Vihjeet

Ravivihje: Haastavaa Toto86-kierrosta lähestytään kahdella ideavarmalla

Xpress-kierroksen rataparina on tällä kertaa Solvalla ja Bergsåker. Peliaika päättyy kello 21.30.
Kuva: Ville Toivonen
Tämä mies voittaa tälläkin hetkellä eniten lähtöjä Ruotsissa: Ulf Ohlsson. Hän ajaa myös illan ideavarmaa, kolmannen kohteen Kataloniaa.

Tämän illan kierros on haastavuustasoltaan todella vaikea ja varmavaihtoehdot ovat kortilla. Ratkaisuksi tarjotaan harvoin osuvaa, mutta osuessaan suuria seteleitä maksavaa vihjesysteemiä, joka viritetään kahdella varmalla. Näistä kumpikaan ei ole oman kohdelähtönsä suosikki. 

Kierroksen pelipankki on viidennen kohteen kylmäverinen Grisle Odin G.L, jonka pelikannatus pyörii 55 prosentin tuntumassa kirjoitushetkellä. Se saa kuitenkin yhden varmistusmerkin vihjesysteemiin.

Päivän ideavarmat

Powerbank (T86-2) on kapasiteettinsa puolesta kakkoskohteen kovin hevonen. Hyvätasoisissa lähdöissä väläytellyt nelivuotias kilpailee hyvässä syysvireessä ja on vasta kakkossuosikkina hyvä varmaviritys. Lars-Åke Söderholmin valmennettava menetti toissa kerralla keulapaikan, jonka jälkeen hevonen jäi taivaltamaan toista rataa pitkin ilman vetoapua. Siitä huolimatta nelivuotias puristi vahvan esityksen päätteeksi voittoon. 

Viimeksi valjakon kohtaloksi jäi sisäratajuoksun jälkeen pussitus ja hevonen tuli täysissä voimissa maaliin. Mikäli ruuna onnistuisi pääsemään keulapaikalle, olisi se siitä pitelemätön, mutta osaa hevonen toki tulla muualtakin, kuten on nähty. Stefan Persson on vahvistus kuskin paikalla. 

Katalonia (T86-3) on varmavalinnoista se hurjempi, sillä tamman nykyvire on hieman arvoitus. Viime starteissa ei olla nähty missään nimessä parasta Kataloniaa. Tamman valmentaja Lina Tallberger kertoo kuitenkin uskottavan syyn vaisuuteen. Talliin oli toimitettu heikompi heinäerä, joka on voinut hyvinkin näkyä hevosen otteissa. 

Sitä ennen hevonen teki hyviä esityksiä ja muun muassa Uumajan voittojuoksussaan vakuutti keulapaikalta. Siinä tamma avasi tulisesti auton takaa matkaan ja veti sen jälkeen tasaisen reipasta voittaen hallitusti. Jos tamma olisi taas normaali, vetäisi se suurella todennäköisyydellä tätä lähtöä alusta loppuun. Vasta kolmossuosikkina nelivuotias on selkeä varmayritys, vaikka sen ympärille liittyykin riskejä.

Päivän potinräjäyttäjä

Twigs Ceasar (T86-4) on jäänyt amatööriohjastajien lähdössä liian vähäiselle huomiolle. Lähdön suosikkikaksikko Red Hot Roadster ja Fromheaven Idzarda ovat toki kunnioitettavia vastustajia, mutta ensin mainitulle matka on arvoitus ja jälkeen mainitun nykyvire on arvoitus tauon ja yhden poisjäännin myötä. Lisäksi lähtöpaikkakin on kovin ulkona. 

Sen sijaan Twigs Ceasarin nykyvire on loistava, siitä on osoituksena viime startti. Siinä hevonen palasi liki kolmen kuukauden mittaiselta tauolta. Ruunalle jäi juoksupaikka johtavan rinnalta, mistä hevonen tsemppasi todella urheasti ollen maalissa lopulta kolmas. Startti vei hevosta varmasti eteenpäin ja jos valjakko välttää paikan johtavan rinnalla, on se yllätysvalmis ainoastaan viisi prosenttia pelattuna.

Vihjesysteemi

4,2,9,13,7,8,6 (3,11)
6 Powerbank (3,10)
3 Katalonia (9,1)
4,8,5 (2,3)
6,2 (5,1)
7,6,4,2,10,9,8,1 (5,3)
10,7,1,3,5,14,12,9 (6,8)
3,2 (7,5)

5376 riviä - 161,28 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto86
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Jackpot-kierroksen pelipankki ei kelpaa varmaksi - Toto86-vihjesysteemi lepää nelossuosikin varassa

Ravivihje: Ruotsissa simppeliä – Norjan suuret suosikit vaarassa Toto86-pelissä

Ravivihje: Jackpot-kierroksen pelipankki varmistetaan Toto86-pelissä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video