Vihjeet

Ravivihje: Pohjoismaiden mestaruudessa kotimaan edustajien karkelot - vihjeen varma ei ole edes kohteensa suosikki

Lauantaina kamppaillaan Turussa kylmäveristen PM-tittelistä. Lähtö on tasoltaan loistava, ja odotettavissa on kotimaan osallistujien karnevaali.
Terhi Piispa-Helisten
Vihjesysteemin ankkurilla Arkenttiinalla on allaan makea onnistuminen.

Kaikki kunnia Pohjoismaiden mestaruuden ruotsalaisvieraille, mutta niiden piisaaminen suomalaishirmuille tulisi yllätyksenä. Viime lauantaina Teivon rataennätyksen remonttiin pistänyt sensaatiomainen Parvelan Retu on suosikki, vaikka tusinapaikka raastaakin.

 

Antti Ojanperä tuo PM-lähtöön kaksi ravikuningasta, Evartin ja Jokivarren Kunkun. Kummallakaan ei ole allaan kauden parhaita juoksujaan. Ojanperä kuitenkin uumoilee, että kuningaskaksikon menoilme on Turussa parempi, sillä kyseessä on loppukauden päätavoite, ja kisaan panostetaan tosissaan. Varsinkin Evartti on otollisista asemistaan vaarallinen.

 

5-vuotiaiden L. Fabritius Memorialissa hyökkää voiton perään Suomen mestari American Hero. Always Ready panee tiukasti hanttiin. Viimeksi mainittu on prosenttien valossa kiehtova ajatus ideavarmaksi.

 

Avauskohteen Aura-ajon taistelupari on puolestaan Hotshot Luca-Le Gros Bill. Niille nostetaan kupongille kavereiksi suosikkien kinastelua vartovat Knows Best ja Tito C.A.

 

Montén Pohjoismaiden mestaruus ratkaistaan jälleen kotimaisin voimin. Dickson Shadow on namupaikkansa turvin tittelissä tiukimmin kiinni, mutta varmaksi saakka ruunaa ei uskalla suosittaa.

 

Rivin varmaksi poimitaan Arkenttiina. Teemu Okkolinin laittelema tamma on noussut kesälomansa jälkeen jälleen huippulyöntiin. Arkenttiinalla on hyvät edellytykset päästä pakiltakin etenemään keulaan saakka. Kuten viimeksi nähtiin, A.T. Velin tytär vastaa ohitusta yrittäville sinnikkäästi. Kovavireisen Okkolinin tallin jäsen ei ole perjantaipäivän jakaumassa edes kohteensa suosikki. 

 

Ideavarmaa pohtivat pysähtyvät miettimään Bismarck Comeryn kohdalla. Ruuna osoitti taulun voittokisassaan kykenevänsä kiskaisemaan sisäradalta salamana matkaan. Ulkoa tulee alussa ankaraa painetta, mutta jos keulapaikka pysyy Bismarck Comeryn ja Iikka Nurmosen hallussa, voitto häämöttää.

 

Viikon väistö

Toto75, lähtö 5: Skyfall Shinella on eväät kehittyä maan huipulle saakka, mutta raamikkaalla ruunalla on nyt vaara jäädä johtavan rinnalle.

 

Viikon varma

Toto75, lähtö 3: Arkenttiina voitti viimeksi monia nytkin mukana olevia kilpasiskojaan. Tamma saattaa edetä takamatkaltakin tuulenhalkojaksi.

 

Viikon yllättäjä

Toto75, lähtö 4: Tulostaulu on tasapaksu, mutta kunto pitää. Tiukkoja ikäluokkamatseja kolunnut Callela Kickoff on omiensa parissa vakavasti otettava voitontavoittelija.

 

 

Toto75-vihjeet:

Lähtö 1: 7,6,3,4 (5,2)

Lähtö 2: 1,2,8,5 (6,4)

Lähtö 3: 7 Arkenttiina (5,6)

Lähtö 4: 2,3 (1,6)

Lähtö 5: 6,1 (10,3)

Lähtö 6: 1,2,3,5,9 (4,7)

Lähtö 7: 12,9,3,1 (4,11)

1280 riviä x 0,05 euroa = 64 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Seismic Wave luottohevosena Solängetin Toto75-kierroksella - jackpot-rahaa jaossa vajaa 1,9 miljoonaa euroa

Ravivihje: Francis Journeyn kultaketju venyy – totopommin laukaisijoita löytyy

Ravivihje: Norjan päässä helpompaa illan Toto86-kierroksella

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video