Vihjeet

Ravivihje: Marlon Dee ja Mask Off Vermon tukipilarit

Suomenhevosten koitoksessa varaudutaan yllätykseen.
Terhi Piispa-Helisten
Antti Teivainen tavoittelee 65-voittoa Marlon Deen rattailla.

Ensimmäisen kohteen Silk Bullet on tehnyt taukonsa jälkeen hyviä esityksiä. Esa Holopaisen suojatti lähtee lujaa ja tekee keulasta parhaat esityksensä. Ibn Batuta pääsee myös vauhdikkaasti liikkeelle ja Kari Venäläisen ohjastama ruuna juoksee joko keulassa tai kärjen takana. Lemieux Boko esitti viimeksi vauhdikkaan lopetuksen ja osoitti vireen pitävän. Voittotili on edelleen avaamatta, mutta suvukas ori ei voi pitkään välttyä täysosumalta. What The Hell on ikävällä paikalla ja vaatii voittaakseen reippaan ylivauhdin.

Rivin ensimmäinen varma Mask Off on ikäluokkansa ehdotonta huippua. Killerillä Kasvattajakruunu-finaalissa ori sai raskaan juoksun kärjen kupeella, eikä Tapio Perttusen suojatti pystynyt vastaamaan Piece Of Heron kiriin. Kunto pitää ja pienessä lähdössä juoksu todennäköisesti onnistuu hyvin. Kirikierroksella Perttusen ajokki kiertänee kaikki vastustajansa.

Kolmannen kohteen Kiikkus Trooper on lahjakas ruuna, joka jatkaa viime kilpailuiden perusteella huippukunnossa. Kouvolassa se oli sopivassa lähdössä paras johtavan rinnalta ja edellisessään se kiri ulkoratoja pitkin viimeiset 800 metriä alle 14-vauhtia. Shining Armor ailahtelee, mutta hyvänä päivänään se pystyy kiertämään kaikki. Välikarsinan kolmikko Raven, Lapland Royal ja Kyle Web ovat kaikki esittäneet oivaa virettä, eikä voittokaan niiden kohdalla yllättäisi.

Neljäs kohde on yllätykselle altis suomenhevosten koitos. Posokka on tehnyt pitkään tasaisen hyviä suorituksia, kun laukat eivät enää ole olleet riesana. Kouvolassa pitkä kiri kolmannella radalla toi voiton, mutta Vermossa kiritilat eivät koskaan auenneet. Jos systeemin rakentaa eri tavalla, voisi Esa Holopaisen ajokkia kokeilla jopa ideavarmana. Ajatustenlukija ja pitkän takamatkan Ukkosen Jymy ovat ensimmäisiä varmistuksia.

Rivin toinen varma Marlon Dee jäi viikko sitten niukasti toiseksi, vaikka pääsi juoksemaan mielipaikallaan keulassa. Esitystä ei kuitenkaan sovi moittia, sillä juostava matka oli tuolloin 2 600 metriä ja nyt hevoselle paremmin sopiva maili. Antti Teivainen ei kiihdytyksessä jää odottelemaan muita, vaan karauttaa heti keulapaikalle. Nykyvireessään Kimmo Kuusiston valmennettava pystyy johtamaan lähtöä alusta loppuun. Truedream A.F. ja Ratu Release ovat ensimmäisiä varmistuksia, mikäli systeemin rakentaa toisella tavalla.

Päätöskohteen Roseline Forbes hakee Vermosta jo kauden kahdeksatta voittoaan. Kaksi viimeistä voittoa on tullut näytöstyyliin keulasta, mutta Vermossa takarivistä juoksun kulku voi mennä vaikeaksi. Olli Koivusen ajokki osaa toki kiriä kärkeen takaakin, mutta maililla lisämetrit ulkoradoilla voivat osoittautua haastaviksi. Nenuphar Noir oli viimeksi oikein sitkeä kärjen kupeelta ja voitto roikkuu ilmassa. Top Class Kempin kiri oli viimeksi komea, joten Seinäjoen vaisuus oli vain väliaikaista. Jos juoksusta ei tule ylivoimaisen raskas, pystyy Santtu Raitalan ajokki palaamaan voittokantaan.

Toto65-vihjeet:

Lähtö 1: 2 Silk Bullet, 6 Lemieux Boko, 11 What The Hell, 1 Ibn Batuta (9,8)

Lähtö 2: 5 Mask Off (4,6)

Lähtö 3: 3 Kiikkus Trooper, 8 Shining Armor, 5 Raven, 6 Lapland Royal, 7 Kyle Web (1,4)

Lähtö 4: 4 Posokka, 8 Ajatustenlukija, 10 Ukkosen Jymy, 9 Koivun Tuisku, 6 Hetku, 7 Virmaan Into (2,3)

Lähtö 5: 1 Marlon Dee (3,4)

Lähtö 6: 11 Roseline Forbes, 3 Nenuphar Noir, 8 Top Class Kemp (4,5)

360 riviä x 0,10e = 36 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto65
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Kuningas Evartti Äimäraution 65-kierroksen seuratuin

Ravivihje: Suomenhevosten TalviCup-karsinnat pääosassa

Ravivihje: My name is Bond, Bond Eagle

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video