Vihjeet

Ravivihje: Tähtitamma jatkaa voittokulkuaan Ruotsin Toto86-pelissä

Keskiviikon pääpelin rataparina toimii Solvalla ja Åby. Peliaika päättyy kello 21.30.
Ville Toivonen
Timo Nurmos valmentaa Toto86-pelin päätöskohteessa starttaavaa Marion Fouty Bonia.

Kierroksen pelipankki on kolmannen Toto86-kohteen Mellby Indigo, joka on tehnyt vakuuttavaa jälkeä. Suuret peliprosentit ja vähäinen rutiini houkuttaa kuitenkin varmistamaan suuren suosikin. Kierroksen toiseksi suurin suosikki Marion Fouty Bon sen sijaan kelpaa varmaksi ikävästä lähtöpaikasta huolimatta. Vihjesysteemi tehdään tällä kertaa kahteen varmaan luottaen. 

Päivän varmat

Marion Fouty Bon (T86-8) on ollut varsinkin kahteen viimeiseen starttiin jättihyvä, eikä tamman aiempiakaan esityksiä sovi moittia, missä nelivuotias paineli 10-alkuisia mailin tuloksia. Kahdessa edellisstartissa tamma on siirtynyt uusille sekuntiluvuille täyden matkan osalta ravattuaan ensin 11,3-tuloksen ja parantaen vielä siitä mentyään viimeksi 11,1-tuloksen keulapaikalta. Myös toissa kerran voitto irtosi keulapaikalta. Nopea avaaja saanee asemat ikävästä lähtöradasta huolimatta ja se toimii toisena varmana vihjesysteemissä. 

Samson (T86-5) kilpailee loistavassa vireessä ja suurella todennäköisyydellä myös voittanee kuten viimeksi, mikäli ori vain malttaa mennä ravia. Takamatkalla on hyviä haastajia, mutta niidenkin tehtävästä muodostuu hyvin hankala, mikäli Samson pääsee keulapaikalle säätelemään tahtia. Näin kävi myös viimeksi Åbyn Toto86:ssa, missä valjakko otti porukan komentoonsa ja sääteli keulapaikalla tasaista tahtia. Ori piti voittoon, vaikka se hieman painoikin sisäänpäin lopussa. Riskitön tapaus Samson ei missään nimessä ole, mutta osuvuutta tuovana varmana perusteltu ratkaisu toiseksi varmavalinnaksi. 

Päivän ideamerkki

Claw (T86-1) on tietysti pieneltä tauolta ja heikompi suoritus alla kyseenalainen ideamerkki, mutta taas toisaalta viisivuotias on jäänyt turhan vähäiselle huomiolle Toto86-pelissä. Ruuna on luokaltaan pystyvä hevonen sarjoihin ja se pääsee matkaan huippupaikalta saaden asetelmat kärjen läheisyydestä. Solvallassa ruuna oli ensin keulasta kakkonen ja sen jälkeen toinen juostuaan johtavan kannassa. Viimeksi Gävlen 75:ssä hevonen ei edes lähtenyt auton takaa kovaa liikkeelle. Ruuna laukkasi lopulta 700 metriä ennen maalia. Tallikommenteissa taustajoukot olivat positiivisen toiveikkaita, että hevonen on taas parempi. 

Vihjesysteemi

9,1,2 (10,3)
4,2 (3,5)
4,6,1,5 (2,3)
5,12,1,6,4,9,10 (7,2)
4 Samson (7,5)
10,9,4,3,2,6 (8,7)
6,4,2,1,7,3 (8,9)
7 Marion Fouty Bon (1,6)

6048 riviä - 181,44 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto86
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Suuri pelisuosikki saa täsmävarmistuksen Toto86-kupongille

Ravivihje: Norjan päässä helpompaa illan Toto86-kierroksella

Ravivihje: Viiden prosentin ideavarman varassa Ruotsin Toto86-pelissä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video