Vihjeet

Ravivihje: Kolmen varman taktiikalla Killerille

Suurkilpailujen finaalit rivin urheilullisia helmiä.
Terhi Piispa-Helisten
Olavi Nisosen valmentama Pauhis on voittanut jo neljä kertaa putkeen.

Hallitseva kuningatar Suven Sametti on suuri suosikki Tammaderbyssä, vaikka kohtaa finaalissa kehityskykyisiä nuoria tammoja. Tapio Perttunen voi valita taktiikan mielensä mukaan, sillä kuningatar on lähdön etevin kaikilla osa-alueilla. Suven Sametti voitti kilpailun viime vuonna, eikä nimi pokaalissa vaihdu tänä vuonna.

Rivin ensimmäinen varma on ensimmäisessä kohteessa juokseva Pauhis, joka on voittanut taukonsa jälkeen kaikki kilpailunsa Antti Teivaisen ohjastamana. Paikka on haastava, mutta valmentaja uskoo omaansa.

”Kunto on hyvä ja eiköhän me paikka ainakin johtavan rinnalta saada haettua. Siitä hevonen menee melkein paremmin kuin keulasta”, kertoi valmentaja Olavi Nisonen.

Pienellä riskillä kolmanneksi varmaksi valikoitui Magical Princess. An-Dorra on hurja vastustaja, mutta Vermon romahdus viimeisellä puolikkaalla käänsi vaakakupin Pekka Korven valmennettavan puolelle. Ilkka Korpi kiihdyttää Derby-sankarin keulapaikalle ja siitä sen ohittaminen on työlästä.

Oriiden ja ruunien Kasvattajakruunu-finaalissa suosikiksi nousee Mask Off, joka on ollut vakuuttava viime viikkoina. Hevonen lähtee lujaa ja voi saada keulapaikan haltuunsa heti kiihdytyksessä. Perttusen tallin lahjakkuus on selvä suosikki, vaikka Quite A Lover, Consalvo ja Piece Of Hero ovat kovia haastajia.

Kolmannessa kohteessa ratkeaa tämän vuoden Salamakypärät-kilpailusarjan voittaja. Werner Ors on tehnyt huikeita suorituksia koko syksyn, mutta 2 600 metrin matka ei suosi virtavaa ruunaa. Sisäpuolella on monta rivakkaa kiihdyttäjää ja alku voi mennä suosikilla hankalaksi. Werner Orsin ohjastaja Patri Filatoff ja Jere Hurme kamppailevat tiukimmin kokonaiskilpailun voitosta.

Viikon Varma

Suven Sametti on kilpasiskojaan edellä kaikilla osa-alueilla. Ilman epäonnea ei häviä.

Viikon Väistö

Enon Vilppi oli H.V.Tuurin takana hyvä kakkonen viimeksi. Ei kuitenkaan ole sattumaa, että voittosaldo tältä kaudelta näyttää nollaa.

Viikon Idea

Jasmine Zon oli vaisu viimeksi, mutta startti alla voi parantaa paljon. Lähtee reippaasti ja juossee keulassa tai suosikin takana.

Toto75-vihjeet:

Lähtö 1: 8 Pauhis (7,6)

Lähtö 2: 2 Suven Sametti (1,3)

Lähtö 3: 6,1,3,2,10,4,5 (11,8)

Lähtö 4: 2,3,8,1 (9,4)

Lähtö 5: 7,12,11,9,14,10,3,6 (13,2)

Lähtö 6: 12,7,13 (2,6)

Lähtö 7: 3 Macigal Princess (2,1)

372 riviä x 0,05e = 33,60 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto75
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Solvallassa huipputasoinen finaalikierros - Toto75-pelissä on jackpot-rahaa yli 1,8 miljoonaa euroa

An-Dorra palasi voittajaksi Kasvattajakruunussa - Suven Sametti uusi Tammaderby-voittonsa

Ravivihje: Tasainen avauskohde selvitetään yhden merkin voimalla

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video