Vihjeet

Ravivihje: Mahtikunnossa jatkava Unique Creation Vermon varmin valloittaja

Ensimmäisessä kohteessa kupongille pääsevät kaikki osallistujat.
Terhi Piispa-Helisten
Unique Creation on vihjerivin toinen varma. Sen rattailla oleva Tapio Perttunen on kierroksen avainhahmoja.

Keskiviikon T65-kierroksen käynnistävä Isokenkä-lähtö on erittäin mielenkiintoinen. Tuore Suomen mestari American Hero on arvottu uloimmalle lähtöradalle, eikä juoksun onnistumisesta ole takeita. Haastajalauma on tasainen, eikä kenenkään voitto olisi suuren suuri yllätys. Justice Ås on hevonen, joka ongelmien jälkeen tekee paluuta huipputasolle. Sen edesottamuksia seurataan suurella mielenkiinnolla.

Toisessa kohteessa juokseva Pilpo Reppuli on noussut syksyn tullen hienoon kuntoon. Viimeksi Teivossa se lähti kiriin jo puolitoista kierrosta ennen maalia ja eteni kärkeen kierros jäljellä. Edes valiovauhtinen päätöspuolikas ei kuitenkaan riittänyt voittoon, mutta esitys oli oikein hyvä.

Vastus on sopiva ja Jarmo Saarelan ajokki pystyy paljoon. Antti Teivainen on epävarmojen suomenhevosten erikoismies. Ämpäri on kunnossa ja pystyy tekemään omaakin juoksua. Mikäli Teivainen saa pidettyä vauhdikkaan ruunan askelillaan, voittokin on mahdollinen.

Rivin ensimmäinen tukipilari on kolmannen kohteen Pekka Korven tallin Corazon Combo. Uralla on kaksi tyylipuhdasta voittoa. Vermossa 2-vuotias voitti helposti lopetettuaan 14-vauhtia. Teivossa Korpi antoi oriille menoluvan maalisuoran alussa ja hevonen lopetti upealla tyylillä 12-kyytiä. Varsa on ollut kilpailuissaan varman oloinen ja erittäin nopea ensi metreillä. Todennäköisesti Korven suojatti johtaa kisaa lähdöstä maaliin.

Neljännen kohteen Goodygoodytwoshoes jatkaa kunnossa, mutta voittaminen ei ole vielä Suomessa onnistunut. Viimeksi tamma otti helposti keulapaikan, juoksi toisen kierroksen johtavan takana ja pinkoi viimeiset 700 metriä 12-vauhtia. Vastassa on taas nopeita avaajia ja matkavauhti saattaa mennä överiksi. Delightfull Moment on sarjoihinsa hurjan nopea kiihdyttäjä, eikä Tommi Kylliäinen jätä käyttämättä ruunan parasta asetta. O.P.Roc ja Samvais pystyvät paljoon, mikäli keulapaikasta ei päästä sopuun ajoissa.

Vihjerivin toinen varma Unique Creation on ottanut tällä kaudella jo kymmenen voittoa. Lähtöpaikoilla, juostavilla matkoilla tai vastuksella ei ole ollut mitään merkitystä, Tapio Perttusen suojatti voittaa ja voittaa. Norjassa syntynyt ruuna lähti Seinäjoella ns. piippuhyllyn paikalta, mutta keikkui kärjessä jo ennen kierroksen täyttymistä. Kirikierroksen ruuna polki 13,5-vauhtia korviaan kerien. Hevonen on tällä hetkellä yksi valtakunnan mielenkiintoisimpia nousukkaita.

Perttunen on avainroolissa myös päätöskohteessa. Kuningattaren tittelin Seinäjoella nimiinsä vienyt Suven Sametti ei onnistunut Killerillä, mutta tamma näytti alleajossa hyvältä. Liisan Tulilintu oli niin ikään Jyväskylässä hienon oloinen koko päivän, mutta laukka maalisuoralla pilasi mahdollisuudet. Savo-ajossa Kuopiossa H.V.Tuuri, Evartti ja Pyörylän Paroni kirivät edelle kovaa vetäneestä Tulilinnusta. Naputus on tauluaan vaarallisempi ja Vermossa Antti Teivainen hyppää tamman rattaille.

Toto65-vihje:

Lähtö 1: 7 American Hero, 4 Hotshot Luca, 1 Grainfield Aiden, 5 Justice Ås, 3 Tito C.A., 2 Maze Runner

Lähtö 2: 4 Pilpo Reppuli, 7 Rantaniemelän Savu, 8 Ämpäri, 14 Vili Vilpertti, 13 Taistelu Jaska (12,1)

Lähtö 3: 6 Corazon Combo (2,7)

Lähtö 4: 1 Goodygoodytwoshoes, 6 Delightfull Moment, 7 O.P.Roc, 8 Samvais (4,9)

Lähtö 5: 11 Unique Creation (7,3)

Lähtö 6: 14 Suven Sametti, 11 Liisan Tulilintu, 16 Naputus (6,3)

360 riviä x 0,10e = 36 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto65
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Knows Best tauoltakin systeemin kivijalaksi

Ravivihje: Varmojen valinnassa ongelmia Vermon 65-kierroksella

Ravivihje: ”Häjyllä” yllättäjäehdokkaita kahteen kohteeseen

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle