Vihjeet

Ravivihje: Millondollarrhyme nimensä veroinen päätöskohteessa?

Ruotsin lauantaikarkki ratkaistaan Bollnäsissa, missä sade uhkaa vesittää hieman hupia ja tehdä haastetta veikkamiseen. Kierros on joka tapauksessa liki päättyä Milliondollarrhymeen.
Terhi Piispa-Helisten
Milliondollarrhyme veti Finlandia-ajoa tänä keväänä pitkään, mutta kierros 08-vauhtia oli lopulta liikaa. Kuinka käy MT Ravinetin varmana lauantaina Bollnäsissa?

Bollnäsin nopealla radalla on paljon urheilullista ja pelillistä mielenkiintoa. Ennen "miljoonan dollarin riimiä" löytyy paljon hyviä yllätysvetoja.

PÄIVÄN PANKIT

Milliondollarrhyme (T75-7) on tosiaan tuulennopea, ja nyt lainaohjastajanaan Ulf Ohlsson ruuna ei missanne keulaa mitenkään. Lyhyessä ryhmässä Elitloppet-menestyjä on lähellä johtaa, kuten tekin toissastartissa samalla lyhyellä matkalla nytkin vastassa olevaa Inti Bokoa vaivatta torjuen 09,5-tuloksella. Sama uudestaan!

Kylmäveritasoitukset ovat usein pelillisiä haasteita, mutta nyt on ideaa! Alm Nagano lähtee Norjasta Bollnäsiin voitto mielessä. Superhevosesta Alm Svartenista tunnettu valmentaja Knut Alm on kommentoinut, että nyt ajetaan eteenpäin heti startista - mahdollisesti kohti keulaa, ja tavoitteena on ajaa tosissaan voitosta. Ruuna on nopea ja jokseenkin ravivarma. Se tuntuu aliarvostetulta alustavasti, sillä viime Ruotsin reissullaan se seurasi maaliin Valle Hugoa, joka nyt starttaa 20 metriä taaempaa, mutta on silti alustavasti enemmän pelattu. Viime startissaan Alm Naganon sai pakittamalla myöhään tilaa ja tuli aivan eri vauhtia lopun - heti maalin jälkeen ruuna oli edellä.

POTINRÄJÄYTTÄJÄT

Avauskohteessa on tarjolla yllätysmahdollisuuksia. Ove A Lindqvist lupaili ATG Liven lähetyksessä koittavansa Dulce De Lechellä keulasta. Ensimmäistä kertaa kengittä kilpaileva Double Formula voi saada nappireissun ja on kunnossa. Siinä pari mainiota vähän pelattua yllätysmerkkiä heti kärkeen!

Saga Doc (T75-4) on loistovedossa. Takamatkan sisäradalta tarvitaan nappisarjassa hieman tuuriakin, mutta juoksun onnistuessa yllätys on liki. Speedy Tilly (T75-6) on ollut epäonninen, mutta nyt on hyvä paikka nopealle avaajalle, eikä ruuna ole kaukana kärjestä, vaikka pelipanokset tuntuvat jostain syystä suuntautuvan paljolti muualle. Iso suosikki Moses on vahva ja iskussa mutta tasainen avaaja, ja juoksusta voi tulla paljon vaikeampi, kuin esimerkiksi Speedy Tillyllä.

MT Ravinetin vihjesysteemi lauantaille Ruotsiin:

6, 2, 4, 1, 3 (7,9)

6 Alm Nagano (8,10)

4, 2, 1, 7, 11 (8,5)

9, 8, 1, 15, 13, 10 (11,14)

4, 1, 8, 6 (10,9)

5, 3, 4 (10,6)

3 Milliondollarrhyme (6,5)

1800 riviä - 90 euroa.

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hambovoittajan osaomistajan Kenneth Liljamaan kaksivuotias loisti Solvallassa

Daniel Wäjersten matkalla kohti Ruotsin huippua – tänään hän starttaa omalla valmennettavallaan Derbyn finaalissa

Timo Nurmoksen kaikkien aikojen derbyviikonloppu: "Tunne ei voisi olla parempi"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle