Vihjeet

Ravivihje: Vahvojen varmojen voimin jackpotin jahtiin – Lähtönsä vähiten tienanneella yllätyssauma

Superlauantai tarjoaa joulunalusaikaan korkealuokkaista raviurheilua. Kohderatoina toimivat Oulun Äimärautio ja Turun Metsämäki. Toto75-pelissä on jackpotia peräti 500 000 euroa.
Elina Paavola
Viime vuonna 4-vuotiaiden tammojen Kasvattajakruunun voittanut ja Villinmiehen Tammakilvassa kakkoseksi venynyt Moonlight Velvet saattaa Santtu Raitalan ohjastamana selättää enemmän tienanneet kilpakumppaninsa Toto75-kakkosessa. Tammaa treenaa ylivieskalainen Eija Sorvisto.

Varmat poimitaan molemmilta paikkakunnilta. Callela Lincoln on Oulun lukko. Orin eväät riittävät Suomen huipulle saakka, ja talvisesongin startti oli lupaava. Jos suosikkia suojaa, kannattaa huomioida Thai Explosive, jolla on nyt oivalliset saumat päästä mielipaikalleen keulaan.'

 

Turun tuki ja turva on Jacques Hyneman. Ruuna on väsymätön vääntäjä, ja ravisävel on löytynyt talvikelien sekä hokkikenkien myötä.

 

Metsämäen sokeripalanen on Metsämäki Stayer, missä nähdään tuima duelli Unique Creationin ja Way to Gon välillä.

 

Oulun isoimmassa kisassa Ponsse Cupin finaalissa kotiradan värejä puolustaa Äimäraution lämminveriliigan nimiinsä vievä Roughenough Vice. Kapuloita rattaisiin lyö Otto Erich. Lapuille liitetään mukaan viimeksi uransa parhaaseen suoritukseen venynyt ja Otto Erichin lyönyt Tim Jerry.

 

Äimäraution eniten tienanneiden lähdössä on parin viikon takainen Heat King Farzad Boko selvä suosikki. Kovimpiin haastajiin kuuluu Moonlight Velvet, vaikka tamma onkin tienestiensä puolesta porukan vähävaraisin.

 

Viime vuonna Kasvattajakruunun voittaneen Moonlight Velvetin kausi 2021 on ollut vaikea, ja tamma on päässyt starttailemaan katkonaisesti. Alla on poisjäänti, mutta treenari Eija Sorviston mukaan kyse ei ollut vakavammasta.

 

”Tamma oli viisi päivää kuumeessa, mutta syytä lämmön nousuun ei tiedetä”, Sorvisto sanoo.

 

Hän jatkaa, että tammalla ajettiin testiluontoisesti ensimmäisenä kuumeettomana päivänä, ja Moonlight Velvet palautui normaalisti.

 

”Kunto ei ole muuttunut miksikään. Tamma on ollut normaali treeneissä, ja sen sykkeet ovat hyvät. Moonlight Velvet ei välttämättä ole kauhean kaukana huippuvireestäkään.”

 

Viikon väistö:

Toto75, lähtö 2: Tasaisen varmassa iskussa kisaava Shotproof voi takarivistä olla voiton suhteen liian tiukan haasteen äärellä.

 

Viikon varma:

Toto75, lähtö 4: Callela Lincolnin talvikauden avaus oli lupaava, ja ori lie tässä startin ansiosta entistä terävämpi.

 

Viikon yllättäjä:

Toto75, lähtö 3: Viisori on väläytellyt nousuvirettä. Räväkästi avaava ruuna saattaa edetä takamatkaltakin keulaan.

 

 

Toto75-vihjeet:

Lähtö 1: 5,1,3,8,9 (6,10)

Lähtö 2: 1,3,11,2,10,4,6,8 (9,7)

Lähtö 3: 8,15,13,11,9,5 (10,6)

Lähtö 4: 7 Callela Lincoln (4,6)

Lähtö 5: 2 Jacques Hyneman (11,12)

Lähtö 6: 1,2,3 (5,4)

Lähtö 7: 10,9 (14,16)

1 440 riviä x 0,05 euroa = 72 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Isto Kuisman kaksikko iskuvalmiita Teivoon

Ravivihje: Core Kouvolan Kavioliigaravien ideavarma

Ravivihje: Ruotsin Toto75-pelin varmavalinta löytyy heti avauskohteesta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video