Vihjeet

Ravivihje: Kahden varman taktiikalla Xpressiin - Toto86-pelissä on jackpot-rahaa yli 700 000 euroa

Keskiviikon Toto86-kierros ratkaistaan Solvallassa ja Åbyssä. Peliaika päättyy kello 21.30.
Ville Toivonen
Peter Ingves ohjastaa seitsemännen Toto86-kohteen suosikkia Use Facea.

Kierros on etukäteen analysoituna aika haastava ja vaikeustaso on tapissaan. Kierroksen pelipankki on neljännen Toto86-kohteen nuori nousukas Chitchat, joka on lähtöpaikasta 12 huolimatta yli 55 prosenttinen suosikki. Riviin tuo makeutta Toto86-pelin kuudes kohde, missä on useampi kappale alipelattuja yllätysmerkkejä. Vihjesysteemi rakennetaan tällä kertaa kahdella varmalla. 

Päivän varmat

Chitchat (T86-4) on esiintynyt edukseen lyhyellä kilpaurallaan, sillä ruuna on voittanut uransa viidestä startista neljä. Ainoa tappiojuoksu on heinäkuulta Eskilstunasta, milloin hevonen sijoittui toiseksi kovan esityksen jälkeen tehtyään yli kilometrin mittaisen kirin ulkoradoilla. Ruuna jäi loppukesästä tauolle, mistä se teki paluun kaksi viikkoa sitten Solvallassa. Tuossa startissa nelivuotias haki ensimmäisessä kaarteessa keulapaikan ja veti hallitusti perille saakka. Startti vei hevosta varmasti eteenpäin ja tällä kertaa nähtäneen vieläkin parempi Chitchat.

Use Face (T86-7) on todella lähellä voittoa, mikäli tamma mahtaa vain kulkea ravia. Peter Untersteinerin valmennuksesta käsin kaikki laukattomat starttinsa voittanut viisivuotias koki melkoisen muodonmuutoksen siirryttyään Untersteinerin valmennustalliin. Kalmarin debyyttistartissa tamma meni aivan pitelemällä 11,8-tuloksen voittaen aivan yläpystyyn. Sen jälkeen tamma laukkaili kahdessa seuraavassa startissa, mutta on nyt kulkenut kolmesti ravia voittaen niistä jokaisen hyvällä tyylillä. Peter Ingves, jonka käsiin hevonen tuntuu sopivan loistavasti, voi hyvinkin tehdä takamatkalta aikaisen ratkaisun ja edetä aina kärkipaikalle saakka. 

Päivän ideamerkki

Livi Princess H.M. (T86-6) pääsee matkaan huippupaikalta, sillä nopea tamma saanee väkisinkin hyvän juoksun joko keulassa tai sen välittömässä läheisyydessä. Toissa kerralla Mantorpissa tamma iski yllätysvoittoon keulapaikalta koko matkan johdon jälkeen. Viimeksi Solvallassa nelivuotias piti johtavan takaa toiseksi. Tällä kertaa vain viisi prosenttia pelattu hevonen on loistava yllätysmerkki Toto86-kupongeille. 

Vihjesysteemi

5,10,15,1,12,2,6,9,11,13 (3,7)
1,9 (7,10)
3,6,5 (9,12)
12 Chitchat (1,8)
6,4,8,1,5,13 (2,3)
3,5,14,6,13 (7,15)
8 Use Face (4,1)
4,3,11,10 (8,6)

7200 riviä - 216 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

 

Aiheet Toto86
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Kakkossuosikki varmana Toto86-pelin pottijahtiin

Ravivihje: Suomalaishevosella pottijahtiin Toto86-pelissä

Ravivihje: Maistuvilla yllättäjillä vaikean Toto86-kierroksen lunastusluukulle?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video