Vihjeet

Ravivihje: Vanha valtias ja tappioton supertähti kohtaavat - Laivakankaalle isketään kolmen kärjen voimalla

Toto75-karavaani kulkee lauantaina Meri-Lappiin, rajakaupunki Tornioon. Päivän trilleri on kylmäveristen kovin koitos.
Elina Paavola
Mikko Koivun valmentama ja Janne Lukkarin ohjastama Whogonow on ennenkin yltänyt lauantaitasolla ykköseksi. Kainuun kanuuna on yksi Toto75-vihjeen kolmesta tukipilarista.

Tappioton supertähti Landen Paukku palasi viime lauantaina parin vuoden paussilta tositoimiin. Poikkeusyksilö oli heti valmis voittamaan, ja samalla meni Kannuksen rataennätys derbysankarin käsittelyssä pirstaleiksi.

 

Torniossa Landen Paukku on uransa tiukimman haasteen äärellä, kun vastassa on vanha valtias Jokivarren Kunkku. Landen Paukku on suljetulla lähtöpaikalla, kun taas Jokivarren Kunkku pääsee kaasuttelemaan heti eteenpäin juoksuradalta. Molemmat edellä mainitut starttaavat kahdelta pakilta, mutta oletettavaa on, että Jokivarren Kunkku etenee jo juoksun varhaisessa vaiheessa keulaan, kun taas Landen Paukku joutuu taustalla haalarihommiin. Jokivarren Kunkku jää näin ollen systeemiin varmaksi.

 

Jokivarren Kunkun valmentaja Antti Ojanperä raportoi alkuviikosta, että kuuden vuoden takaisella kuninkaalla on kaikki kunnossa, ja Tornioon tullaan luottavaisina.

 

Ravilauantai Laivakankaalla päättyy Midnight Raceen. 4- ja 5-vuotiaiden matsissa mittelevät osaamistaan Callela Lincoln, Leave Your Sox on ja Vieremän vanttera sisupussi Djokovic. Ensin mainittu olisi normaalisti pätevä ankkuri vihjeriviin, mutta kun alla on parin kuukauden paussi, rastitetaan lapulle koko edellä mainittu kolmikko.

 

Systeemin muut tukipilarit ovat huippuiskuun virinnyt Kajaanin kanuuna Whogonow ja jo pitkään luotettavassa lyönnissä kisannut Armani Press. Kummallakin on tuntuvat saumat kiihdyttää keulapaikalle kontrolloimaan tapahtumia.

 

Rivin muissa kohteissa piisaa vaikeusastetta. Avainhevosia ovat viimeksi johtavan kupeelta uransa tähtiesityksen tehnyt Kopran Taisto, vahva mutta epäonnistumisaltis Ridgehead Laurette ja sen riviään huomattavasti reippaampi tallikaveri, starttiraketti Tapiro Jet.

 

Viikon varma:

Toto75, lähtö 6: Jokivarren Kunkku saanee heti lähdössä ratkaisevan edun Landen Paukkuun ja kumppaneihin nähden. Vanhalla valtiaalla on loistopaikka palata voittokantaan.

Viikon yllättäjä:

Toto75, lähtö 3: Fiona Mearas on tolkuttoman epävarma, mutta jos vahva tamma pitää ravisävelen soimassa, on kärkeen kaikki mahdollisuudet.

 

Toto75-vihjeet:

Lähtö 1: 2 Whogonow (8,3)

Lähtö 2: 4,1,2,5,10,12,7 (6,11)

Lähtö 3: 10,13,16,15,1,4,7,14,8 (12,2)

Lähtö 4: 6 Armani Press (9,10)

Lähtö 5: 3,1,11,8,2,9,10 (7,5)

Lähtö 6: 12 Jokivarren Kunkku (13,8)

Lähtö 7: 1,4,8 (2,7)

1 323 riviä x 0,05 euroa = 66,15 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Tammavaltikkaa ja tahtojen taistoja Pilvenmäellä - ”Miehelle pitää asentaa kierroslukumittari kisaa varten”

Ravivihje: Petri Laineen lahjakkuudet Retu ja Valtsu avainrooleissa - suurmestari American Hero ankkurina

Ravivihje: Nuorin osallistuja Stallone kuumin ehdokas ruunien ruhtinaaksi – kolmen kärjen taktiikalla Jackpot+ -kierrokselle

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle