Vihjeet

Ravivihje: Bee Combo varsalähdön kovakuntoisin

Rokin Maxi ja Morison iskevät yhteen pitkällä matkalla.
Terhi Piispa-Helisten
Bee Combo tavoittelee 65-voittoa vihjerivin varmana.

Sähäkkä mailin ryhmä käynnistää Vermon T65-kierroksen. Core Catcher lienee eturivin nopein, mutta painetta tulee taatusti ulkopuolelta, sillä myös Capo mielii alussa sisäradalle. Antti Teivainen ajaa yleensä aktiivisesti, joten vauhti voi olla reipasta alusta loppuun. Teivaisen ajokin huippukunto odotuttaa itseään, eikä todennäköinen keulahevonen mahdu kupongille. Bismark Comery palaa pieneltä huililta, mutta kuuluu lähdön parhaimmistoon ja huomioidaan ajoissa. Werner Ors osaa kiriä parijonon hänniltäkin, vaikka valtaosa voitoista onkin tullut keulasta.

Toisen kohteen Rokin Maxi on mennyt kaksi kertaa peräkkäin koko matkan ravia ja tuloksena on kaksi tyylikästä voittoa. Täysin ravivarmaksi 14-vuotiasta oria ei voi kuitenkaan luonnehtia, joten hienon kauden tehnyt Morison kuuluu kaikille kuiteille. Tapio Perttusen ajokki ei viimeisissään ole pystynyt aivan parhaaseensa, mutta bravuurimatkallaan ruuna pystyy palaamaan voittojen tielle.

Kolmannen kohteen Hetku palasi viikko sitten pitkältä tauolta asiallisessa kunnossa. Ravi kävi rytmikkäästi ja esitys oli positiivinen. Marko Heikarin suojatti lähtee reippaasti ja ottelee tiukasti voitosta.

Pate Pollea on varmistunut kovasti ja menestystä on alkanut tulla. Teivossa Martti Hämäläisen valmennettava eteni kolmannen radan kautta johtavan rinnalle ja osoitti valio-vauhtisella lopetuksella kunnon olevan kohdallaan. Tuliopaali on lähdön kolmas kovakuntoinen hevonen, joka runttaa aina vahvasti maaliin saakka. Aika-Valtti ei ole pärjännyt aikoihin, mutta luokkaa löytyy ja debyytti Teemu Okkolinin tallista on mielenkiintoinen.

Neljännen kohteen Firecracker Gunn voitti Jokimaalla kymmenillä metreillä ja vastaavalla esityksellä se pystyy ottelemaan voitosta, vaikka vastus kovenee tuntuvasti. The Queen Sylvie on taistellut ongelmien kanssa koko uransa ajan ja palasi taas viikko sitten yli puolen vuoden tauolta. Esitys oli hyvä ja edes hieman petratessaan tamma pystyy vaikka voittoon. MAS Flash tulee osaavista käsistä ja tuntuu lahjakkaalta aloittelijalta.

Rivin varma Bee Combo on noussut armottomaan iskuun loppuvuodesta. Se oli pitkällä kirillä hienosti toinen Kasvattajakruunu-finaalissa Seinäjoella, vain Shackhills Twister jäi lakeuksilla ohittamatta. Lokakuun puolivälissä ori hävisi niukasti Jokimaalla 11-vauhtisessa lopetuksessa. Kasvattajakruunun alkuerässä Janne Korpi pakitteli viidenteen sisälle, josta Bee Combo rykäisi viimeiset 800m alle 12-kyytiä. Mikäli Pekka Korven suojatti ei jää kiihdytyksessä huonoihin asemiin, se pystyy voittamaan viidennen kohteen.

Päätöskohteessa Midnight Prince lähtee takarivin uloimmalta paikalta. Siitä huolimatta Antti Teivaisen ohjastamaa ruunaa voidaan pitää lähdön selvänä suosikkina. Se on osoittanut edellisissä kilpailuissaan osaavansa voittaa myös takapareista, vaikka keulavoitot ovatkin sen bravuuriosaamista. Selanne lähtee lujaa ja saa vaihteeksi helpon juoksun. Cackshot on osoittanut nousuvirettä parissa viimeisessään.

Toto65-vihjeet

Lähtö 1: 9 Vikens Energy, 5 Capo, 8 Bismarck Comery, 10 Werner Ors (3,2)

Lähtö 2: 6 Rokin Maxi, 7 Morison (4,8)

Lähtö 3: 3 Hetku, 5 Pate Pollea, 7 Tuliopaali, 1 Aika-Valtti (8,2)

Lähtö 4: 9 Firecracker Gunn, 10 The Queen Sylvie, 5 MAS Flash (2,6)

Lähtö 5: 1 Bee Combo (5,7)

Lähtö 6: 12 Midnight Prince, 1 Selanne, 10 Cacshot (6,5)

288 riviä x 0,10e = 28,8 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto65
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Kuningas Evartti Äimäraution 65-kierroksen seuratuin

Ravivihje: Suomenhevosten TalviCup-karsinnat pääosassa

Ravivihje: My name is Bond, Bond Eagle

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video