Vihjeet

Ravivihje: Hagmyrenissä jackpot-rahaa yli miljoona euroa

Ruotsin Toto75-kierros ravataan Hagmyrenissä. Peliaika päättyy kello 17.20.
Elina Paavola
Mats E Djuse on 75-vihjerivin avainohjastaja. Kuvassa hän tervehtii yleisöä voitettuaan Nordic Kingin Odd Heraklesin kanssa.

Tiistain Hugo Åbergs Memorial -raveissa Jägersrossa tuli niin helppo Toto75-rivi, että 6- ja 5-oikein tulokset jäivät voitto-osuuksitta. Jackpot-rahaa on tänään tarjolla 1 079 725,59 euroa. Vihjesysteemi tehdään kahdella varmalla.

Päivän varmat

Tekno Viking (T75-2) on varmistunut viime aikoina selvästi ja sitä myöten myös tulosta on alkanut syntymään. Neljä peräkkäistä voittoa naputellut viisivuotias on aiheesta suuri suosikki voittamaan myös Hagmyrenissä.

Toissa kerralla Hagmyrenissä ori haki ensimmäisellä takasuoralla keulapaikan vetäen sen jälkeen reipasta. Hevonen voitti yläpystyyn komealla 23,3-tuloksella. Viimeksi Rättvikissä ori eteni neljännestä parista ulkoa kolmannen kautta johtavan rinnalle kierros ennen maalia. Siitä viisivuotias oli jälleen ykkösenä maalissa.

Erv Zet (T75-5) on vakuuttanut kerta toisensa jälkeen ja on ansaitusti suuri suosikki ja samalla myös vihjesysteemin toinen varmoista. Toissa kerralla Solvallassa Erv Zet vakuutti keulapaikalta voittaen todella varmoin ottein.

Viimeksi hevoselle jäi mustapekka käteen ja valjakko joutui taivaltamaan toista rataa pitkin ilman vetoapua. Siitä hevonen tsemppasi kunnialla kolmanneksi. Ruuna kiihtyy auton takaa vauhdilla ja valjakko nauttii vastustajien kunnioitusta tässä.

Päivän ideamerkki

Morotai Degato (T75-1) voitti lähtörata-arvonnan ja pääsee nopeana starttaajana suurella todennäköisyydellä keulapaikalle, mistä ruuna tarjoaisi kovan haasteen suosikki Born Unicornille ja kumppaneille. Vaggerydin voittojuoksussa hevonen aloitti keulapaikalla jatkaen lopulta johtavan kannasta ja spurtaten lopussa terävästi. Viimeksi Axevallassa hevosen juoksu epäonnistui, eikä siihen kannata kiinnittää liikaa huomiota.

Vihjesysteemi

5,2 (1,9)

8 Tekno Viking (10,6)

8,1,5,9,10 (3,2)

9,7,15,3,12,13 (1,10)

6 Erv Zet (9,1)

5,6,4,3,2,11,8,9 (1,7)

2,3,1,10,9,7 (11,5)

2 880 riviä – 144 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mika Forssin vauhtiviikko: Kriteriumin karsintoja Teivossa, Bodenia ja Kriteriumin finaalit Solvallassa

Ravivihje: Suuri suosikki varmistetaan Ruotsin Toto75:ssä

Ruotsissa ravihuijaus: henkilö luuli ostaneensa lauantain Ruotsin 75-suosikin - omistaja ei tiennyt asiasta mitään

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video