Vihjeet

Ravivihje: Norjalaisnuoli Unique Creation Vermon ankkuri

Terhi Piispa-Helisten
Matias Salon valmentama Heat Of Dynamite on vihjerivin toinen varma.

Vermossa ratkaistaan keskiviikkona kokelasohjastajien Euroopan mestaruus. Kokelasohjastajalla tarkoitetaan ammattiravitalleilla työskenteleviä 25-vuotiaita ja sitä nuorempia henkilöitä. Ohjastettuna tulee olla vähintään viisi ja enintään sata voittoa. Suomen edustaja kisassa on Jukka-Pekka Kauhasen ”oikea käsi” Riku M Lindgren. Ohjelmassa on neljä osalähtöä. Näistä kaksi kuuluu Toto65-peliin.

Lindgren ohjastaa toisen Toto65-lähdön avainhevosta Wishing Dreamsia. Kovissa ikäluokkalähdöissä osaamisensa osoittanut tamma kohtaa nyt sopivan seuran, eikä Wishing Dreams ole hassumpi ajatus varmaksikaan. Kouvolassa tamman mahdollisuudet happanivat pahan lähtölaukan takia. Lahdessa Wishing Dreams esitti näppärän loppuvedon kolmannesta sisältä.

Kolmannessa kohteessa on Julia Tarasenkon luotsaamassa Ruthless Chickissä ideaa. Nopealla tammalla on oivallinen mahdollisuus kiihdyttää bravuuripaikalleen keulaan. Ruthless Chick oli kaksi viikkoa sitten pitkään vailla vapaata kiritilaa. Kun latu löytyi, vaihtoi tamma mukavasti rytmiä.

Raveissa käydään myös Salamakypärät -kilpasarjan kymmenes eli kolmanneksi viimeinen kamppailu. Suosikki ja vihjerivin ensimmäinen tukipilari on pistetaulukossa kakkosena olevan Patri Filatoffin ohjastama Heat of Dynamite. Filatoffia pisteen erolla johtava Jere Hurme luovii haastaja Minecraftilla.

Ilta päättyy korkealuokkaiseen Voimaliigaan. Tapio Perttusen Unique Creation hakee jo kauden kolmannettatoista naulaansa, mutta vastus on luja viimeksi sisukkaasti taistelleen Celsius Evon, vertyvän voimamiehen Joseph Bokon, Tammer-ajon voittaja Way To Gon ja työmyyrä Sahara Sandstormin johdolla. Unique Creation luotetaan silti rivin pankiksi, sillä ruuna on ollut itse varmuus. Perttunen kannustanee suojattinsa jälleen tuulenhalkojaksi.

Kierros käynnistyy suomenhevosten pitkän matkan matsilla. Vonkari on selvä suosikki ja käypä varmakandidaatti. Oriin tuorein esitys oli muuten esimerkillinen, mutta miinusmerkki rapsahti loppua kohti heikentyneestä ravista. Paalun Vappu-Ukko napataan tämän vuoksi varmistusmerkkinä mukaan.

Kierroksen viides lenkki on kolmevuotiaiden tasoitusajo. Muska vakuutti syyskauden avauksessaan keulasta, ja sinne Antti Teivainen mielii ajokillaan tässäkin. Mikkelissä nasakasti kirineellä Nubialla on yllätysmahdollisuus.

Tauolta tuleva Villeroy on mielenkiintoinen seurattava. Kyseessä on kaksinkertaisen Suur-Hollola-ajon voittaja ja urallaan liki 830 000 euroa ansainneen tähtitamma Venicen lahjakas pikkuveli. Villeroy debytoi nyt Juho Ihamuotilan treenistä.

Toto65-vihje:

Lähtö 1: 11 Vonkari, 6 Vappu-Ukko (3,2)

Lähtö 2: 6 Wishing Dreams, 9 Caviar Creation, 2 Stonecapes Rain, 4 Raven, 3 Bobby Blue Frido, 11 Alfred de Luze (5,8)

Lähtö 3: 2 Ruthless Chick, 1 Holy Jack, 3 One Who Run, 5 Bella Bloom, 4 Sunlit Treasure, 11 Unequalled Stride (8,9)

Lähtö 4: 7 Heat of Dynamite (9,5)

Lähtö 5: 1 Muska, 2 Nubia, 9 Villeroy, 8 Firecracker Gunn, 10 Kiikku's Giant, 3 Aura River (5,4)

Lähtö 6: 5 Unique Creation (1,8)

432 riviä = 43,20 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto65
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Lemieux Boko ja Deangelo luottohevosina

Ravivihje: Forssassa hurmannut Ashley Face kiertää kaikki

Ravivihje: Knows Best tauoltakin systeemin kivijalaksi

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video