Vihjeet

Ravivihje: Francis Journeyn kultaketju venyy – totopommin laukaisijoita löytyy

Mikkeli tarjoilee lauantaina kimurantin Toto75-kierroksen. Vihjerivin vartijoiksi nostetaan avauskohteen Disain ja kolmannen koitoksen Francis Journey.
Terhi Piispa-Helisten
Tämän vuoden osalta tappioton Francis Journey on ennätyskauttaan ohjastavan Janne Räisäsen valttikortti Mikkelin ravilauantaihin.

Disainin pelaaminen muistuttaa arvan raaputtamista. Tamman päivät eivät ole tasaisia, mutta nyt todennäköisyydet sille, että Disain on voittava arpa, ovat tuntuvat. Pikamatka passaa nuolennopean ravurin pirtaan, ja jos Jouko Tarvaisen luotsattava on liikkeellä latautuneena, tamma kiskaissee keulaan. Myös Tutun Tiltu tykittää liukkaasti matkaan, mutta Janne Räisäselle mahtaa kelvata Disainin tarjoama vetoapu.

 

Jokaisen kauden kahdeksasta kisastaan nimiinsä vienyt Francis Journey joutui viimeksi paukuttamaan ensimmäisen kurvin rivakassa avauksessa peräti viidettä rataa pitkin. Kierros ennen maalia ruuna runnoi johtoon, ja Francis Journey jatkoi mahtavaa voittomarssiaan lipumalla ykkösenä maaliin.

 

”Hevonen ei ottanut rankasta kisasta nokkiinsa. Se meni miten meni, ei siinä kehdannut alkaa pakitellakaan. Mitään ongelmia ei ole tuon startin jälkeen ilmennyt, aina on ollut hiitin jälkeen neljä jalkaa alla. Nyt on 2600 metrin matka ensimmäistä kertaa edessä. Paikkahan on hyvä, kun siinä on pieni paalu”, sanoo Francis Journeyn valmentaja Mirja Kärkkäinen.

 

Takamatkalta starttaavalle varmalle saattaisivat vetotyöt olla tarjolla, mutta treenari toivoo suojatilleen selkäreissua.

 

”Keulasta on moni kyykähtänyt, ja sanon kuskille, että ajaa mieluummin takaa. Francis Journey ei lähde hirveän kovasti, mutta ruuna jaksaa jumputtaa ja sen pää vie.”

 

Kärkkäinen jatkaa, että Francis Journey jää Mikkelin kisan jälkeen rokotushuilille. Lisäksi pahimmat syyskelit on passataan, mutta talvella on tarkoitus kilpailla, kun hokit sopivat Francis Journeylle.

 

”En olisi ikinä uskonut, että ruuna yltää kaikkien vastoinkäymisten jälkeen kahdeksaan peräkkäiseen voittoon.”

 

Yllättäjäosastolta nostetaan esiin väkevästi vääntävä Ywonne Croft, joka saa kärryilleen Henri Bollströmin, ja Flying Duck. Jälkimmäinen on jäänyt käsittämättömän vähälle pelikannatukselle. Tamma on ”maineensa vanki”, sillä aiemmin Flying Duck tunnettiin seurailijatyyppinä, mutta nykyvireessä voittaminenkin luonnistuu. Tuulennopea tamma on osoittanut riittävyytensä tiukoissakin tehtävissä. Oulussa Flying Duck dominoi tyylikkäästi keulasta, ja johtojuoksu voi olla nytkin edessä. Pikamatka on ideahevoselle mannaa.

 

 

Viikon väistö:

Toto75, lähtö 1: Liinan Säihke voitti Villinmiehen Tammakilvan, ja viisivuotiaan sarjat pomppasivat kertaheitolla monta pykälää ylöspäin. Voitto tulisi kokeneempien seurassa yllätyksenä.

 

Viikon varma:

Toto75, lähtö 3: Täydellistä työtä tällä kaudella tehnyt Francis Journey voi hyvin jatkaa kultaketjuaan, vaikka vastus tiukkeneekin ja matka piteneekin.

 

Viikon yllättäjä

Toto75, lähtö 2: Ywonne Croft on rehti runttaaja, ja tammalla on tasokkaasta seurasta huolimatta saumat voittoon saakka.

 

Toto75-vihjeet:

Lähtö 1: 5 Disain (1,7)

Lähtö 2: 5,10,14,2,3,1 (6,7)

Lähtö 3: 6 Francis Journey (14,3)

Lähtö 4: 7,9,3,5,4 (11,1)

Lähtö 5: 16,15,11 (9,1)

Lähtö 6: 3,4,2 (8,1)

Lähtö 7: 4,1,2,5,6 (9,10)

1 350 riviä x 0,05 euroa = 67,50 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Core Kouvolan Kavioliigaravien ideavarma

Ravivihje: Mikä boogie! Kovia kisoja kiertänyt tammalahjakkuus saa luottamuksen ideavarmana

Ravivihje: Ruotsin Toto75-pelin varmavalinta löytyy heti avauskohteesta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle