Vihjeet

Ravivihjeet: Tuuskanen kohtaa sopivan vastuksen

Vuoden viimeinen Toto65-kierros tarjoaa kahden varman lisäksi kasan kiperiä pelikohteita.
Elina Paavola
Sahara Sandstorm on ykkössuosikki Vermon kierroksen päättävälle erikoispitkälle 4 120 metrin matkalle.

Vermon ensimmäinen 65-kohde muuttui kimurantiksi, kun suosikki Callela Einstein jäi pois loukkantumisen vuoksi. Todella tasaisesta kaartista nostetaan lapulle neljä hevosta: Jetset Vice, Uccio, Hidalgo Boko ja Imakeituptothesky

Toisessa kohteessa vaikeuskerrointa riittää niin ikään. Olli Koivusella on kovissa lähdöissä kilpailleen Xenia Comeryn rattailla mahdollisuus ottaa homma hallintaan heti kiihdytyksessä. Nuori tamma lähtee lujaa ja mikäli hevonen suorittaa samalla tasolla kuin ennen taukoa, sen täytyy olla lähellä voittoa. Revelation Man on myös mielenkiintoinen tauolta palaaja. Mikkelin kovavauhtisessa kilpailussa neljännestä ulkoa alkanut kiri kantoi hyvin neljänneksi. Hyviltä paikoilta lähtevät Unique`s Smile, 3 Faon De Sue ja Criminal Ace vielä mukaan systeemiin.

Magic Madonna paransi otteitaan tuntuvasti syksyn ja alkutalven aikana. Tamma oli Seinäjoen Kasvattajakruunu-finaalissa keulapaikalta toinen, kun jälleen mukana oleva MAS For You kiri maalisuoralla voittoon. Uudenmaan Upein-voittaja palkitaan 15 000 euron palkinnolla, joten uskoisin että molemmat tammat on viritetty huippuiskuun.

Takamatkalaisten tehtävä voi olla mahdoton, mutta sekä American Zakke että Bee Combo pystyvät yllätykseen, jos suosikeilla on epäonnea.

Anna K. Garden ei ole erehtynyt kaksarisijoilta koko uransa aikana. Viimeksi kiristä puuttui hohdokkuus, mutta se saattoi hyvinkin johtua olosuhteista. Vahva ja voitontahtoinen tamma jaksaa tehdä omaa juoksuaan.

Solomon Joe on tehnyt pitkään vahvoja esityksiä, eikä voittotilin avautuminen tullut yllätyksenä. Pia Huusarin valmennettava ei ole ronkeli juoksun suhteen ja kiertää jälleen taistoon parhaista paloista. Farfallone lähtee asiallisesti liikkeelle ja saa helpon juoksun kärjen tuntumassa.

Mahdollisia potin nostajia voisivat olla viimeksi laukan jälkeen hyvin kulkenut Keisari Suuri, keulasta sitkeästi vastaava Damian ja tauolta pirteän kirin esittänyt True Colors.

Kimmo Niemelän tallin ylpeys Tuuskanen on kohdannut viime kilpailuissaan kovia hevosia Pauhiksen johdolla. Marraskuun lopussa Jokimaalla ruuna tykitti kirikierroksen 23-vauhtia ja voitti helposti. Vermossa viimeksi Pauhis ja Karlo jäivät edelle, mutta esitys oli linjassa edellisten kilpailujen kanssa.

Vastus on sopiva ja ilman epäonnea Antti Teivaisen suojatti nappaa uransa viidennentoista voiton.

Sahara Sandstorm kilpailee tiuhaan, mutta hienolla menestyksellä ja se on kierroksen toinen varma. Kuopion voitto johtavan rinnalta oli hieno osoitus hevosen voitontahdosta. Timo Korvenheimon valmennettava ei mittaa matkaa ja puristaa aina rehdisti perille asti. Jos haluaa varmistella, mukaan lapulle sopivat Volocity De Vie, Grainfield Aiden sekä vahva Jugador, joka viimeksi väläytti uutta tulemistaan.

Toto65-vihjeet

Lähtö 1: 3 Jetset Vice,5 Uccio,6 Hidalgo Boko,9 Imakeituptothesky (2, 1)

Lähtö 2: 1 Xenia Comery, 10 Revelation Man,2 Unique`s Smile, 3 Faon De Sue,5 Criminal Ace (6,7)

Lähtö 3: 1 Magic Madonna, 5 Mas For You, 11 American Zakke, 13 Bee Combo (14,10)

Lähtö 4: 5 Anna K. Garden, 10 Solomon Joe, 1 Farfallone, 6 True Colors, 3 Damian, 7 Keisari Suuri (11,4)

Lähtö 5: 9 Tuuskanen (8,1)

Lähtö 6: 6 Sahara Sandstorm (4, 9)

480 riviä x 0,10e = 48e

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Kuningas Evartti Äimäraution 65-kierroksen seuratuin

Ravivihje: Suomenhevosten TalviCup-karsinnat pääosassa

Ravivihje: Core Kouvolan Kavioliigaravien ideavarma

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video