Vihjeet

Ravivihje: Vakuuttava Ukkoherra hakee jo kolmatta peräkkäistä Vermon voittoaan

Myös rivin toinen varma on vahvassa vireessä.
Terhi Piispa-Helisten
Ukkoherra rakentelee voittoputkea, sillä Vermossa tavoitteena on jo kolmas peräkkäinen tolppa. Kuvan Ari Moilasen sijaan rattailla on Iikka Nurmonen.

Ensimmäisessä kohteessa juokseva En Candy Till nousi pari viikkoa sitten kihisevän kuumaksi vihjeeksi sen jälkeen, kun Iikka Nurmonen kehui tamman treeniotteita ja ilmoitti olevansa pettynyt jos hevonen ei voita. Nurmonen täräyttikin valmennettavansa heti tuulen halkojaksi ja piti niukkaan mutta varmaan voittoon.

Lähtönopeus on yksi hevosen parhaista ominaisuuksista, eikä uloin lähtörata ole este menestykselle. Hosianna Sisu on mainiossa kunnossa ja tekee välillä äärettömän sitkeitä esityksiä. Yllätyksen etsijöille mainitaan sisäradalta matkaan ampaiseva Girls With Curls. Se ei viimeksi toista rataa pitkin juostuaan vakuuttanut, mutta johtavan takaa se voi pystyä yllätykseen.

Toisessa kohteessa suosikit ovat vahvoja. Voiton lipsahtaminen kolmikon Ambrogio, Dickson Shadow ja Nitro Diablo ulkopuolelle tuntuu ennakkoon epätodennäköiseltä. Ainoa varmistus on Hannu Korven valmentama EL Gumbert, joka tiedetään kyvykkääksi menijäksi. Kärryt perässä meno ei ole maittanut odotetusti, mutta sen esitystä monté-lähdössä kannattaa seurata suurella mielenkiinnolla.

Ukkoherra oli viikko sitten keulasta erittäin vakuuttava voittaja. Juha Kortekallion valmennettava joutui kiskomaan keulassa ensimmäisen kierroksen 25-vauhtia, mutta ori vastaili lopussa helppoon voittoon. Edellisissään se on osoittanut vauhtivarojen kasvaneen tuntuvasti, eikä hevonen ole ronkeli juoksunkulun suhteen. Ilman laukkaa voittokulku jatkunee.

Otto Erich teki Mikkelissä uskomattoman esityksen johtavan ulkopuolelta. Jani Oinosen laatutallista tuleva lahjakkuus vähät välitti raskaasta juoksusta tai raastavan kovasta temposta. Vastaavalla suorituksella muut ovat helisemässä Vermossakin. Rutiinia tämän lähdön osallistujilla on kovin vähän, joten varmistuksia kannattaa harkita. Come On Wheels on tehnyt hyviä lopetuksia, Kiikku`s Trooper pärjää aina ravatessaan ja Father`s Hope osaa voittamisen jalon taidon.

Werner Ors oli viimeksi Porissa hyvä, mutta sitäkin vakuuttavampi edellisessään Vermossa. Ruuna pinkoi ilman kenkiä ensimmäisen kierroksen 13-vauhtia ja lisäsi vain tempoa toisella lenkillä. Viimeiset 500 metriä se lopetti ilmavasti 11-vauhtia ja voitti oikein tyylikkäästi. Lähtönopeus on riittävä ja ainakin ennakkoon sen on ilmoitettu juoksevan ilman kenkiä. Keulasta Siiri Mäkisen valmennettava olisi erittäin lähellä voittoa.

Pentti Tikkisen Keisari Suuri on syttynyt vallan hurjaan menoon viime kilpailuissaan. Jo 3-vuotiaana hyvää kapasiteettia väläytellyt ori kilpaili 26 kertaa ilman voittoa, mutta nyt sillä on alla kaksi peräkkäistä täysosumaa. Ori lähti viimeksi 700 metriä ennen maalia kiriin kolmannesta ulkoa ja kulki lopun 11-vahtia. Esitys oli loistava, eikä voittokulun jatkuminen olisi tasokkaasta vastuksesta huolimatta yllätys. Midnight Prince jäi Teivossa aikaisin toiselle ilman vetoapua ja tsemppasi lopussa hienosti kolmanneksi hyvällä tuloksella. Lemieux Boko sai raskaan juoksun viimeksi, mutta taisteli asiallisesti maaliin saakka.

Toto65-vihjeet

Lähtö 1: 8 En Candy Till, 5 Hosianna Sisu, 1 Girls With Curls (9,12)

Lähtö 2: 4 Ambrogio, 5 Dickson Shadow, 9 Nitro Diablo, 2 El Gumbert (3,6)

Lähtö 3: 2 Ukkoherra (9,1)

Lähtö 4: 4 Otto Erich, 5 Come On Wheels, 3 Father's Hope, 11 Kiikku`s Trooper (6,2)

Lähtö 5: 5 Werner Ors (10,9)

Lähtö 6: 10 Keisari Suuri, 11 Midnight Prince, 7 Lemieux Boko, 1 Redonline, 4 Gambler Hoss, 2 Easy Silence, 8 Jakob K. Boko, 5 Ibn Batuta (3,6)

384 riviä x 0,10e = 38,40 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto65
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Suomenhevosten TalviCup-karsinnat pääosassa

Ravivihje: My name is Bond, Bond Eagle

Ravivihje: Grainfield Aiden ja I.P.Vapari Vermon varmat

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle