Vihjeet

Ravivihje: Örebron Toto75-pelissä riittää haasteita - pelipankki varmistetaan vihjesysteemissä

Ruotsin Winter Burst -kiertue rantautuu Örebron raviradalle, missä ravataan illan Toto75-kierros. Peliaika päättyy kello 20.30.
Ville Toivonen
Kim Eriksson ohjastaa avauskohteen ideamerkkiä Bo C.:tä Toto75-pelin avauskohteessa.

Kierroksen varmavaihtoehdot on kortilla ja tästä syystä vihjesysteemi rakennetaan ainoastaan yhteen varmaan luottaen. Kierroksen suurin suosikki on neljännen Toto75-kohteen Digital Lucky, joka ei kuitenkaan käy varmaksi saakka. 

Päivän varma

Donna Summer (T75-6) voitti rata-arvonnan, sillä paalun ykkösradalta hevosella on hyvä mahdollisuus johtaa lähtöä alusta loppuun. Kolmevuotias avasi yksin paalulta toissa kerralla Åbyn V75-lähdössä, mutta juoksi lopulta neljännessä parissa sisällä. Tamma jäi väsyviin selkiin viimeisellä takasuoralla, mistä valjakko sai myöhään tilat lopettaen asiallisesti perille. Viimeksi tamma veti keulapaikalta alusta loppuun hieman toissa kertaa helpommassa lähdössä. Tälläkään kertaa lähtö ei ole kovin mahdollinen V75-lähtö, joten tamma on ansaitusti selkeä pelisuosikki.

Päivän ideamerkki

Bo C. (T75-1) kilpailee tällä hetkellä todella sekavalla taululla, eikä hevosen lähtöpaikkakaan ole optimaalinen. Sen johdosta hevonen on myös jäänyt aika unohdetuksi tasaisessa lähdössä, mikä ei tee oikeutta hevosen kyvyille. Ori voitti viime vuonna muun muassa Ranskassa kolmesti. Laukat ovat sotkeneet viime aikoina menoa ja se riski on myös tällä kertaa olemassa, mutta siitä huolimatta hevosen ei kuuluisi olla ainoastaan 10 prosenttia luotettu. 

Toissa kerralla Solvallassa ori teki pirteän lopetuksen taustalta häviten kakkossijan maalikamerassa. Päätöslenkin hevonen tykitti aikaan 12,2. Viimeksi Åbyssä hevonen epäonnistui suurena suosikkina, mutta tallikommenttien mukaan rata ei sopinut tuolloin hevoselle, joten tuon startin saanee unohtaa. 

Päivän potinräjäyttäjä

M.T.Penelope (T75-2) on toisen kohteen suosikin ainoa varmistusmerkki. Ainoastaan viisi prosenttia pelattu tamma saanee huippupaikalta tarkan reissun, minkä jälkeen nelivuotias on yllätysvalmis. Mantorpissa tamma oli johtavan takaa hyvä kakkonen. Valjakolla oli sama taktiikka käytössä myös Eskilstunassa, missä tamma sai väsyneen keulahevosen takaa tilat loppusuoran alussa ja ehti lopulta kolmanneksi. Viimeksi Mantorpissa tamma avasi keskeltä rataa vauhdilla keulaan, mutta luopui paikastaan noin kierros ennen maalia jatkaen johtavan kannassa. Lopulta toiseen pariin ulos kohonnut M.T.Penelope oli hyvännäköisenä vailla kiritiloja laukatessaan menestystä suoran alkuun. 

Vihjesysteemi

4,9,8 (2,10)
3,2 (4,7)
4,3,7,6 (5,10)
4,2,10,13,7,3,8,12,6 (15,1)
5,9,3 (1,12)
1 Donna Summer (8,15)
6,10,2 (9,4)

1944 riviä - 97,20 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto75
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Molemmilla ideavarmoilla koko matkan johto suunnitelmissa - Toto75-pelissä jackpot-rahaa yli 2,2 miljoonaa euroa

Ravivihje: Suuren potin tuntua Mantorpin Toto75-kierroksella

Ravivihje: Evo-kasvatit Kavioliigaravien ankkureina

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video