Vihjeet

Ravivihje: No Limit Royalty palaa voittokantaan Vermossa

Toinen varma poimitaan mukaan takarivin lähtöpaikalta.
Terhi Piispa-Helisten
No Limit Royalty on vihjerivin toinen varma.

Avauskohteen selvä suosikki on Juho Ihamuotilan käsistä hienosti aloittanut Alien Hill. Ensimmäiseen kilpailuun tauon jälkeen tamma oli tasainen, mutta Jokimaan starteissa meno on ollut komeaa. Ensin helppo voitto keulasta ja viimeksi kuudennesta ulkoa vahva kiri toiseksi vain Poetry In Motionille häviten.

Sisäpuolelta lähtee Muckelymimmy, jolla Jari Autio tykkää yleensä ajaa aktiivisesti. Voi hyvinkin olla, että suosikki joutuu raatamaan keulan kupeella, eikä siitä ole helppo voittaa. Kolmas pelihevonen Julienne Cane osaa nykyisin tulla takaakin.

Toisen kohteen Panthera on sarjoihinsa lyömätön hevonen, mikäli ponteva oripoika malttaa ravata koko matkan. Asetelmat puoltavat, sillä se pääsee volttaamaan yksin ja kiihtyy kovaa. Koko matkan johto on todennäköinen. Meren Maininki teki lauantaina Vermossa häikäisevän hienon juoksun ja löi keulasta tukun maamme kärkitammoja. Hyvän fysiikan omaava tamma on rajussa nousuvireessä, eikä sen voitto saa yllättää.

Vihjerivin ensimmäinen varma Westside Lord kohtaa tasaisen ja laadukkaan vastuksen, mutta Anu Paavolan suojatti jää silti systeemin tukipilariksi. Ruuna on parantanut otteitaan kaiken aikaa ja viime voitot ovat tulleet aivan pintakaasulla. Kaustisella hevonen matkasi pitkään toista rataa ilman vetoapua kaukana kärjestä, mutta maalisuoralla ruuna oli vailla vastusta. Tyyli on hieno ja varastosta löytynee potentiaalia paljon kovempiinkin tehtäviin.

Toinen varma, Jarno Kauhasen valmentama No Limit Royalty, on kärsinyt pitkään heikoista lähtöpaikoista. Jyväskylässä se kiri toiseksi vain Redemptionille häviten. Teivossa hevonen kiri aivan toivottomista asemista neljänneksi ja kulki viimeiset 700 metriä alle kymppiä. Nyt asetelmat suosivat ja mikäli kirin saa aloittaa läheltä kärkeä, saavat muut katsella ruunan takakavioita maalisuoralla.

Nu Del on kohteensa selvä suosikki takarivistä huolimatta. Seppo Markkulan ajokki on voittanut paljon kovempiakin koitoksia, mutta maililla takarivi osaa olla joskus arvaamaton. Light Up osaa kiriä mallikkaasti, jos juoksun kulku suosii. Heelys Andorra ja Andy Velvet eivät ole hetkeen yltäneet voittoihin, mutta keskiviikkona asetelmat lähtöpaikkojen suhteen ovat pitkästä aikaa suosiolliset.

Don Pedro ja Federal Hill ovat molemmat mahdollisia voittajia päätöskohteeseen, mutta hyviä haastajia löytyy kaikilta paaluilta. Perusmatkan mielenkiintoisin on Keisari Suuri, joka häikäisi loka-kuun puolivälissä Vermossa. Yhdeltä takamatkalta kannattaa ehdottomasti huomioida ainakin

Salty Dog, Shining Armor, Kouvolassa hyvän kirin laukan jälkeen esittänyt Cacshot ja ailahteleva Dark Defender. Marja Haakanan valmennettava on paljon viime sijoituksiaan paremmassa kunnossa.

Toto65-vihje:

Lähtö 1: 6 Alien Hill, 4 Muckelymimmy, 9 Julienne Cane, (3,2)

Lähtö 2: 1 Panthera, 9 Meren Maininki (8,3)

Lähtö 3: 11 Westside Lord (6,4)

Lähtö 4: 2 No Limit Royalty (3,5)

Lähtö 5: 10 Nu Del, 5 Light Up, 3 Heelys Andorra, 1 No Vice, 2 Pt`s Revit, 4 Andy Velvet 12 What A Feeling (6,11)

Lähtö 6: 13 Don Pedro, 8 Federal Hill, 5 Salty Dog, 10 Shining Armor, 6 Dark Defender, 4 Cacshot, 11 Oilsheik, 1 Keisari Suuri (3,12)

336 riviä x 0,1 euroa = 33,6 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto65
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Marlon Dee valloittaa Vermon keulapaikalta

Ravivihje: Arkenttiina hakee yllätystä lähdössään

Ravivihje: Avauskohteessa avataan kuuden hevosen pähkinää

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video