Vihjeet

Ravivihje: Viiden prosentin ideavarman varassa Ruotsin Toto86-pelissä

Toto86-xpressin rataparina toimii Solvalla ja Åby. Peliaika päättyy kello 21.30.
Anu Leppänen
Mika Forssilla oli Åbyn mestaruusraveissa onnea ja epäonnea jo ennen kisojen alkua. Miehelle tuli kivikovia bonusajokkeja, mutta lähtöpaikat ovat huonot.

Kierros on etukäteen katsottuna haastava, vaikka kierros pitääkin sisällään useamman paljon peliä keränneen suosikin. Näistä kuitenkin lähes jokainen varmistetaan. Vihjesysteemi tehdään kolmeen varmaan luottaen.

Päivän varmat

Run to You (T86-1) on ainoa iso suosikki, joka kelpaa tällä kertaa varmaksi saakka. Viisivuotiaankaan tehtävä ei ole kadehdittava, sillä ruuna starttaa 14 hevosen autolähdössä keskimmäisestä rivistä lähtöradalta 12, mikä on kaikkea muuta kuin helppo paikka lähteä. Niin hyvä hevonen on kuitenkin ollut, että se kelpaa varmaksi noistakin asemista. Viimeksi 12-radalta startannut valjakko suorastaan pyssytti keulaan neljännestä parista ulkoa takasuoran mittaisella kirillä voittaen aivan yläpystyyn kosteissa olosuhteissa. Tuohon starttiin hevonen palasi vielä kahden kuukauden mittaiselta tauolta.

Somethingroyal (T86-4) on aloittanut kilpauransa hyvällä tyylillä. Kolmevuotias otti uransa avauskilpailussa laukan lähtökiihdytyksessä, mutta kulki sen jälkeen taustalla oikeinkin mallikkaasti. Viimeksi Örebrossa oli jo uran avausvoiton vuoro, kun tamma eteni keulapaikalle ja hallitsi varmoin ottein terävässä lopetuksessa perille saakka. Tällä kertaa hevosella on loistava mahdollisuus tuplata voittosumma V86-tasolla ja maltillisesti pelattuna kolmevuotias toimii vihjesysteemin yhtenä varmana.

Päivän ideavarma

Samaritana (T86-2) kilpailee käsittämättömän sekavalla taululla sekä maltillisella voittosummalla kykyihinsä nähden ja nelivuotias rastitaan kylmänviileästi varmaksi saakka. Viimeksi Tammaderbyn karsinnassa hevonen otti kaksi harmittavaa laukkaa, jonka myötä finaalipaikka jäi haaveeksi. Tuossa välissä tamma otti kuitenkin hyvin kyytiä ja olemus miellytti voimakkaasti. Kolmevuotiaana tamma oli Oaksin-karsinnan suosikkeja ja tamma voittikin loppusyksystä kovat kolmevuotiaat tammat Solvallassa. Lähdössä oli mukana muun muassa lähdön pelisuosikki Tilda Expresskin. 

Vihjesysteemi

12 Run to You (6,10)
2 Samaritana (4,1)
7,2,11,12,4,6 (1,8)
4 Somethingroyal (7,9)
6,4,7,8 (3,1)
7,1,11,5 (12,3)
5,3,2,11,1,10,4 (6,7)
6,9,5,11 (8,1)

2688 riviä - 80,64 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto86
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Norjan päässä helpompaa illan Toto86-kierroksella

Ravivihje: Night Brodde palaa kultakantaan Jägersrossa - Toto86-pelissä jackpot

Ravivihje: Tähtitamma jatkaa voittokulkuaan Ruotsin Toto86-pelissä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video