Vihjeet

Ravivihje: Rahasarjassa kilpaileva B.Riitu Vermon idea-ankkuri

Tammatähdessä nähdään liuta kuningatarkisan osallistujia, myös kuningatar Suven Sametti.
Terhi Piispa-Helisten
B.Riitu on Vermon tämän viikon kierroksen varma.

Kuopiossa keulasta ja Vermossa johtavan rinnalta voittanut Ukkoherra on avauskohteen selvä suosikki. Juha Kortekallion valmennettava lähtee reippaasti liikkeelle ja saa heti asemat läheltä kärkeä. Ehjällä juoksulla voittokulku voi hyvinkin jatkua.

Pieni epävarmuus kuitenkin vaivaa ja varmistuksia kannattaa harkita. Lumettaja on hyvän hevosen maineessa ja juoksee Vermossa neljännen kilpailunsa tauon jälkeen. Lahdessa ori juoksi alun ja lopun johtavan rinnalla, eikä hävinnyt muille kuin Hottiselle. Viimeksi hienolta näyttänyt ja pussiin juuttunut Pipareemo ja kyvykäs Tähtitie saavat paikan systeemistä.

Listas Minttu on käynyt viime kilpailuissaan kuumana ja sortunut laukkailemaan. Sähäkkä tamma on sellaisessa kunnossa, että ilman laukkaa muut saisivat katsella sen takakavioita maalisuoralla.

Cazador menee 3 100 metrin matkan, mutta voltista on silläkin laukkariski. Siksi Governor Hoss ja Morris Match nousevat mukaan kuitille.

B.Riitua ei ilmoitettu Vermon Tammatähteen, vaan ns. jaettavaan rahasarjaan. Tamma on kilpaillut kivikovissa lähdöissä ja osoittanut viime kilpailuissaan loistavaa nousuvirettä. Kuopiossa se kilpaili lähdössä, jonka voiton vei H.V.Tuuri. Vermossa ja Mikkelissä voittajan nimi oli Pauhis.

Mikkelin tasokkaassa 75-lähdössä Jukka Torvisen ajokki lähti 900 metriä ennen maalia selässä kolmannelle ja puristi lopussa hienosti neljänneksi. Vastus on tällä kertaa varsin sopiva ja Reijo Borgströmin suojatti on laukatta lähellä voittoa.

Hetviina piti kuningatarkilpailun jälkeen pienen tauon ja palasi tositoimiin Killerillä. Tasapainoisesti ravannut tamma pinkoi lopulta helppoon voittoon hyvällä tuloksella. Takarivin ulommainen rata ja juostava mailin matka antavat aiheen varmistella illan Tammatähdessä.

Ciiran Tähti ei vakuuttanut Jokimaalla, mutta pystyy varmasti Vermossa parempaan. Se lähtee lujaa ja ottanee taas vetotyöt hallintaansa. Vennelmon Varma ja elämänsä kuntoon kohonnut Hulluduunari kärkkyvät suosikkien epäonnea.

Always Ready on kilpaillut tällä kaudella vain viisi kertaa. Viimeksi 5-vuotiaiden lähdössä se kompuroi laukalle ensimmäisessä kaarteessa, mutta pudotti lennossa raville ja juoksi kolmantena sisärataa. Edellä juosseet American Hero ja Sahara Peyote jäivät ohittamatta, mutta ei siihen ollut mahdollisuuttakaan 11-lopetuksessa.

Hevosessa on varma-ainestakin, mutta kupongilta saa paikan myös huippukunnossa kilpaileva Sahara Sandstorm.

Vonkari on venynyt upeasti kauden mittaan ja lähtee matkaan selvänä suosikkina. Sarjojen koventuminen ei ole voittotahtia laimentanut, vaan ori hakee Vermosta jo kauden yhdettätoista voittoa. Arkenttiina lähtee liukkaasti liikkeelle ja pystyy vetämään lähtöä pitkään, kenties maaliin saakka.

Hujake jatkaa hienossa kunnossa Kuopion perusteella. Pehmeällä radalla ruuna ei ollut aivan parhaimmillaan, mutta useassa kilpailussa kirikierroksen alle 26-vauhtia kulkenut hevonen pystyy voittamaan. Pirttilän Olga matkasi Mikkelissä aivan porukan perällä ja kiri Pitskan voittamassa lähdössä railakkaasti toiseksi.

Toto65-vihjeet

Lähtö 1: 5 Ukkoherra, 11 Lumettaja, 1 Pipareemo, 10 Tähtitie (9,3)

Lähtö 2: 9 Listas Minttu, 10 Cazador, 2 Governor Hoss, 7 Morris Match (1,4)

Lähtö 3: 5 B.Riitu (7,4)

Lähtö 4: 12 Hetviina, 4 Vennelmon Varma, 3 Ciiran Tähti, 6 Hulluduunari (1,8)

Lähtö 5: 8 Always Ready, 2 Sahara Sandstorm (1,4)

Lähtö 6: 9 Vonkari, 1 Arkenttiina, 6 Hujake, 4 Pirttilän Olga (11,2)

512 riviä x 0,10e = 51,20e

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Suomenhevosten TalviCup-karsinnat pääosassa

Ravivihje: Core Kouvolan Kavioliigaravien ideavarma

Ravivihje: My name is Bond, Bond Eagle

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle