Vihjeet

Ravivihje: Kahden varman voimin Vermon kierrokselle

Iikka Nurmonen on kierroksen avainhahmoja ohjastajana ja valmentajana.
Terhi Piispa-Helisten
Iikka Nurmosen ohjastama ja valmentama Look Complete on rivin toinen varma.

Avauskohteen Crossover palasi viimeksi yhdeksän kuukauden tauolta terhakkaana. Ruuna ravasi toista rataa ilman vetoapua kierroksen peräti 11,5-vauhtia. Viimeisellä takasuoralla se siirtyi kärkeen, mutta fysiikan lait tulivat vastaan viimeisillä sadoilla metreillä. Hevonen parantaa varmasti otteitaan ja sen edesottamuksia seurataan suurella mielenkiinnolla. Flexible Journey on parantanut paljon otteitaan ja Iikka Nurmosen suojatti on taas yksi suurimmista suosikeista.

Toinen kohde on äärimmäisen haastava pelipähkinä. Hevosten voimasuhteet ovat arvoituksellisia ja kiinnostavimpien hevosten lähtöpaikat ovat haastavia. Muun muassa Karela Boko joutuu kääntymään kilpailusuuntaan vaikealta radalta neljä. Siksi vihjesysteemissä ei oteta kantaa, vaan rastataan kohde ns. ”tukkoon”.

Kolmannen kohteen Run And Repeat lähtee reippaasti, eikä paikka eturivin ulommaisena ole välttämättä este menestykselle. Federal Hill on todennäköisin keulahevonen, eikä Pekka Korven tyyliin kuulu siitä paikasta luopuminen. Astrum on pienen suvantokauden jälkeen löytänyt taas huippuvireen. Comway Cotter ja viimeksi sitkeän kirin esittänyt Que Tal pystyvät nousemaan korkealle, jos matkalla pidetään liian reipasta tempoa.

Rivin ensimmäinen varma Bosse Nice on kilpaillut urallaan vain kymmenen kertaa, mutta ehättänyt muita ennen maalilinjalle jo kuudesti. Lahjakkaaksi tiedetty ruuna on kärsinyt lukuisista terveysmurheista, mutta palannut aina huippukuntoisena radoille. Kahden vuoden tauolta palatessaan ruuna sai tarkan juoksun johtavan takana. Santtu Raitala kannusti hevosen kiriin maalisuoralla ja ruuna tykitti alle 10-vauhtia helppoon voittoon. Mikäli juoksu ei mene täysin pieleen vaikealta lähtöpaikalta, Leena Sinnemaan suojatti ottaa Vermosta uransa seitsemännen napakympin.

Com Tuff jatkoi Mikkelissä hienoja otteitaan, vaikka kolmanneksi jäikin. Takamatkalta ei ollut mahdollisuuksia parempaan, sillä keulapaikalla juossut Mr Redington lisäsi ilkeästi tempoa juuri kun takahevosten kirit käynnistyivät. Pica-Pica Oak esiintyi Forssassa edukseen ja tamma kirii erittäin napakasti, mikäli juoksun kulku suosii. Mask Off on lähdön kovakuntoisin hevonen, mutta Vermossa takarivin uloimmalta paikalta on aina vaikea kiertää voittoon. Paremmalta paikalta Tapio Perttusen suojatti olisi ollut selkeästi varma-ainesta.

BWT Caesar palaa reilun kahden kuukauden huililta ja Joseph Boko etsii vielä parasta kuntoaan. Siksi päätöskohteen ideaksi ja rivin toiseksi varmaksi nousee Look Complete. Viimeistä edellisessään se kamppaili toiselta ilman vetoapua toiseksi ja viimeksi se kulki lopun alle 10-vauhtia Amazing Warriorin voittamassa hidastempoisessa lähdössä. Iikka Nurmosen valmennettava lähtee lujaa ja saanee hyvän juoksun keulassa tai kärjen välittömässä läheisyydessä.

Toto65-vihjeet

Lähtö 1: 3 Crossover, 6 Flexible Journey (1,9)

Lähtö 2: kaikki 14 hevosta

Lähtö 3: 8 Run And Repeat, 12 Astrum, 1 Federal Hill, 2 Que Tal, 10 Comway Cotter (4,9)

Lähtö 4: 8 Bossenice (11,10)

Lähtö 5: 7 Com Tuff, 3 Pica-Pica Oak, 12 Mask Off (6,5)

Lähtö 6: 5 Look Complete (6,8)

420 riviä x 0,1 euroa = 42 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto65
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Suomenhevosten TalviCup-karsinnat pääosassa

Ravivihje: My name is Bond, Bond Eagle

Ravivihje: Grainfield Aiden ja I.P.Vapari Vermon varmat

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle