Vihjeet

Ravivihje: Norjan päässä helpompaa illan Toto86-kierroksella

Ruotsin keskiviikon Toto86-peli jakaantuu tällä viikolla myös Norjan puolelle, sillä rataparina toimii Ruotsin päärata Solvalla sekä Oslossa sijaitseva Norjan päärata Bjerke. Peliaika päättyy normaaliin tapaan kello 21.30.
Ville Toivonen
Norjalaisen menestysmiehen Frode Hamren käsistä hienosti aloittanut Hulken Sisu on vihjesysteemin toinen varma illan Toto86-kierroksella.

Kierroksella on viisi selkeämpää suosikkia, joista kaksi kelpaa varmaksi saakka. Toinen näistä on kierroksen pelipankki Force de Flandre, joka jahtaa jo neljättä peräkkäistä voittoa. Solvallan molemmat selvät suosikit Racing Ribb ja Himalaya Sisu varmistetaan vihjesysteemissä.

Päivän varmat

Hulken Sisu (T86-1) on norjalaistunut ruotsalainen, joka siirtyi Jerry Riordanin valmennuksesta kesäkuun alusta Frode Hamrelle Norjaan treeniin. Sen siivittämänä ori on kohonnut hienoon vireeseen, tästä on osoituksena muun muassa Jägersron Derby-karsinta elokuussa, missä hevonen sijoittui kolmanneksi häviten finaalipaikan vain niukasti Önas Princelle ja Marre’s Dreamboylle. Tuossa startissa hevonen kiri 600 metriä kolmatta rataa pitkin kiihtyvässä vauhdissa tullen viimeiset 700 metriä 09,7-vauhtia. S:T Legerissä ori juoksi alun neljännessä sisällä, kunnes Carl Johan Jepson nosti ajokkinsa toiselle ilman selkää reilu kierros ennen maalia. Siitä hevonen tsemppasi kolmanneksi. Viimeksi Färjestadissa Breeders Crownin alkuerässä ori laukkasi päätösmetreillä keskijoukoissa.

Tällä kertaa hevonen starttaa hyvältä kakkosradalta liikkeelle, jolloin ori on jo valmiiksi toisella radalla. Vahvalla puurtajalla voi tehdä ratkaisuja matkalla, eikä keulajuoksukaan ole poissuljettu, varsinkaan jos pahin haastaja Global Undefeded pääsisi aluksi keulaan, sillä kyseessä on Hulken Sisun tallikaveri.

Force de Flandre (T86-3) on vakuuttanut siinä määrin viime starteissaan, että sen varmistaminen ei tunnu houkuttelevalta ajatukselta, vaikka peliprosentit pyörivätkin suurissa lukemissa. Tamma on näyttänyt viime aikoina monipuolisuuttaan, sillä se pystyy avaamaan kovaa, tarpeen vaatiessa hiljentämään tempoa, tekemään juoksua johtavan rinnalta ja ennen kaikkea voittamaan ilmavalla tyylillä.

Voitokkaan hevosen kelkassa on kiva olla ja tamma rastitaan vihjesysteemin toiseksi varmaksi. Viimeksi hevonen voitti Momarkenissa johtavan rinnalta marginaalia varmemmalla tyylillä. Kaksi edellistä voittoa tulivat keulapaikalta varmoin ottein. Vaikka nopea avaaja jostain syystä ei pääsisikään keulapaikalle, ei sen voittohaaveet murene täten johtavan rinnaltakaan. 

Päivän potinräjäyttäjä

Louisiana (T86-5) on tasaisessa lähdössä noston arvoinen merkki, millä illan Toto86-rivin arvo saataisiin kohoamaan, mikäli tamma voittaisi oman kohdelähtönsä. Nelivuotias on kerännyt iltapäivällä ainoastaan neljän prosentin pelikannatuksen. Hevonen on juossut paljon tätä kertaa kovemmissa lähdöissä kuten toissa kerralla Bjerkessä Tammaderbyn karsinnassa. Siinä hevoselle tarjottiin keulajuoksu, mikä näkyi päätöspuolikkaalla liian kovan matkavauhdin jälkeen valjakon vajotessa taustalle. Viimeksi Ålborgissa hevonen jäi vaille kiriväyliä toiselle radalle. Billundissa hevonen tuli sisäratareissun päätteeksi juosten perille. 

Vihjesysteemi

2 Hulken Sisu (4,5)
2,9,3,7,4 (10,5)
4 Force de Flandre (2,5)
4,9,6,10,12 (5,7)
5,2,6,1,9,10,11 (12,13)
9,11,7,3 (2,5)
4,2,1 (6,9)
6,5,13 (4,11)

6300 riviä - 189 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto86
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Viiden prosentin ideavarman varassa Ruotsin Toto86-pelissä

Ravivihje: Night Brodde palaa kultakantaan Jägersrossa - Toto86-pelissä jackpot

Ravivihje: Tähtitamma jatkaa voittokulkuaan Ruotsin Toto86-pelissä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video