Vihjeet

Ravivihje: Tammavaltikkaa ja tahtojen taistoja Pilvenmäellä - ”Miehelle pitää asentaa kierroslukumittari kisaa varten”

Tammavaltikan ensimmäinen osakisa käydään Forssassa perjantaina. Toinen mittelö on edessä lauantain Toto75-kierroksen päätöskohteessa. Yksi rivin katseenvangitsijoista on neljän kierroksen mittainen Pilvenmäki Maraton.
Terhi Piispa-Helisten
Antti Ala-Rantalan pikkumusta Nyland jatkaa huippuiskussa, eikä Pilvenmäki Maratonin neljän kierroksen matka tuota sisukkaalle ravurille tuskaa.

Tammavaltikassa on luvassa maaottelun makua. Ruotsalaishuippu Unique Juni tulee mittaamaan kotimaan tammakärjen tason. Kilpailun kahtena edellisvuonna nimiinsä vienyt Willow Pride pääsee tykittämään lauantaina taipaleelle kakkospaikalta. Tämä tiennee keulajuoksua. Kolmantena lapulle rastitetaan mukaan väkevästi vääntävä ja otteitaan starttien myötä jälleen petraava Stonecapes Queila.

 

Forssan laatulauantaihin kuuluu neljän kierroksen mittainen ponnistus Pilvenmäki Maraton. Antti Ala-Rantalan kylmäverinen kaksikko Nyland – Haukeli Expressen haastaa maratonin toissavuotisen voittajan Morisonin ja viimevuotisen ykkösen Tuvikerin.

 

”Miehelle pitää asentaa kierroslukumittari kisaa varten”, Antti Ala-Rantala nauraa.

 

Hän jatkaa, että molemmilla kylmäverisillä on kaikki kunnossa ja matka sopii.

 

”Se nähtiin heinäkuussa Kaustisen kolmella kierroksella, kun tuli kaksoisvoitto. Nyland teki Torniossa hurjan juoksun alun laukan jälkeen. Ori on hätäinen, ja laukkariski on suurimmillaan lähdössä ja sitten lopussa, jos Nyland joutuu äärimmilleen. Tällä matkalla saa ajaa tasaisemmin.”

 

Ala-Rantala on miettinyt jo taktiikkaa.

 

”Ihannetapaushan olisi, että Haukeli hakisi keulan ja laskisi sitten Nylandin jatkossa eteensä. Mutta harvoin juoksut menevät niin kuin suunnittelee. Menestystä lähdetään kuitenkin jahtaamaan.”

 

Rivin varmat ovat lämminveristen kolmella ratakierroksella jyräävä ylväsryhtinen Don Williams ja mailille ykköspaikalta lataava Uljas Suomalainen.

 

Yksi lauantain nimilähdöistä on ensimmäistä kertaa kisattava suomenhevosten Pilvenmäki Special. Derby-karsinnassa Ville Kallea hätyytellyt Hiipeli lähtee matkaan selvänä rankingkärkenä. Keulaan tähtäävä vauhdikas Valeriana on ainoa suojamerkki.

 

Viikon väistö:

Toto75, lähtö 7: Peanuts on hakenut parasta rähinäänsä jo pidempään. Kannattaa seurata, tuoko Tammavaltikan ensimmäinen osamatka käännettä parempaan.

 

Viikon varma:

Toto75, lähtö 1: Don Williamsin menossa oli viime kerralla samaa loistokkuutta kuin kesällä 2020. Bravuurimatkallaan ori lie lyömätön.

 

Viikon yllättäjä:

Toto75, lähtö 3: Prince Palema on petrannut otteitaan startti startilta. Salama-avaaja saattaa päästä takamatkaltakin mukaviin iskuasemiin.

 

Toto75-vihjeet:

Lähtö 1: 7 Don Williams (4,8)

Lähtö 2: 1 Uljas Suomalainen (7,6)

Lähtö 3: 10,2,16,8,13,15,1,9,4,5 (14,12)

Lähtö 4: 1,8,9,4 (7,2)

Lähtö 5: 15,1 (11,14)

Lähtö 6: 8,10,4,6,5 (7,3)

Lähtö 7: 2,4,7 (10,3)

1 200 riviä x 0,05 euroa = 60 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Timanttiset tammat ja valloittavat varsat valokeilassa - ideavarmalla Porin pelipähkinän kimppuun

Ravivihje: Francis Journeyn kultaketju venyy – totopommin laukaisijoita löytyy

Ravivihje: Vanha valtias ja tappioton supertähti kohtaavat - Laivakankaalle isketään kolmen kärjen voimalla

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video