Vihjeet

Ravivihje: Suuri pelisuosikki saa täsmävarmistuksen Toto86-kupongille

Ruotsin Toto86-pelin rataparina toimii Solvalla ja Jägersro. Peliaika päättyy kello 21.30.
Kuva: Ville Toivonen
Redén/Kihlström -kaksikko löytyy jälleen kierroksen varmavalinnan takaa. Tällä kertaa vihjesysteemin varma on kakkoskohteen Summit in Sight.

Kierros pitää sisällään kaksi suurempaa suosikkia, jotka ovat keränneet peliä yli 60 prosenttia. Näistä ainoastaan luotetumpi, toisen kohteen Summit in Sight, kelpaa varmaksi. Toinen suuri suosikki Billi Time saa kaverikseen maistuvan ideamerkin, joka voisi hyvinkin olla jopa rohkeimpien ideavarma, mikäli nykyistä vihjesysteemiä haluaa kaventaa puolella. Vihjesysteemi tehdään poikkeuksellisesti vain yhdellä varmalla.

Päivän varma

Summit in Sight (T86-2) on jälleen sopivan tehtävän edessä ja ori onkin lähellä jatkaa voittokulkuaan. Toissa kerralla Solvallassa hevosella ei ladattu ollenkaan lähtöön ja juoksupaikka löytyi lopulta kolmannesta parista ulkoa. Sieltä valjakko kiri nätin reissun päätteeksi loppusuoran mittaisella kirillä marginaalia varmempaan voittoon. Päätöslenkki sujui aikaan 10,6. Viimeksi Mantorpissa hevosella satsattiin lähtöön ja ori pitikin keulapaikan hallussaan. Siitä valjakko pitikin pintansa maaliin saakka tullen päätöspuolikkaan 08,4-vauhtia. Hyvältä radalta starttaava valjakko pyrkii koko matkan johtoon ja hevonen toimii vihjesysteemin tukipilarina. 

Päivän ideamerkki

Barbaresco V.W. (T86-7) starttaa matkaan ikävältä lähtöpaikalta, mutta ruuna kilpailee tällä hetkellä niin kanuunavireessä, että se on huomionarvoinen jopa tuoltakin paikalta. Toissa kerralla Kalmarin Klass I:ssä hevonen kiersi toisesta parista ulkoa toisen radan vetojuhdaksi, mistä valjakko runttasi kirikierroksella voittoon vahvan esityksen päätteeksi. Viimeksi Solvallan Klass I -finaalissa ruuna teki vahvan lopetuksen ulkoratoja pitkin ja ehti ikävästä takarivin lähtöpaikasta huolimatta neljänneksi. Viimeisen tuhannen hevonen tuli 11,1-vauhtia.

Päivän potinräjäyttäjä

Gobi Princess (T86-5) palaa tauolta, kilpailee sekavalla taululla, omaa merkittävän laukkariskin ja tekee ylivoimaisesti parhaat juoksunsa vapaalta radalta, mutta on tästäkin huolimatta maistuva pelitapaus vain viidellä prosentilla. Tammalla on valtava kapasiteetti sarjoihinsa, eikä tamman mahdollisuutta päästä keulapaikalle voi aivan täysin poissulkea. 
Tamma on hyvänä ollessaan pystynyt lyömään Ruotsin parhaimmistoon kuuluvat tammat ja hevosen mielimatka on ilman muuta mailin matkalla ravattavat lähdöt. Kahtena edellisenä kertana hevonen ei ole esiintynyt edukseen, mutta on huomioitavaa, että tuolloin tamma ei ole juossut vapaata rataa pitkin. Vire on tällä kertaa toki arvoitus, mutta aivan pelaamattomana tamma on kokeilun arvoinen peli-idea.

Vihjesysteemi

2,7,5 (3,4)
2 Summit in Sight (10,9)
11,2,7 (4,6)
2,7,6,11,4,1,9 (10,12)
1,2,3,4 (6,5)
8,5,3,9 (2,13)
2,7 (1,3)
5,3,1 (8,11)

6048 riviä - 181,44 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto86
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Ruotsissa simppeliä – Norjan suuret suosikit vaarassa Toto86-pelissä

Ravivihje: Haastavaa Toto86-kierrosta lähestytään kahdella ideavarmalla

Ravivihje: Jackpot-kierroksen pelipankki varmistetaan Toto86-pelissä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video