Vihjeet

Ravivihje: Jacques Hyneman viihtyy pakkasessa

Vihjerivin varmat juoksevat kahdessa ensimmäisessä kohdelähdössä.
Elina Paavola
Jacques Hynemanin rattailla on tuttuun tapaan luottokuski Tapio Perttunen.

Ensimmäisen kohteen Celsius Evo on Suomeen palattuaan tehnyt kovia ja erittäin kovia esityksiä. Pieni epävarmuus on vaivannut silloin tällöin, mutta hevosen kunto on huipussaan. Viimeksi ruuna polki kolmannesta ulkoa viimeisen kierroksen 11-vauhtia, mutta Way To Go jäi silti ohittamatta. Henna Halme ajanee heti alussa eteenpäin ja ehjällä juoksulla Celsius Evo nappaa kauden kolmannen voittonsa.

Toinen varma löytyy toisesta kohteesta: Jacques Hyneman ei ollut Turussa parhaimmillaan ja jätettiin reipasvauhtisessa kisassa viidenneksi.

”Hevosella oli välillä lihasarvoissa sanomista, mutta ruokinnan muutoksella saatiin asia kuntoon. Pikkuisen varustusta muutettiin ja nyt ruuna on ravannut hyvin viime kilpailuissaan. Turussa oli kostea ja sateinen sää, joten hevosen henki ei kulkenut parhaalla mahdollisella tavalla. Hyvin se kuitenkin tsemppasi viidenneksi. Vermoon on luvattu kipakkaa pakkasta, joten sinne lähdetään erittäin luottavaisin mielin”, kertoi valmentaja Pia Sjöblom.

Kolmannen kohteen Furiosa on saanut jenkkikärryjen käytöstä aivan uutta puhtia otteisiinsa. Alla on kaksi komeaa ja helppoa voittoa, eikä viimekertaisen keulasoolon uusiminen ole lainkaan mahdotonta.

Toinen kova on Olli Koivusen ohjastama Anna K. Garden, joka ei ole kauden kahdeksassa kilpailussaan erehtynyt kertaakaan kahden parhaan joukosta. The Big Dipper palasi hienossa kunnossa tauolta ja tamma osaa kiriä kovaa reippaankin matkavauhdin jälkeen. Arto Laaksonen istahtaa tamman rattaille, eikä sitä voi ainakaan leveämmiltä lapuilta unohtaa.

Neljännessä kohteessa Girls With Curls on ottanut kolme peräkkäistä voittoa, mutta jää silti systeemin ulkopuolelle. Juoksut ovat menneet aivan nappiin ja rahaa on tullut rutkasti lisää voittojen myötä. Takarivistä juoksusta voi tulla raskas, eikä vastuskaan ole helpoimmasta päästä. Hidalgo Bokon kuntokäyrä näyttää jyrkästi ylöspäin, eikä voitto voi enää kauan kiertää. Flex To Wheels oli kehno viimeksi, mutta tasollaan kilpaillessaan se on lähdön ehdotonta aatelia. Hurry Sundown, Hades ja One Point ovat hevosia, jotka pystyvät onnistuneella juoksulla yllättämään.

Viidennen kohteen Issakan Valo on usein palannut huippukunnossa tauolta, eikä sen suosikkiasemaa voi kyseenalaistaa. Iikka Nurmonen tuntee voitokkaan hevosen ja osaa hyödyntää sen vahvuudet. Rallin Muisto ja Helkan Toivo ovat hienossa vireessä ja kuuluvat mukaan systeemeihin. Viisori saa rattailleen Antti Teivaisen ja M.A.Piste päässee hyviin asemiin heti kiihdytyksessä.

Päätöskohteen Knocking Match on ollut vakuuttava viimeisissään ja voittokulku voi hyvinkin jatkua. Keulapaikalle ei välttämättä ole kuitenkaan asiaa, sillä It`s Raining Men osaa lähteä liukkaasti liikkeelle. Kovissa ikäluokkalähdöissä marinoitu ruuna on hyvänä päivänään kova vastustaja. Ashley Face palasi tauolta hyvässä vireessä ja startti kropassaan se pystyy taistelemaan jopa voitosta.

Toto65-vihje

Lähtö 1: 3 Celsius Evo (8,10)

Lähtö 2: 10 Jacques Hyneman (9,8)

Lähtö 3: 4 Furiosa, 10 Anna K. Garden, 11 The Big Dipper, 3 Ranch Tequila (9,1)

Lähtö 4: 11 Hidalgo Boko, 9 Flex To Wheels, 8 Hades, 3 One Point, 7 Hurry Sundown (5,1)

Lähtö 5: 8 Issakan Valo, 10 Helkan Toivo, 9 Rallin Muisto, 3 Viisori, 2 M.A.Piste, 6 Hyvännäköinen (1,5)

Lähtö 6: 4 Knocking Match, 1 It`s Raining Men, 6 Ashley Face (12,2)

360 riviä x 0,1 e=36 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto65
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Kuningas Evartti Äimäraution 65-kierroksen seuratuin

Ravivihje: Suomenhevosten TalviCup-karsinnat pääosassa

Ravivihje: My name is Bond, Bond Eagle

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video