Vihjeet

Ravivihje: Marlon Dee valloittaa Vermon keulapaikalta

Vennelmon Varma on toinen luottohevonen takarivistäkin.
Terhi Piispa-Helisten
Antti Teivainen on menestynyt Marlon Deen kanssa aiemminkin. Tänään valjakko starttaa 65-vihjeen toisena varmana.

Haastava ja tasainen tammataisto käynnistää keskiviikon T65-mittelöt. Eturivistä Vennelmon Varma olisi ollut selkeä varmaehdokas kaikille pelaajille, mutta osa säikähtää varmasti takarivin ulointa paikkaa. Tapio Kukkosen valmennettava teki Killerillä yhden uransa kovimmista suorituksista ja kipusi laukkojensa jälkeen vielä neljänneksi. Maaliintulon jälkeen se kuitenkin hylättiin liikojen laukkojen vuoksi. Killerin kisa osoitti sen, että tamma ei enää ole riippuvainen keulapaikasta, vaan se puristaa urhoollisesti maaliin saakka toisten takaakin.

Toisen kohteen The Story on voittovireessä, mutta tuurit eivät ole olleet kohdallaan viime kisoissa. Viimeistä edellisessä Vermon kilpailussa kiriväylät aukesivat liian myöhään ja viimeksi paremman juoksun saanut tuli niukasti ohitse aivan viime metreillä. Talisman Avenger ei ole viime aikoina tasoitusajoissa kilpaillut, mutta ravivarmana hevosena saa varmasti asemat kärjestä tai sen läheltä. Good Beer jäi viimeksi vajaa kierros jäljellä toiselle ilman vetoapua, eikä riittänyt siitä. Nyt on mahdollisuus saada säästöjuoksu lähellä kärkeä, eikä voittokaan saa yllättää. Eli Wallach on myös kiriherkkä hevonen, jos juoksu onnistuu nappiin.

Kolmannen kohteen suvukas Tähtiviilee on ehtinyt jo pyöräyttää varsan Jokivarren Kunkusta ja tekee nyt väkevää paluuta takaisin kaviourille. Kauden viisi kilpailua on tuonut jo kolme täysosumaa ja viimeisin niistä tuli Killeriltä vaivattomaan tyyliin. Renum Helga on kohonnut elämänsä kuntoon ja Jarmo Saarelan ajokki taistelee kärkisijoista. Jokimaalla se matkasi kolmannessa sisällä ja juuri kun kiriväylät olivat aukeamassa, se laukkasi noin 300 metriä ennen maalia.

Marlon Dee tunnetaan kyvykkäänä hevosena. Kevät ja kesä menivät alle odotusten, mutta selitys vaisuudelle on löydetty ja tilanne korjattu. Kouvolassa Kimmo Kuusiston valmennettava otti kyselemättä keulapaikan ja kulki omasta halustaan kirikierroksen alle 15-vauhtia. Antti Teivainen tuskin vaihtaa hyväksi havaittua taktiikkaa, eikä ruunaa ole helppo keulapaikalta kampittaa.

Viidennen kohteen Press Release on lahjakas aloittelija ja omaa mahdollisuudet jatkaa voittoputkeaan. Vastassa on kuitenkin rutinoituneempia ja hyväkuntoisia hevosia, joten varmistuksia kannattaa harkita. Longfriday Luxi on tehnyt pitkään hyviä lopetuksia, eikä vastus edellisistä kisoista ainakaan kovene. Solomon Joe on rehti hevonen, joka tekee aina parhaansa. Se ei vielä ole ravilähtöä voittanut, mutta tuo tilasto korjaantunee talven aikana.

Päätöskohteen Lightningsky tykitti Teivossa kiritilat saatuaan lopun alle 10-kyytiä ja voitti helposti. Juoksu ei välttämättä suju ikävältä paikalta yhtä suotuisasti, mutta Juuso Holttisen suojatti on silti ykkösmerkki. Joseph Bokon kuntokäyrä näyttää jyrkästi ylöspäin ja se voittaa pian, ehkä jo Vermossa. Tasainen kiihdyttäjä tuskin pystyy pitämään keulapaikkaa, mutta Hannu Torvinen luovinee heti alussa toiselle radalle. Marshall Match oli Seinäjoella asiallinen, mutta pystyy paljon nähtyä parempaan.

Toto65-vihjeet

Lähtö 1: 12 Vennelmon Varma (7,4)

Lähtö 2: 8 The Story, 3 Talisman Avenger, 4 Top Class Kemp, 1 Good Beer, 6 Eli Wallach (7,5)

Lähtö 3: 4 Tähtiviilee, 5 Renum Helga (1,2)

Lähtö 4: 1 Marlon Dee (3,6)

Lähtö 5: 1 Press Release, 2 Longfriday Luxi, 9 Like A Dynamite, 8 Solomon Joe (6,5)

Lähtö 6: 8 Lightningsky, 1 Joseph Boko, 12 Marshall Match, 2 Vikens Energy (5,9)

160 riviä x 0,10e = 16,00 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto65
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Kuningas Evartti Äimäraution 65-kierroksen seuratuin

Ravivihje: Suomenhevosten TalviCup-karsinnat pääosassa

Ravivihje: My name is Bond, Bond Eagle

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video