Vihjeet

Ravivihje: Ideavarman varassa Ruotsin Toto86-pelissä

Keskiviikon Toto86-xpress ravataan kahdella paikkakunnalla. Tällä kertaa rataparina on Åby ja Solvalla. Peliaika päättyy kello 21.30.
Kuva: Ville Toivonen
Malmöläisohjastaja Jörgen Sjunnesson ohjastaa Flemming Jensenin valmentamaa Dekanen K.:ta, joka toimii vihjesysteemin ideavarmana.

Kierros vaikuttaa etukäteen katsottuna haasteita tarjoavalta ja rivin voitto-osuus saattanee hyvinkin nousta mukaviin lukemiin. Pientä helpotusta rivin vaikeusasteeseen tuo Toto86-pelin viides kohde, missä starttaa kierroksen pelipankki Kirsi Boko. Tamma kelpaa varmaksi myös Ravinetin vihjesysteemiin. Vihjesysteemi tehdään tällä kertaa kahdella varmalla.

Päivän varma

Kirsi Boko (T86-5) on nostanut tasoaan Peter Untersteinerin tallista ja pääsi keväällä Drottning Silvias Pokalenin finaaliin karsintakakkosena. Viimeksi Halmstadissa tamma palasi voittokantaan. Nelosradalta lujaa startannut nelivuotias pääsi alkumatkasta keulapaikalle, mistä tamma veti hallitusti aina perille saakka. Resepti mailin matkalla lienee tälläkin kertaa samanlainen ja valjakolla on hyvät mahdollisuudet johtaa alusta loppuun. Peliosuus pyörii tällä hetkellä 60 prosentin paikkeilla, mutta se tulee todennäköisesti vielä laskemaan iltaan mennessä. Tamma on peliteknillisesti hyvä varmavalinta vihjesysteemiin. 

Päivän ideavarma

Dekanen K. (T86-7) on jäänyt todella alipelatuksi tämän hetken pelijakaumassa, sillä hevosta on pelattu ainoastaan seitsemän prosenttia. Lähtöpaikka on toki ikävän ulkona ja riskitekijöitä riittää, mutta näistäkin seikoista huolimatta ruuna on rohkeimmille loistava varmavalinta. Tanskalaisen Flemming Jensenin laatutallista Åbyyn saapuva Dekanen K. saa ensimmäistä kertaa peräänsä jenkkikärryt. Sen lisäksi rattaille hyppää Jörgen Sjunnesson. Toissa kerralla hevonen oli todella hyvä johtavan takaa häviten vain tappiottomalle Derby-voittajalle Festival Of Speedille. Tuolloin ruuna polki täyden matkan läpi 12,5-vauhtia. Viimeksi hevonen palasi Åbyssä pieneltä tauolta. Tuolloin ruuna laukkasi lähtöön, mutta kulki sen jälkeen taustalla noin 12,9-vauhtia viimeiset 2300 metriä, joten kunnossa ruuna kyllä on. 

Päivän potinräjäyttäjä

Vicar (T86-8) ei ole missään nimessä lähdön todennäköisin menestyjä, mutta ympäripyöreässä päätöskohteessa ilman muuta rastin arvoinen merkki, jos kohteeseen laittaa useamman merkin. Mikäli Champ Lane lähtee ravilla matkaan, sillä on hyvä mahdollisuus edetä keulapaikalle saakka, jolloin muiden tehtävästä tulee tukala. Jos kuitenkin Champ Lane sortuu laukalle, lähdöstä muuttuu kovin ympäripyöreä. Ainoastaan kaksi prosenttia luotettu Vicar hyötyy kovasti viilenevistä keleistä ja ruuna saattaa olla yllätysvalmis suoraan tauoltakin. Kovissa liemissä keitetty ruuna teki ennen pientä sairastaukoaan hyviä esityksiä aina 75-tasolla saakka.

Årjängissä hevonen kiersi alun kolmatta, kunnes pääsi laskeutumaan toiselle radalle ilman vetoapua. Siitä hevonen tsemppasi hienosti kolmanneksi kovalla tuloksella. Sen jälkeen ruuna kiri Axevallassa hyvin perille saakka kiertäen lopun neljättä ilman selkää. Åbyssä juoksusta tuli liian haastava. 

Vihjesysteemi

3,9,1,6 (10,4)
8,3,4 (9,1)
5,1,3,2 (8,6)
2,10,4,9,11 (1,5)
3 Kirsi Boko (9,6)
5,6,4 (9,3)
7 Dekanen K. (3,10)
7,5,2,8,4,6,10 (1,11)

5040 riviä - 151,20 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto86
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Norjan päässä helpompaa illan Toto86-kierroksella

Ravivihje: Viiden prosentin ideavarman varassa Ruotsin Toto86-pelissä

Ravivihje: Night Brodde palaa kultakantaan Jägersrossa - Toto86-pelissä jackpot

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video