Vihjeet

Ravivihje: Kutkuttava Käpylä Grand Prix kierroksen kruununa – varmalle varustemuutoksia

Lauantaina kääntyvät katseet maan pääradalle Vermoon. Toto75-iltapäivää ryydittävät keskipitkän matkan klassikko Käpylä Grand Prix ja Finntack Cupin finaali.
Ville Toivonen
Savonlinnalaisella Markus Dahlströmillä on hevoset iskussa. Kuopion Toto75-raveista tarttui matkaan Tiitukan voiton lisäksi myös yksi kakkossija Il Funny Li'n oltua toinen päätöskohteessa.

Käpylä GP:n ennakkoasetelmat ovat jälleen kihelmöivän jännittävät. Paalulta ponkaisee pakoyritykseen kohisevaa nousua sarjoissaan tekevä Unique Creation. Jahdissa on kiintotähti An-Dorra. Mukaan lapulle poimitaan vielä voimanpesä Celsius Evo.

 

Finntack Cupin loppukisaan kiihdyttää huippuvirettä uhkuvana suosikkina ja vihjeen ensimmäisenä varmana En Candy Till.

 

Toinen, ja edellistä riskipitoisempi, systeemin lukko on Tiitukka. Kovaan iskuun kohonnut tamma kohtaa passelin porukan. Viime starteissa ovat Tiitukan ongelmana olleet alun laukat. Pulmaa koetetaan ratkaista varustemuutoksin.

 

”Tiitukka on käynyt auton takana kuumana. Tamma haluaa lähteä liian kovaa. Nyt laitetaan Tiitukan korvia paremmin kiinni. Tammalla on aiemmin ollut pelkät pumpulit. Tähän kisaan lisätään vielä huput, ja puoltajanlappu otetaan puolestaan pois. Toivotaan, että nämä toimenpiteet varmistavat tammaa”, miettii Tiitukan valmentaja-ohjastaja Markus Dahlström.

 

Hän kehuu suojattinsa virettä.

 

”Kunto on kova, ja juostava matka sopii. Vastus ei ole mahdoton, ja jos Tiitukka ravaa, odotan sen pärjäävän.”

 

Savonlinnalaisen Dahlströmin toinen toivo Vermossa on Käpylä GP:ssä kisaava Il Funny Li.

 

”Vastus on hurja. Il Funny Li jatkaa vakaassa vedossa, ja ruuna tykkää kovasta temposta. Se kehittää sellaisen jälkeen yhtä rivakan lopetuksen kuin hitaan matkavauhdin jälkeen.”

 

Kovimmassa kylmäverivoltissa mitellään puhtia keskipitkällä matkalla. Viivalla ovat voimistaan tunnetut Morison ja Nyland sekä Antti Teivaisen kanssa puhdasta jälkeä tehnyt Pauhis.

 

Toto75-rivin avaavassa ryhmässä hehkuu Willow Pride, mutta riski jäädä johtavan kupeelle aiheuttaa varmistuspaineen.

 

 

Viikon väistö:

Toto75, lähtö 7: Sahara Peyote on esiintynyt Suomeen palattuaan loistavasti, mutta nyt vaikeusaste on niin korkealla, että voittoputken jatkaminen yllättäisi.

 

Viikon varma:

Toto75, lähtö 3: En Candy Till voitti viimeksi johtavan kupeelta. Vaikka Iikka Nurmonen ei suojatillaan alussa Midnight Princestä ohi pääsisikään, eivät mahdollisuudet ole menneet.

 

Viikon yllättäjä:

Toto75, lähtö 6: Kirivoimainen Fernando Vixi on vireessä, ja ruunan kärryille istuva Antti Teivainen saattaa tuoda menoon vielä lisää jytyä.

 

Toto75-vihjeet:

Lähtö 1: 6,1,5,3 (8,4)

Lähtö 2: 6 Tiitukka (2,4)

Lähtö 3: 2 En Candy Till (1,5)

Lähtö 4: 5,8,9,6,3 (4,1)

Lähtö 5: 13,14,10 (16,1)

Lähtö 6: 9,5,4,6,3,2 (10,7)

Lähtö 7: 2,16,6 (7,12)

1 080 riviä x 0,05 euroa = 54 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Core Kouvolan Kavioliigaravien ideavarma

Ravivihje: Mikä boogie! Kovia kisoja kiertänyt tammalahjakkuus saa luottamuksen ideavarmana

Ravivihje: Ruotsin Toto75-pelin varmavalinta löytyy heti avauskohteesta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle