Vihjeet

Ravivihje: Solvallassa huipputasoinen finaalikierros - Toto75-pelissä on jackpot-rahaa yli 1,8 miljoonaa euroa

Ruotsin päärata Solvalla isännöi viikon ykköspeliä. Potti voi kohota jackpotin myötä jopa 4,4 miljoonaan euroon. Peliaika päätyy kello 17.20.
Ville Toivonen
Reijo Liljendahl valmentaa kierroksen pankkia Admiral Asia. Örjan Kihlström ohjastaa hevosta tuttuun tapaan.

Kierros on vaikeustasoltaan aika haastava ja varmavaihtoehtoja ei ole liiaksi tarjolla. Kierroksen pelipankki on viidennen kohteen Admiral As, jonka pelikannatus pyörii 80 prosentin paremmalla puolella. Ruuna saa vihjesysteemiin kuitenkin yhden varmistusrastin.

Vihjesysteemi tehdään tällä kertaa kahdella varmalla. Kumpikaan ei ole oman kohdelähtönsä suosikki.

Päivän ideavarmat

Zante Grif (T75-4) on kolunnut viikosta toiseen kovia lauantailähtöjä, missä tamma on tehnyt jatkuvasti hyviä esityksiä, vaikka voitot ovat kiertäneet. Toissa kerralla Solängetin 75:ssä tamma kiersi johtavan rinnalle, mistä hevonen osallistui totokamppailuun, kunnes laukkasi loppusuoran alussa. Viimeksi tammalla palattiin vanhaan balanssiin, millä ravi taas maistui ja hevonen teki täysipainoisen esityksen kirien kaukaa taustalta lopussa neljänneksi. Pienen voltin ansiosta valjakko saattaa päästä hyvinkin lähelle kärkeä, mistä tamma on vaarallinen. Hevosella voi tarpeen vaatiessa ajaa myös johtavan rinnalta, kuten on nähty. 

Bugatti Miles (T75-7) kilpailee hyvässä kunnossa ja se jäänee kakkossuosikkina vihjesysteemin toiseksi varmaksi. Toissa kerralla hevonen teki hyvän esityksen johtavan rinnalta ja viimeksi Jägersrossa hevonen kiersi johtavan rinnalle kierros ennen maalia. Siitä ori tsemppasi kolmanneksi. Eskilstunassa hevonen lähti todella hiljaa matkaan ja juoksupaikaksi muodostui lopulta juoksupaikka viidennessä ulkona. Sieltä ori teki pitkän kirin kolmatta ilman selkää runtaten lopussa ykköseksi. 

Ori osaa tarvittaessa kuitenkin lähteä reippaasti matkaan ja tuota ominaisuutta tullaan varmasti käyttämään tällä kertaa ykkösradalta. Hevonen saa käyttöönsä myös jenkkikärryt, jotka saattavat tuoda lisää nopeutta alkuun. Lisäksi eturivissä ei ole sarjan nopeimmat starttarit viivalla, joten vaikka Bugatti Miles menettäisikin keulapaikan, saattanee se saada keulan uudelleen haltuun.

Päivän potinräjäyttäjä

Emoji (T75-5) on täsmävarmistus Toto75-kierroksen pelipankille Admiral As’ille. Flemming Jensenin suojatti ei pysty suurella todennäköisyydellä kaatamaan suosikkia, mikäli sillä on hyvä päivä. Huomioitavaa on kuitenkin se seikka, että Admiral As on laukannut urallaan yhdeksän kertaa, eikä ole näin ollen kaikista luotettavin jättisuosikki ja sen varmistaminen onkin kiehtova ajatus. Emoji on nopea startista ja jos suosikki sattuisi laukkaamaan, olisi hevosella sauma johtaa hopeadivisioonafinaalia alusta loppuun. Viimeksi ori teki taustalta hyvän kirin kolmanneksi. 

Vihjesysteemi

5,6,9,2,7,8 (3,4)
10,5,11,6,12,9 (2,1)
1,5,9,4,6 (3,10)
7 Zante Grif (1,13)
3,4 (1,8)
2,5,7,1,6,11 (10,9)
1 Bugatti Miles (7,6)

2160 riviä - 108 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

 

Aiheet Toto75
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Molemmilla ideavarmoilla koko matkan johto suunnitelmissa - Toto75-pelissä jackpot-rahaa yli 2,2 miljoonaa euroa

Ravivihje: Suuren potin tuntua Mantorpin Toto75-kierroksella

Ravivihje: Evo-kasvatit Kavioliigaravien ankkureina

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle