Vihjeet

Ravivihje: Isoa kalaa pyytämään T86:ssa

Solvallan ja Bergsåkerin T86 loppuillassa tarjoaa taas kultaisen mahdollisuuden suurvoittoihin. Peli menee kiinni kello 21.30 Suomen aikaa.
Anu Leppänen
Jorma Kontio ohjastaa illan T86-pankkia Bridge Maidia.

Kohteissa on tosiaan jengaa. Välillä keskiviikkopelissä on ollut pieniä lähtöjä, mutta nyt monessa kohteessa on täysi tai lähes täysi määrä hevosia. Kahdeksan kohteen pelimuotohan on toki itsessään jó lähes takuuvarma haaste.

Nytkin löytyy vain yksi pankki Solvallassa ajettavasta kuutoskohteesta, nelivuotiaiden tammojen lähdöstä. Se tulee tutusta osoitteesta: Timo Nurmos valmentaa ja Jorma Kontio ohjastaa Bridge Maidia.

PÄIVÄN PANKKI

Bridge Maid (T86-6) on vielä kokematon kilpailija, ja se palasi tauoltakin pari starttia sitten. Tamma oli jo viime startissaan takarivistä tosi hyvä vaikka kakkoseksi jäikin. Nyt ensimmäistä kertaa ilman kenkiä se suhahtanee keulaan ja on liki johtaa koko matkan. Huolimatta taustoista tamma ei ole kohtuuttoman paljon pelattukaan, vaan suosikki melko niukalla erolla.

POTINTEKIJÄT

Viitoskohteessa Bergsåkerissa moni laittaa Open Skyn ykkösradalta varmaksi. Se ei kuitenkaan pysty vastaamaan Bowling Orlandolle kiihdytyksessä, ja sisärataan sisältyy riskejä Open Sky voitti viime kohtaamisen saadessaan johtavan takaa myöhään tilaa, mutta Bowling Orlando jäi kolmannesta sisältä täysin ajamatta. Näin näytöissäkään ei ole suurta eroa ja asetelma suosii yllättäjää.

Vielä useampi käyttää Perpetuatea (T86-4) Solvallassa varmana, mutta ruuna on epävarma (kolme laukkaa, tosin kaksi voittoakin, viidestä viime startista). Vähän pelatuissa on kiinnostavia: Joy Alissa jäi voimissaan pussiin viimeksi, Comes With Age ottanee keulan, Bombus Jet on parhaimmillaan riittävä sekin, Comand on juossut tätä kovemmissa nelivuotislähdöissä ja avaakin ok-hyvin sekä Kimi Di Quattro on aloittanut tosi lupaavasti.

Päätöskohteen Fighter Lady on upea hevonen. Sillä on nyt tauolta kolme starttia ilman nappionnistumista. Tänään on paha paikka mutta kovia vetoapuja tarjolla takarivistä ja onnistumiseen on eväitä. Tamma on ehtinyt jo näyttää nousukuntoa, vaikka onnistumiset tauon jälkeen puuttuvat, vielä.

MT Ravinetin vihje Solvallan ja Bergsåkerin T86-kierrokselle:

7, 10 (11,4)

5, 6 (2,1)

3, 6, 7, 5 (8,4)

4, 1, 3, 6, 7, 11 (10,2)

3, 1 (8,9)

4 Bridge Maid (3,9)

3, 2, 9 (12,11)

12, 3, 10, 8, 11 (6, 2)

2880 riviä - 86,40 euroa.

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Villinmiehen Tammakilpailussa selvät suosikit

Ravivihje: Tähtitamma jatkaa voittokulkuaan Ruotsin Toto86-pelissä

Ravivihje: Knows Best tauoltakin systeemin kivijalaksi

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle