Vihjeet

Ravivihje: Numero on enne Vermon 75-kierroksella

Toto75-karuselli rantautuu lauantaina Vermoon. Numero yksi on kierroksen avainnumero. Pauhis, Knows Best ja Tähtiviilee lähtevät kaikki liikkeelle numerolla yksi ja niiden varaan rakennetaan 75-pyydys.
Terhi Piispa-Helisten
Knows Best on tottunut menestymään Kari Rosimon kanssa. Lauantaina rattailla nähdään toista kertaa Tommi Kylliäinen.

Pauhis tuskin lähtee edes Antti Teivaisen ohjastamana niin lujaa liikkeelle, että saisi heti kiihdytyksessä pidettyä keulapaikan. Hevonen lähtee kuitenkin asiallisesti, eikä pussiin juuttuminen ole todennäköistä. Olavi Nisosen valmentama ori on niin rautaisessa kunnossa, että voittokulun jatkuminen on erittäin todennäköistä.

Knows Best on kilpaillut katkonaisesti koko uransa ajan. Hevosen kyvyistä kertoo paljon se, että parin vuoden takaisessa Derby-finaalissa se hävisi niukasti Gracefull Swampille. Viime kilpailussaan se näytti upealta, mutta pitkällä matkalla viimeiset metrit olivat vaikeita. Oletuksena on se, että hevonen parantaa otteitaan kun sai startin kroppaansa. Hannu Laakkosen suojatti lähtee lujaa ja kyvyiltään se kuuluu Suomen absoluuttiseen parhaimmistoon. Keulasta uskon sen voittavan toisen kohteen.

Nuorena lahjakas Tähtiviilee kärsi terveysongelmista. Se piti välissä varsaloman ja tekee nyt hienoa paluuta kilpa-areenoille. Jyväskylässä ja Vermossa tamma hallitsi kilpailuja keulapaikalta, eikä sähäkkä tamma anna lauantainakaan muiden yllättää kiihdytyksessä.

Seppo Suurosen valmennettava menee hienolla ja eteenpäin vievällä tyylillä ja tuntuu siltä, että se kilpailee tällä hetkellä aivan väärissä sarjoissa. Tamma on ottanut voittonsa niukasti, mutta varmasti. Vastus on kunnioitettava, mutta Tähtiviilee pystynee johtamaan lähtöä alusta loppuun.

Numerolla yksi kannattaa muissa kohteissa huomioida huippukuntoinen Intelligent Stride, pitkästä aikaa taas eturivistä starttaava Prince Palema ja namujuoksun kärjen takana saava No Limit Royalty.

Viikon Varma

Toto75-2 Knows Best. Asiallinen esitys viimeksi tauolta. Vastus on sopiva ja Hannu Laakkosen valmennettava napannee keulasta vuoden ensimmäisen voiton.

Viikon Väistö

Toto75-4 Grande Dragon. Villinmiehen Tammakilpailun nelonen ei ole tauon jälkeen ollut parhaimmillaan.

Viikon Idea

Toto75-7 No Limit Royalty. Lähtee lujaa ja saa heti asemat kärjen takaa. Mikäli kirikaista avautuu ajoissa, pystyy se kirimään loppua todella kovaa.

Toto75-vihjeet

Lähtö 1: 1 Pauhis (6,2)

Lähtö 2: 1 Knows Best (4,6)

Lähtö 3: 1 Tähtiviilee (2,3)

Lähtö 4: 1,12,2,13 (7,9)

Lähtö 5: kaikki 12 hevosta

Lähtö 6: 10,8,9,2 (3,1)

Lähtö 7: 10,9,1,7 (11,6)

768 riviä x 0,05e = 38,40 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto75
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Molemmilla ideavarmoilla koko matkan johto suunnitelmissa - Toto75-pelissä jackpot-rahaa yli 2,2 miljoonaa euroa

Ravivihje: Suuren potin tuntua Mantorpin Toto75-kierroksella

Ravivihje: Evo-kasvatit Kavioliigaravien ankkureina

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video