Vihjeet

Ravivihje: Timanttiset tammat ja valloittavat varsat valokeilassa - ideavarmalla Porin pelipähkinän kimppuun

Toto75-sirkus saapuu lauantaina Poriin. Päivän kohokohdat ovat St. Legerin ja Satakunta-ajon finaalit. Niissä on odotettavissa kanuunaluokan uusintamatsit toisilleen tuttujen taisteluparien An-Dorra - Magical Princess ja V.G. Voitto - Siirin Valtsu kesken.
Kuva: Terhi Piispa-Helisten
Christa Packalenin valmentaman Mark Moren tavaramerkki on viuhuva loppuveto. Hannu Torvisen ohjastama alipelattu Amour Amin poika kisaa Porin kierroksen päätöslähdössä. Varmaksi asti Mark More ei jää, vaan rivi nojaa kuudennen kohteen Prince Paleman varaan.

An-Dorraa voi koettaa varmanakin, mutta vaikka Magical Princess ensin mainitun mankeliin Villinmiehen Tammakilvassa jäikin, otetaan Pekka Korven tamma mukaan kupongille. Reino Palomäki luottaa kasvattamaansa, omistamaansa ja valmentamaansa An-Dorraan.

 

”Juoksun onnistuessa meidän pitää olla lähellä voittoa. 2600 metrin matka suosii meitä. An-Dorra on oma iloinen itsensä kotioloissa”, hän raportoi.

 

Satakunta-ajossa nostetaan suosikkikaksikon kupeelle systeemiin Pro, joka ei hävinnyt karsinnassa V.G. Voitolle paljoakaan. Toki ikäluokan ykkösnimi V.G. Voitolla oli maalissa vielä virtaa varastossa.

 

Ilta päättyy mahtavaan matsiin, kun yhteen iskevät kohti huippua kipuavat Amazing Warrior, Mark More ja Deangelo. Ensin mainittu on kelpo ankkuriehdokaskin, mutta koska tempoa tullee matkalla piisaamaan eikä Amazing Warrior ole ollut tällä kaudella suoritusvarma, napataan seuralaiseksi kiritykki Mark More. Elämänsä kunnossa kilpailevalla Deangelolla on riski juuttua johtavan kupeelle. Toki siitäkin ruuna pystyy paljoon.

 

Vihjesysteemin ideavarma on kuudennen kohteen Prince Palema. Salamannopea ori syöksyy kohti keulapaikkaa, ja 1600 metrin matka on lapualaisoriille mannaa. Vastus on kovaa kaliiberia, mutta asetelmat antavat Suomessa alati otteitaan petranneelle Prince Palemalle voitonavaimet.

 

Kokeneempien kylmäveristen ykköskohtaamisessa on Jokivarren Kunkulla paikka palata parrasvaloihin. Vanha valtias on kuitenkin vetreimmillään kesäkuumilla, ja kun painettakin on keulahevoselle odotettavissa, ovat varmistukset paikoillaan.

 

 

Viikon väistö:

Toto75, lähtö 6: Werner Ors hurautti viimeksi huippusuorituksen jälkeen hurjan tuloksen. Takarivistä saattaa kuitenkin tulla mutkia matkaan.

 

Viikon varma:

Toto75, lähtö 6: Prince Palema hakee koko matkan kontrollia. Ori kehitti Mikkelissä taustalta tulisen kirin.

 

Viikon yllättäjä:

Toto75, lähtö 1: Vaikka Credit to Hope ei viime starteissaan olekaan ollut vetreimmillään, on terhakka tamma rahasarjoissa aina vaarallinen.

 

Toto75-vihjeet:

Lähtö 1: 9,11,8,2,5,4,1,10 (6,7)

Lähtö 2: 2,4,5 (9,1)

Lähtö 3: 10,16,14,4 (12,3)

Lähtö 4: 11,12,1 (16,15)

Lähtö 5: 1,3 (8,12)

Lähtö 6: 1 Prince Palema (2,5)

Lähtö 7: 3,10 (5,6)

1 152 riviä x 0,05 euroa = 57,60 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Core Kouvolan Kavioliigaravien ideavarma

Ravivihje: Mikä boogie! Kovia kisoja kiertänyt tammalahjakkuus saa luottamuksen ideavarmana

Ravivihje: Ruotsin Toto75-pelin varmavalinta löytyy heti avauskohteesta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle