Vihjeet

Ravivihje: Ruotsin Toto75-pelin varmavalinta löytyy heti avauskohteesta

Lauantain Toto75-kierros ratkaistaan Rommessa. Peliaika päättyy kello 17.20.
Terhi Piispa-Helisten
Milliondollarrhyme saa naapurissa vuoden viimeisellä Toto75-kierroksella lapulle seurakseen varmistusta, vaikka lähteekin matkaan selvänä ennakkosuosikkina.

Kierros on vaikeustasoltaan ihan sopiva, vaikkei kierroksen pelipankki Milliondollarrhyme kelpaa yli 60 prosentin pelikannatuksellaan varmaksi saakka. Vihjesysteemi rakennetaan poikkeuksellisesti vain yhden varman varaan.

Päivän varma

Four Guys Dream (T75-1) on kohonnut jälleen hienoon vireeseen ja ruuna on ansaitusti selkeä ykkössuosikki. Axevallassa viisivuotias kiersi kolmannen radan kautta keulapaikalle ensimmäisellä takasuoralla, sai välissä hieman painettakin, mutta pakeni siitä huolimatta todella tyylikkääseen voittoon. Toissa kerralla Jägersron 75:ssä vauhdinjako muodostui hankalaksi kärkisijoja ajatellen ja se näkyi hieman lopussa. Viimeksi nähtiin taas loistava esitys keulapaikalta. Tälläkin kertaa valjakko tähtää keulapaikalle, mistä ruuna olisi pitelemätön.

Päivän ideamerkki

Powerbank (T75-6) tähtää juoksuradalta keulapaikalle, mistä ohjastaja-valmentaja Lars Åke Söderholm saisi päättää, ajaako hän lähdön keulasta vai johtavan takaa. Ruuna oli tekemässä hyvää juoksua viimeksi johtavan rinnalta, mutta laukkasi voittotaistosta loppukaarteessa. Sitä ennen nelivuotias vakuutti voittaessaan V86-lähdön johtavan rinnalta. Juostava matka ei ole varmaankaan plussaa, mutta näin alhaisella peliosuudella ruuna on silti huomioitava T75-kupongeilla.

Päivän potinräjäyttäjä

Staro Nessie (T75-4) on jäänyt yhden tasaisen esityksen jälkeen liian vähäiselle huomiolle. Sitä ennen tamma teki loistavan esityksen Rommessa avattuaan keulapaikalle ja jatkettuaan johtavan kannassa. Loppusuoralla tamma lopetti terävästi haastaen jopa Carry Cashin. Toissa kerralla hevonen teki takajoukoista hyvän lopetuksen. Alle yhden prosentin peliosuudella tamma on mahdollinen suuryllättäjä todella tasaisessa tammalähdössä.

Vihjesysteemi

3 Four Guys Dream (7,8)

6,9,1 (11,5)

10,3,2,1 (4,5)

2,15,3,12,7,6,14,1,9,8 (13,5)

4,8,2 (9,11)

3,6 (2,10)

5,2 (4,7)

1440 riviä - 72 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ruotsin ravitelevision vakiokasvoihin kuuluva Peter Andersson kehuu suomalaisten nuoren polven osaajien esiinmarssia – miehen omat sukujuuret löytyvät Sotkamosta

Ravivihje: Isto Kuisman kaksikko iskuvalmiita Teivoon

Ravivihje: Core Kouvolan Kavioliigaravien ideavarma

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video