Vihjeet

Ravivihje: Petri Laineen lahjakkuudet Retu ja Valtsu avainrooleissa - suurmestari American Hero ankkurina

Kylmäveristen Oulun OP GP on Äimäraution Toto75-päivän odotettu trilleri. Verraton voittotehtailija Parvelan Retu starttaa ensimmäistä kertaa lauantaitasolla samalta viivalta kokeneempien ”isokenkäisten” kanssa.
Terhi Piispa-Helisten
Pekka Korvella on käsissään keskiviikkoillan valttikortit Vermon pelipöytään. Avauskohteen Isokenkään hän tuo tallistaan iskukykyisen kaksikon American Hero - Hotshot Luca. Junnustartti-finaalin suursuosikki on uransa molemmat kisat nimiinsä vienyt Korven tallin 2-vuotias Corazon Combo.

Oulun OP Grand Prix'ssä Parvelan Retua vastaan asettuvat Pihtiputaan kuninkaat Evartti ja Jokivarren Kunkku sekä Seinäjoen seppeletaiston 3100 metriä vakuuttavasti nimiinsä vienyt Vixeli.

 

Parvelan Retu jäi pois Ylivieskasta 14. elokuuta. Valmentaja Petri Laine valaisee, että kyseessä ei ollut köhimistä kummempaa.

 

”Retulla on ajettu kaiken aikaa, eikä köhiminen sotkenut treenirutiineja.”

 

Parvelan Retu sai arvonnassa kakkosradan. Kaikki merkittävät ikäluokkalähdöt kotiin hoidellut ori on suosikki, mutta lapuille nostetaan mukaan myös Evartti ja Vixeli.

 

”Paras paikka saatiin. Kovia ja kokeneitahan siinä on vastassa. Otetaan Retu Valtsulle matkaseuraksi, niin ei tarvitse pikkukaverin reissata yksinään”, Laine nauraa.

 

Parvelan Retun kaksi vuotta nuorempi serkku ja tallikaveri Siirin Valtsu starttaa Oulu Express-finaaliin megasuosikkina. Kaikki uransa 11 kisaa häikäisevällä tavalla voittanut ori oli karsinnassa keulasta pitelemätön 23,5-lopetuksessa.

 

”Valtsu on ollut kotona karsinnan jälkeen oma hyvä itsensä. Noin pitkälle matkalle kun lähdetään, niin kyllähän se voitto on mielessä. Minulla on Valtsuun kova luotto”, oriin kasvattaja, omistaja ja valmentaja Laine lausuu.

 

Vihjerivin toinen tukipylväs on päätöskohteessa koko matkan johtoa janoava Pekka Korven laittelema suurmestari American Hero. Sisäpuolelta syöksyy salama-avaajia matkaan, mutta olettaa sopii, että niiden ohjastajat kelpuuttavat American Heron vetojuhdaksi.

 

Korvella on ässä myös lämminveristen Grand Prix'hin. Paluun parrasvaloihin tehnyt Run For Royalty on esiintynyt tällä kaudella loistavalla tasolla, ja kuten keväinen Number One -ajo osoitti, Äimäraution kimurantin muotoinen kavioura passaa mainiosti oriin pirtaan. Alla on kuitenkin taukoa, eikä Run For Royaltya uskalla suosittaa varmaksi asti.

Viikon väistö

Toto75, lähtö 1: Vaikka vire raudanluja onkin, Pippi Roc joutuu pikamatkalla paikalta 12 selkä seinää vasten.

Viikon varma

Toto75, lähtö 4: Siirin Valtsu on yksi kaikkien aikojen suurimmista suomenhevoslupauksista. Ihme on, jos ori kohtaa Oulussa parempansa.

Viikon yllättäjä

Toto75, lähtö 5: Zolorino on vahvassa myötätuulessa. Karsinnassa kovan kiihdytyksen kunnialla kestänyt ori on tasaisemmalla tempolla Oulu Expressin jokerikortti.

 

Toto75-vihjeet:

Lähtö 1: 2,3,6,7,11 (1,5)

Lähtö 2: 2,4,5 (1,6)

Lähtö 3: 9,6,1,11,12,14 (13,3)

Lähtö 4: 2 Siirin Valtsu (9,3)

Lähtö 5: 2,3,4,1,6 (9,5)

Lähtö 6: 5,3,1 (4,9)

Lähtö 7: 6 American Hero (5,2)

1350 riviä x 0,05 euroa = 67,50 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Timanttiset tammat ja valloittavat varsat valokeilassa - ideavarmalla Porin pelipähkinän kimppuun

Ravivihje: Francis Journeyn kultaketju venyy – totopommin laukaisijoita löytyy

Ravivihje: Tammavaltikkaa ja tahtojen taistoja Pilvenmäellä - ”Miehelle pitää asentaa kierroslukumittari kisaa varten”

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video