Vihjeet

Ravivihje: Ruotsin Toto75-peli rantautuu Norjan pääradalle - jackpot-rahaa jaossa 550 000 euroa

Norjan päärata sijaitsee Oslon Bjerkessä. Siellä karsitaan muun muassa viimeisiä paikkoja Ruotsin divisioonafinaaleihin. Peliaika päättyy kello 17.20.
Ville Toivonen
Gunnar Melander ohjastaa ja valmentaa kierroksen suurinta suosikkia Månlykke A.M.:ää.

Kierros vaikuttaa vaikeustasoltaan aika sopivan haastavalta, joskin helpotusta tuo jonkin verran avauskohteen pelipankki Månlykke A.M, jonka peliosuus pyörii liki 80 prosentin tuntumassa. Se on vihjesysteemin toinen varma. Vaikeustasoa lisää norjalaiset hevoset, jotka eivät läheskään kaikki ole entuudestaan kovinkaan tuttuja.

Päivän varmat

Månlykke A.M. (T75-1) on todella lähellä voittoa, mikäli Gunnar Melanderin suojatti selvittää norjalaisen voltin vitosradan kunnialla. Tällä kaudella yli miljoonan kruunun kausiansiot kasannut superori on kilpaillut koko kauden huippuvireessä ja sama meno jatkui myös Solvallassa, vaikka voittomarginaali jäikin pieneksi.

Siellä valjakko menetti alussa johtopaikan, mutta Melander nosti suojattinsa toiselle radalle ilman vetoapua. Siitä hevonen eteni johtoon viimeisellä takasuoralla pitäen voittoon. Voittotulos 22,9 oli hyvää valuuttaa hieman kosteisiin olosuhteisiin.

Pere Ubu (T75-7) on tasaisessa päätöskohteessa vain niukkaakin niukempi suosikki ja se on selvä varmavalinta Toto75-kuponkiin. Luodinnopea ruuna tähtää huippupaikalta keulapaikalle, mikä on enemmän kuin puolivoittoa Bjerken keulapainotteisella raviradalla.

Talvella Klass I -finaalin voittanut ruuna jäi loukkaantumisen myötä keväällä tauolle, josta se teki paluun syyskuun loppupuolella Jägersrossa. Tuossa startissa hevonen kiihtyi katapultin elkein keulapaikalle, mutta hintalappu oli 07,8-vauhtinen. Siitä huolimatta kuusivuotias oli lopussa suvereeni. Toissa kerrallakin hevonen oli oikein hyvä häviten vain Condiorille. Viimeksi hevonen pääsi takavoltista lopulta kolmanteen sisälle, mistä ruuna sai myöhään tilat ehtien kolmanneksi. 

Päivän ideamerkki

Cambria (T75-2) on jäänyt haastavassa lähdössä heikon lähtöpaikan myötä turhan unohdetuksi. Alustavissa peliosuuksissa ainoastaan kahdeksan prosenttia pelattu ruuna kilpailee hyvässä vireessä. Toissa kerralla Solvallassa hevonen teki vahvan lopetuksen ulkoratoja pitkin ehtien toisesta ulkoa lopulta toiseksi.

Sitä ennen Solvallassa juoksusta tuli liian vaativa. Viimeksi Jägersrossa hevonen laukkasi lähtöön ja jäi toivottoman kauaksi kärjestä. Hevonen tuli lopussa porukan taustalla maaliin hyvännäköisenä. Mikäli juoksu onnistuu yhtään, pystyy Cambria taistelemaan lähdön voitosta.

Vihjesysteemi

5 Månlykke A.M. (3,6)
11,5,7,12 (2,10)
4,5,1,3 (7,2)
5,7,3,4,1,9 (6,2)
11,6,5,2,4 (1,10)
5,8,4,1,10,2 (7,3)
3 Pere Ubu (1,2)

2880 riviä - 144 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto75
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Suuren potin tuntua Mantorpin Toto75-kierroksella

Ravivihje: Evo-kasvatit Kavioliigaravien ankkureina

Ravivihje: Ruotsin Toto75-multijackpot huipentaa pelivuoden - jackpot-rahaa jaossa yli 4,2 miljoonaa euroa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle