Vihjeet

Ravivihje: Forssassa hurmannut Ashley Face kiertää kaikki

Vermon illassa eniten rukseja vaatii kierroksen ainoa suomenhevosten lähtö.
Terhi Piispa-Helisten
Ashley Face tekee Janita Antti-Roikon valmennuksessa nousua ja on Toto65-kierroksen varma.

Ari Moilasen kipparoima Deangelo avasi ja lopetti viimeksi 11-vauhtia. Ruunalla on hyvä mahdollisuus päästä keulaan hallitsemaan juoksua, eikä viime kerran esityksen perusteella ole siitä helposti lyötävissä.

Amazing Warrior ei ollut viimeksi parhaimmillaan, mutta voitokas ja lahjakas menijä pitää nostaa peleihin mukaan. Sen sijaan talvella ja keväällä hienosti kulkenut Joseph Boko jää tauolta varahevoseksi.

Patri Filatoff pääsee matkaan Zumumanin kanssa huippupaikalta, eikä kaksikon tietä keulapaikalle taida estää kukaan.

Miia Salmisen käsissä jo 11 voittoa tällä kaudella napannut ruuna on vahvoilla, jos saa vähänkin rauhoittaa välillä tahtia. Mikäli juoksusta tulee levoton ja kovavauhtinen, pystyy Kouvolassa hienon lopetuksen esittänyt Wilds Diamond kirimään mukaan voittotaistoon.

Burnout ja Shining Armor jäävät mallisysteemissä varahevosiksi, mutta ne kannattaa huomioida ajoissa jos lapun rakentaa eri tavalla.

Ashley Face ei aivan yltänyt ikäluokkansa Derby-finaaliin. Ragnar Moringin muistoajossa eli Derby-finaalista tippuneiden hevosten kohtaamisessa ori teki hienon esityksen, kun sijoittui toiseksi Peace Of Heron jälkeen.

Janita Antti-Roikon suojatti teki Forssassa mahdottomasta mahdollisen ja otti T75-voiton, vaikka juoksu meni aivan pieleen. Alkumatkan hevonen juoksi kolmatta rataa ja kierros jäljellä se eteni johtavan rinnalle. Siitä se liukui keulaan ja vastasi ihailtavasti paremman juoksun saaneille. Forssan juoksu osoitti, että kyseessä on tavallista parempi ja nopeasti sarjoissaan nouseva hevonen.

Isosalon Ihme on löytänyt voittovireen ja hakee Vermosta jo kolmatta peräkkäistä voittoaan. Takamatkan takarivi jättää sen alussa kauaksi kärjestä, mutta ylivertaiset vauhtivarat omaava tamma pystyy onnistuneella selkäjuoksulla ohittamaan kaikki.

Varoitus on laukkaillut viime kilpailuissaan, mutta kyvyt eivät ole mihinkään kadonneet. Joensuun voitossaan se kukisti muun muassa Minskauksen ja Hujakkeen ja kulki kirikierroksen valiovauhtia. Hyvässä kunnossa kilpaileva, mutta harvakseltaan voittoon yltävä Erkkaus kuuluu hyvältä paikaltaan pelihevosiin.

Heat Of Dynamite laukkasi Killerillä ensimmäisessä kaarteessa ja jäi joukon viimeiseksi. Tauolta palannut ruuna kulki viimeisen kierroksen 13-vauhtia ja ehti hyvällä tyylillä neljänneksi.

Run And Repeat oli viimeksi vakuuttava keulasta, mutta keskiviikkona ei kärkipaikalle välttämättä ole asiaa. Veikko Kotirannan suojatti osaa voittaa takaakin, mutta johtavan rinnalta voitto on tiukassa.

Alien Hill on siirtynyt Juho Ihamuotilan valmennukseen ja tekee Suomen debyyttinsä keskiviikkona. Suvukkaan tamman esiintymistä odotetaan suurella mielenkiinnolla. Tarkan juoksun tarvitseva Olle Roc osaa yllättää, jos kiriväylät avautuvat sopivasti.

Perfect Chapman on kierroksen todennäköisimpiä voittajia. Tamma ei aina erityisemmin vakuuta, mutta voittaa silti. Se ei ole kaikkein nopeimpia alussa, joten muillekin jää pieni sauma yllättää.

Gambler Hoss oli Kouvolan voitossaan vakuuttava keulasta, Business School pärjää jos toimii ja Damian odottelee ylivauhtista juoksua.

Toto65-vihjeet

Lähtö 1: 1 Deangelo, 4 Amazing Warrior (3,2)

Lähtö 2: 2 Zumuman, 10 Wilds Diamond (9,7)

Lähtö 3: 11 Ashley Face (5,3)

Lähtö 4: 14 Isosalon Ihme, 9 Unnan Tähti, 13 Varoitus, 7 Tohtori, 6 Erkkaus, 10 Arkenttiina (5,2)

Lähtö 5: 2 Heat Of Dynamite, 7 Run And Repeat, 1 Alien Hill, 4 Olle Roc (11,3)

Lähtö 6: 3 Perfect Chapman, 4 Gambler Hoss, 6 Business School, 12 Damian (1,11)

384 riviä x 0,10e = 38,40e

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Marlon Dee valloittaa Vermon keulapaikalta

Ravivihje: Arkenttiina hakee yllätystä lähdössään

Ravivihje: No Limit Royalty palaa voittokantaan Vermossa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video