Vihjeet

Ravivihje: Jackpot-kierroksen pelipankki varmistetaan Toto86-pelissä

Keskiviikon Toto86-kierros ratkaistaan Solvallassa ja Åbyssä. Peliaika päättyy kello 21.30.
Ville Toivonen
Robert Bergh ohjastaa, valmentaa ja omistaa Grant Hallin, joka juoksee Toto86-pelin avauskohteessa. Ori on vihjesysteemin varma.

Kierroksella on jackpot-rahaa yli 950 000 euroa. Kierros ei ole vaikeustasoltaan helpoimmasta päästä ja vihjesysteemi rakennetaan poikkeuksellisesti vain yhteen varmaan luottaen. Kierroksen suurin suosikki on kuudennen kohteen Felicia Zet, joka saa vihjesysteemin yhden varmistuksen.

Päivän varma

Grant Hall (T86-1) saapui jenkeistä Ruotsiin viime vuoden loppupuolella ja on startannut sen jälkeen omistajansa Robert Berghin tallista kuudesti. Näistä neljä on päättynyt tyylikkäisiin voittoihin. Viimeksi putki katkesi Åbyssä, missä hevonen sortui laukalle ensimmäisessä kaarteessa suurena suosikkina. Ori laukkasi kovassa keulakamppailussa, joten suuremmin tuosta ei tarvitse olla huolissaan. Paalulta ja voltin ykköseltä valjakolla on oiva sauma johtaa koko matkan siitä huolimatta, että takamatkalla on hyviä hevosia. Pahimmilla haastajilla on kuitenkin venähtänyt starttiväli. 

Päivän ideamerkit

Ninepoints Candy (T86-6) on jäänyt voimakkaasti suuren suosikin Felicia Zetin varjoon ja tamma maistuukin ainoastaan 14 prosenttia pelattuna. Mikäli tamma saisi keulapaikan nimiinsä, ajettaisiin hevosella myös siitä ja se tekisi suosikin tehtävästä tukalan. Toissa kerralla hevonen osallistui Oaksin-karsintaan, missä tamma oli kuudes. Tamma painoi silminnähden ulkoradoilla sisäänpäin, mihin hukkui aika tavalla vauhtia. Esitystä ei sovi muuten moittia. Juoksupaikka keulassa voisi hyvin auttaa tuohonkin. 

Nova Mahiron (T86-7) on kapasiteetiltaan aivan lähdön parhaimmistoa ja onkin hassua, miksi Thomas Uhrbergin suojattia on pelattu ainoastaan kahdeksan prosenttia. Jägersrossa tamma muun muassa voitti suosikki Garden Leaven selityksittä, eikä vire ole kesän starteista ainakaan huonontunut. Toissa kerralla Jägersrossa tamma tsemppasi keulasta todella hyvin V75-divisioonassa oltua toinen kovalla 12,8-tuloksella. Viimeksi tamma oli neljännestä ulkoa oikein asiallinen tultua 11,9-vauhtia viimeisen tuhannen. Tuohon starttiin hevonen palasi vieläpä kuukauden tauolta. Toki riskit on olemassa sille, että valjakon juoksu epäonnistuu, mutta näillä peliosuuksilla hevonen on kiehtova ideahaku.

Vihjesysteemi

1 Grant Hall (10,8)
4,2,6 (7,5)
5,6,3,4,8 (1,2)
4,6,7,11 (1,5)
3,15,4,13 (9,2)
6,4 (8,2)
2,4,6,3 (1,7)
12,4,5 (13,6)

5760 riviä - 172,20 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto86
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Suomalaishevosella pottijahtiin Toto86-pelissä

Ravivihje: Maistuvilla yllättäjillä vaikean Toto86-kierroksen lunastusluukulle?

Ravivihje: Toto86-peli tarjoaa normaaliakin isompia haasteita

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle