Vihjeet

Ravivihje: ”Häjyllä” yllättäjäehdokkaita kahteen kohteeseen

Toto65-kierrokseen lähdetään kahden varman taktiikalla.
Elina Paavola
Antti Ala-Rantala odottaa keulajuoksulla Enzo Victorylta jopa voittoa.

Antti Ala-Rantalan hevoset ovat pärjänneet tänä vuonna laajalla rintamalla. Mr Marvellous ja Enzo Victory saavat valmentajalta kovat kehut treeniotteistaan, eikä kummankaan voitto saa keskiviikkona yllättää.

Tutun Impi on kunnossa, mutta pitkältä pakilta voittoon saakka ehtiminen olisi yllätys.

Ropertto tulee avauskohteeseen pieneltä paussilta, mutta sellaisista käsistä, että tauko tuskin on esteenä pärjäämiselle. Santtu Raitalan ajokki omaa sellaiset vauhtivarat, että normaalina ollessaan sen pitää olla lähellä voittoa. Vastus on paperilla varsin sopivan oloinen.

Main Stage ja Don Williams ovat tasaväkinen suosikkikaksikko, mutta lähdön idea on Ala-Rantalan Mr Marvellous. Alla on hieno esitys Vermosta ja valmentajan mukaan hevonen viihtyy Seinäjoella.

”Se on treeneissä ravannut nyt tosi hyvin ja Seinäjoen kurvit käyvät sille mainiosti. Meillä voi keskiviikkona olla mahdollisuus edetä alkumatkasta keulaan ja siitä hevonen pystyy kyllä ainakin haastamaan suosikit”, kertoi Antti Ala-Rantala.

Lystilän Lento hakee lakeuksilta jo vuoden yhdettätoista voittoa. Paikka on tasaiselle avaajalle ikävä, mutta uskon Ville Pohjolan selvittävän ruunan ajoissa toiselle radalle. Koko kauden ajan kehittynyt Risto Pirttimaan valmennettava hätyytteli viimeksi jo valiotulosta, joten pussiin juuttuminen lienee ainoa este voittokulun jatkumiselle.

Perfect Lane on noussut elämänsä kuntoon ja voittanut myös 75-tasolla. Killerillä Niko Jokelan ohjastettava joutui spurttaamaan matkan aikana useampaan kertaan, mutta osoitti taistelijan lahjansa ja voitti varmasti. Kajaanissa voittokulku katkesi, mutta esitys oli silti huiman hieno. Hevonen kesti 12-vauhtisen kolmannen puolikkaan prässin urheasti ja kamppaili toiseksi Cazadorin takana.

Onko hevonen jo keskiviikkona jälleen valmis huippu suoritukseen? Todennäköisesti on, mutta haastajajoukko on tasokas. Grainfield Emma lähtee lujaa ja pystynee kierrättämään suosikkia ulkopuolellaan alkumatkasta. Jos sillä ajetaan keulasta, suosikin tilanne mutkistuu tuntuvasti. Spectre ja Masterstoke Aria ovat kunnossa ja kärkkyvät hyviltä paikoiltaan jymy-yllätystä.

Pitska voitti Ylivieskassa kovan sakin laukasta huolimatta. Ehjällä juoksulla voittokulku voi jatkua, mutta epävarmuus riivaa.

Lumi-Oosa on lähdön mielenkiintoisin hevonen. Villimiehen tammakilpailun ja Tammaderbyn viisivuotiaana voittanut lahjakkuus piti vuoden taukoa ja pyöräytti varsan Siporista. Paikallisravien voitto oli tammalle jo kahdeksas peräkkäin. Kiirilla voi saada makoisan juoksun kärjen peesissä, eikä ole kirivaiheessa vaaraton.

Unique Creation on ollut kesän aikana vakuuttava kilpailusta toiseen. Viidettä peräkkäistä voittoa hakeva ruuna joutuu taas ylitöihin, sillä paremmilta paikoilta lähtee hyväkuntoisia haastajia. Goodygoodytwoshoes jäi viimeksi vaille kiriväyliä. Enzo Victory on treenannut hyvin ja valmentaja uskoi ruunan pystyvän keskiviikkona hyvään suoritukseen.

”Pikku taukoa on pidetty ja treenit ovat sujuneet ongelmitta. Ruuna lähtee kovaa, mutta niin taitaa lähteä se sisäpuolen hevonenkin. Jos pääsisin alussa keulaan, saisivat muutkin kipittää tosissaan. Kärkeen täytyy hevosta odotella”, kertoi Ala-Rantala.

Toto65-vihjeet

Lähtö 1: 8 Ropertto (1,15)

Lähtö 2: 7 Main Stage, 5 Don Williams, 3 Mr Marvellous (8,2)

Lähtö 3: 1 Lystilän Lento (3,12)

Lähtö 4: 7 Perfect Lane, 5 Grainfield Emma, 3 Spectre, 4 Masterstroke Aria (11,8)

Lähtö 5: 2 Pitska, 5 Lumi-Oosa, 3 Kiirilla, 4 Varsova, 6 R.R.Valssitar,12 Sävel-Taika (10,9)

Lähtö 6: 8 Unique Creation, 2 Enzo Victory, 1 Goodygoodytwoshoes, 4 Indiana Jones (3,7)

288 riviä x 0,10e = 28,80e

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Kahden varman voimin Vermon kierrokselle

Ravivihje: Norjalaisnuoli Unique Creation Vermon ankkuri

Ravivihje: Lemieux Boko ja Deangelo luottohevosina

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video