Vihjeet

Ravivihje: Night Brodde palaa kultakantaan Jägersrossa - Toto86-pelissä jackpot

Keskiviikon Toto86-kierroksen rataparina toimii Solvalla ja Jägersro. Peliaika päättyy kello 21.30.
Kuva: Ville Toivonen
Saksalaissyntyisen mutta Etelä-Ruotsissa vaikuttavan Conrad Lugauerin tallista tulee kaksi hevosta Toto86-pelin viidenteen kohteeseen. Vihjesysteemin varmaa Night Broddea Conrad ajaa itse, kun taas hänen poikansa Marc Elias ohjastaa tallin tähtihevosta Campo Bahiaa, jonka nykyvire on arvoitus.

Kierroksen pelipankki on neljännen Toto86-kohteen Fröken Fräken, jonka peliosuus pyörii noin 65 prosentin tuntumassa. Tamma ei kelpaa kuitenkaan varmaksi. Toto86-pelissä on jackpot-rahaa yli miljoona euroa.

Myöhäisiä poisjääntejä on tullut illan Toto86-kierrokselle peräti kaksi kappaletta, jotka olivat molemmat kohdelähtönsä suosikkeja. Avauskohteen Velten Red Red Red ja päätöskohteen Breeze eivät starttaa. Tämä muuttaa toki monella pelisuunnitelmia ja illan mittaan tullaan näkemään prosenttimuutoksia. 

Kierroksen ykköslähtö on kaksivuotiaiden Breeders Course, missä ykköspalkinto on 600 000 kruunua. Pelisuosikki Hepburn saa lapulle varmistuksia. 

Päivän varmat

Night Brodden (T86-5) taulussa ei näy yhtään voittoa, mutta se ei johdu siitä, etteikö ori osaisi voittaa ravilähtöjä tai etteikö hevonen olisi kunnossa. Kivikovissa lähdöissä juossut kuusivuotias pääsee yrittämään mielimatkallaan voittoa maililla ja pääsee hyvältä paikalta matkaan. Jägersrossa hevonen oli mukana Hugo Åbergs Memorialissa, missä hevoselle jäi paikka johtavan rinnalta. Siitä hevonen ymmärrettävästi väsyi suoran alussa kestäen kuitenkin kunnialla siihen asti. Sen jälkeen hevonen osallistui kaksihiittiseen kilpailuun Italian Cesenassa, missä ori teki hyvät esitykset. Ensimmäisessä hiitissä hevonen teki takaa hyvän kirin. Jälkimmäisessä hiitissä hevonen avasi keulapaikalle ja jatkoi lopulta Vernissage Griffin takana, mistä ori oli oikein hyvä kakkonen. Valjakko tähtää koko matkan johtoon, mistä se olisi vaikeasti kukistettavissa. 

Blu di Prussia (T86-6) debytoi viimeksi Ruotsissa kanuunaesityksellä. Kasiradalta hyvin matkaan kiihtynyt hevonen joutui kiertämään alun kolmatta-neljättä, kunnes valjakko pääsi laskeutumaan toiselle ilman vetoapua kierros ennen maalia. Siitä hevonen jatkoi armotonta tahtia siirtyen lopulta keulapaikalle 500 metriä ennen maalia, josta se myös kamppaili urheasti maaliin saakka voittaen hienolla tyylillä. Suomessakin Seinäjoki-ajon voittaneen tähtitamma Prussian tytär vaikutti lähtönopeudeltaan ja moottoriltaan sellaiselta, että se pakenee keulapaikalta omille teilleen. 

Päivän ideamerkki

Hat Trick (T86-7) tekee mielenkiintoisen debyytin Jerry Riordanin laatutallista. Kykyhevosen leimalla jo Frode Hamren tallista käsin kilpaillut nelivuotias karsi itsensä heinäkuussa Sprintermästarenin finaaliin oltuaan karsinnassa kolmas 10,9-tuloksella. Myös Kungapokalenin karsinnassa hevoselta odotettiin paljon, mutta tuolloin avaus venähti pitkäksi ja hevonen putosi laatulähdössä taustalle. Kapasiteettia hevosella riittää kuitenkin yllin kyllin ja ruuna on maltillisella peliosuudella mielenkiintoinen haku.

Vihjesysteemi

8,3,1,2,4,11 (7,10)
3,4,1 (5,11)
4,3,2,1 (6,5)
7,12,2,5 (3,1)
3 Night Brodde (8,9)
5 Blu di Prussia (2,6)
6,7,3 (2,1)
1,4,3,6,7,12,9 (2,5)

6048 riviä - 181,44 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

 

Aiheet Toto86
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Jackpot-kierroksen pelipankki ei kelpaa varmaksi - Toto86-vihjesysteemi lepää nelossuosikin varassa

Ravivihje: Ruotsissa simppeliä – Norjan suuret suosikit vaarassa Toto86-pelissä

Ravivihje: Haastavaa Toto86-kierrosta lähestytään kahdella ideavarmalla

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video