Vihjeet

Ravivihje: Mikä boogie! Kovia kisoja kiertänyt tammalahjakkuus saa luottamuksen ideavarmana

Vuosi vaihtuu, ja samalla lauantairavien rytmi muuttuu. Kotimaan Toto75-peli starttaa jatkossa jo kello 14.45.
Terhi Piispa-Helisten
Jari Hietarinteen suojatti Cygne Noire Boogie on osoittanut rahkeidensa riittävyyden ikäluokan kovia kilpasiskoja vastaan. Lauantaina vastus on passelimpi, ja paluu voittopolulle häämöttää.

Uusi ravivuosi alkaa maan pääradalta Vermosta. Toto75-peliin on tarjolla maistuva varmaehdokas, kolmannen kohteen Cygne Noire Boogie.

 

Viisivuotiaaksi kääntynyt tamma kokeili viime kaudella rahkeitaan ikäluokkakisoissa. Vaikka suuret onnistumiset kiersivätkin, Cygne Noire Boogie täytti ruutunsa kivenkovissa lähdöissä kunniakkaasti.

 

Lauantaina vastus on passelimpaa tasoa, joskin takarivi voi tuoda omat mutkansa matkaan. Cygne Noire Boogie kilpailee lahjoihinsa nähden väärissä sarjoissa. Silti Cygne Noire Boogie on perjantain pelijakaumassa vasta kakkossuosikki liikaa kannatusta osakseen saaneen Lex Nicolasin jälkeen.

 

Tamman tuorein kisa oli Villinmiehen Tammakilvan revanssi. Cygne Noire Boogie piti 10-vauhtisessa avauksessa keulapaikan. Ensimmäisen takasuoran lopussa tamman edelle liukui Lara Luca, ja Cygne Noire Boogie jumittui lopussa tämän kantaan kiinni.

 

”Kaikki jäi tallelle. Kuskia harmitti kovasti, kun tilaa ei tullut. Muuten hän oli kyllä tammaan tosi tyytyväinen. Kyllähän se pussitus itseänikin keljutti, kun näin lähdön jälkikäteen uudestaan”, Cygne Noire Boogien valmentaja Jari Hietarinne lausuu.

 

Hän jatkaa, että tammalle kuuluu pelkkää hyvää.

 

”Cygne Noire Boogieta treenataan kotona rauhassa. Tamma liikkuu omasta tahdostaan, ja välillä minä olen pelkkä matkustaja. Pakkaset eivät ole haitanneet harjoituksia. Tammalla on alla pienet hokit, ja sääennusteiden mukaan niillä pärjää hyvin Vermossa.”

 

Hietarinne ei ole harmissaan takarivin lähtöradasta.

 

”Siinä on kakkosella edessä nopea avaaja. Parempi tuosta on yrittää kuin ihan ulkoa. Cygne Noire Boogie ei ole riippuvainen juoksupaikasta.”

 

Rivin avauksessa koettavat katkaista Pauhiksen ja Antti Teivaisen kultaketjun Ellin Sisu, pelissä käsittämättömän vähälle huomiolle jäänyt Nyland ja Morison.

 

Yksi päivän tähtihetkistä on Alien Hillin, Prince Paleman, Ashley Facen, rankasti alipelatun It's Raining Menin ja Truedream A.F.:n välinen vääntö.

 

Viikon väistö:

Toto75, lähtö 1: Suomenhevosten eliittiin kuuluva Joriini on tehnyt talvella tasaista työtä, mutta voittoon tässä tasokkaassa taistossa venyäkseen orilta olisi löydyttävä napsu lisää.

 

Viikon varma:

Toto75, lähtö 3: Cygne Noire Boogie on venymiskykyinen ja kehityskelpoinen tamma, jolla on eväät nousta sarjoissaan pikahissillä ylöspäin.

 

Viikon yllättäjä:

Toto75, lähtö 6: Mariah's Baby K.V. riuhtoi viimeksi loppua vaikeista asemista ahnaasti. Nyt tamman kärryille istuu vahvistuksena Antti Teivainen.

 

Toto75-vihjeet:

Lähtö 1: 2,5,7,4 (6,3)

Lähtö 2: 6,1 (2,9)

Lähtö 3: 9 Cygne Noire Boogie (1,5)

Lähtö 4: 9,13,14 (15,7)

Lähtö 5: 4,3,16 (1,12)

Lähtö 6: 5,7,6,1,2,9 (8,3)

Lähtö 7: 5,12,9,14 (13,4)

1 728 riviä x 0,05 euroa = 86,40 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Isto Kuisman kaksikko iskuvalmiita Teivoon

Ravivihje: Core Kouvolan Kavioliigaravien ideavarma

Ravivihje: Ruotsin Toto75-pelin varmavalinta löytyy heti avauskohteesta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video