Vihjeet

Ravivihje: Varmojen valinnassa ongelmia Vermon 65-kierroksella

Orvar Iver, Global Bring It On, Vonkari ja Amazing Warrior olivat kaikki varmaehdokkaita, kun vihjesysteemin laadinta oli kuumimmillaan. Lopulta yksikään niistä ei tuntunut varmalta voittajalta, joten laadin systeemin vaihteeksi ilman varmaa.
Terhi Piispa-Helisten
Mika Taittosen Truedream A.F. on noussut peliprosenteissa mitattuna avauskohteen suosikiksi.

Ensimmäisen kohteen Orvar Iverin sijoitus Killerillä jäi heikoksi, mutta se ei ollut hevosen heikkoutta. Juoksun kulku ei onnistunut ja hevonen jäi täysissä voimissa pussiin. Hannu Torvinen pääsee kiihdyttämään sisäradalta ja nopea avaaja pystyy todennäköisesti paikkaansa puolustamaan. Maililla huippukuntoisen oriin lyöminen on vaikeaa.

Truedream A.F. voi olla kova kanto kaskessa niin alussa kuin lopussakin. Killerin lämmityksessä Mika Taittosen suojatti näytti aivan lentokoneelta, eikä esitystä kilpailussakaan pääse moittimaan. Kovissa lähdöissä lopun kiertäminen neljättä rataa pitkin syö kirikykyä varsin tehokkaasti.

Toisen kohteen Global Bring It On piipahti Ruotsissa ikäluokkansa Tammaderbyn karsinnassa. Takarivin uloimmalta paikalta juoksu ei onnistunut ja tamma sijoittui yhdeksänneksi. Viimeisen kilometrin tamma polki alle 12-vauhtia ja tuli juosten maaliin. Valmentaja oli erittäin tyytyväinen hevoseen ja uskoi sen parantavan edelleen otteitaan. Volttilähtö tuo pienen kysymysmerkin sähäkkään tamman ylle. Macy S on myös lahjakas aloittelija. Tauon jälkeiset esitykset ovat olleet hyviä. Viimeksi se juoksi Planbee:n voittamassa lähdössä sisärataa pitkin ja kulki viimeiset 700m 11,8-vauhtia.

Kolmannessa kohteessa juokseva Super Topaz on joutunut viime kilpailuissaan tekemään matkalla turhan paljon töitä, eikä voittoja ole irronnut. Nyt Hannu Korven suojatilla on paikka päästä vetotöihin. Vire on edelleen huipussaan ja 4-vuotias tamma voi hyvinkin palata voittokantaan.

Stoneisle Sandrine ei ole voitoilla paljon juhlinut tällä kaudella, mutta lähtöpaikatkin ovat olleet usein surkeat. Forssassa tamma lennähti viimeiset 700m 12-kyytiä neljännestä ulkoa. Pitkästä aikaa hyvältä paikalta matkaan pääsevä Hemmi Lindgrenin valmennettava voi aiheuttaa yllätyksen.

Neljännessä kohteessa Kiikku's Cashier, American Zakke ja Ypäjä Oriente ovat kaikki sen oloisia aloittelijoita, että niiden voittosummaan voisi laittaa nollan perään, eikä menestys välttämättä loppuisi siihenkään. Viimeksi ylivauhtia keulassa vetänyt Stargazing pystyy kirimään kovaa, mikäli rauhoittuu matkalla parijonoon.

Vonkari on voitokas ja nouseva suomenhevonen. Sarjat kovenevat ja vastus alkaa olla jo kovaa luokkaa. Lahjakas ori voi hyvinkin kahlata läpi sarjojen ja jatkaa voittokulkuaan. Mitorille rata kahdeksan ei ole este keulaan pääsemiselle. Lujaa kiihtyvä ruuna viihtyy keulassa ja hakee jo neljättä peräkkäistä voittoaan.

Varoitus näytti Joensuussa vaihteeksi parasta osaamistaan. Valiovauhtisella kirikierroksella se jätti taakseen niin Minskauksen kuin Hujakkeenkin. Jouni Heimalan suojatin soisi onnistuvan välillä Vermossakin, kyvyt riittävät.

Päätöskohteessa Amazing Warrior on kova hevonen lyötäväksi kenelle hyvänsä tässä maassa. Don Williams oli Seinäjoella niin hyvä, että kuuluu kaikille kupongeille. Marshall Match palaa tauolta, eikä Pekka Korven valmennettavaa saa täysin unohtaa.

Toto65-vihje

Lähtö 1: 1 Orvar Iver, 4 Truedream A.F. (3,11)

Lähtö 2: 11 Global Bring It On, 1 Macy S (7,6)

Lähtö 3: 4 Super Topaz, 1 Stoneisle Sandrine (9,6)

Lähtö 4: 4 Kiikku`s Cashier, 5 American Zakke, 6 Ypäjä Oriente, 9 Stargazing (11,7)

Lähtö 5: 6 Vonkari, 8 Mitori, 7 Varoitus, 4 Tapsan Toivo (3,2)

Lähtö 6: 11 Amazing Warrior, 13 Don Williams, 10 Marschall Match, 3 Mister Lane (4,14)

512 riviä x 0,10e = 51,20 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto65
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Knows Best tauoltakin systeemin kivijalaksi

Ravivihje: Mahtikunnossa jatkava Unique Creation Vermon varmin valloittaja

Ravivihje: ”Häjyllä” yllättäjäehdokkaita kahteen kohteeseen

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle