Vihjeet

Ravivihje: Grainfield Aiden ja I.P.Vapari Vermon varmat

Päätöskohteen Way To Go on vahvassa vireessä.
Terhi Piispa-Helisten
Harri Kotilainen ja I.P. Vapari tavoittelevat 65-voittoa.

Ensimmäinen varma on avauskohteen Grainfield Aiden. Turussa se juoksi pitkään taustalla toista rataa ilman vetoapua. Viimeisessä kaarteessa Hannu Korpi iski kaasun pohjaan ja runttasi maalisuoralla varmaan voittoon.

Vermon 4 100 metrin kilpailussa Korven maltti oli valttia ja oikein ajoitettu kiri toi lopulta varman voiton. Hevonen on huippukunnossa ja keskiviikon tehtävä näyttää sopivalta.

Toisessa kohteessa Xenia Comeryn avausvoitto roikkuu ilmassa ja lähiaikoina kuparinen menee rikki. Porissa tamma taisteli keulasta sisukkaasti kolmanneksi Kiikku`s Trooperin voittamassa lähdössä ja viimeksi se jäi voittajan taakse pussiin erittäin hyvävoimaisen oloisena.

Argenteuil on saanut tauon jälkeen pari kisaa alle. Viimeksi Kouvolassa rutinoitunut tamma oli jo asiallinen ja paransi edellisestään selvästi. Kyvyt riittävät ja tamma pystyy kaiken onnistuessa yllätykseen.

Kolmanteen kohteeseen en ottanut kantaa, vaan systeemistä saavat paikan kaikki lähdön kymmenen hevosta. Yllätysosastolta voidaan mainita Take the A.Train, joka näytti Kouvolan kilpailussa hienolta jo lämmityksessä.

Typhoon Face ei vakuuttanut Suomen debyytissään, mutta hevosen olemus miellytti suuresti. Dark Defender viihtyy Vermossa, eikä Kuopion vaisuuteen kannata liikaa tuijottaa.

Neljännen kohteen True Colors on tehnyt kahteen viime kilpailuunsa asialliset esitykset. Kirit eivät ole kantaneet aivan maaliin saakka, mutta keskiviikon lähtö näyttää jonkin verran edellisiä helpommalta. Mikäli Jukka Torvinen löytää suotuisat ajolinjat ikävästä lähtöpaikasta huolimatta, pystyy tamma nappaamaan uransa toisen voiton.

Leemark`s Icy on voitokas ja kirikykyinen hevonen, joka sopivalla selkäjuoksulla kirii lujaa. Sahara Magaria voitti hyvällä tyylillä keulasta ja viimeksi suvukas tamma sitkisteli hyvin juostuaan pitkään johtavan rinnalla. Rahajamatch on voitokas ja lahjakas menijä, mutta voitot ovat tulleet Vermon koitosta arkisemmista lähdöistä. Ruuna voi hyvinkin voittaa lähdön, mutta suurena suosikkina se ei ole kiinnostava pelikohde.

Vihjerivin toinen varma I.P.Vapari kohtasi Oulussa voitosta voittoon kulkeneen Pärttylin, eikä sille ollut häpeä hävitä. Keskiviikkona vastus on tuntuvasti helpompi, eikä vanttera voimanpesä kohtaa parempaansa, jos malttaa ravata koko matkan. Pitkä matka sopii mainiosti ja Harri Kotilainen voi tehdä ratkaisuja jo aikaisessa vaiheessa. Nopeus ei ole oriin vahvin valtti, joten todennäköisesti Kotilainen ajaa ajoissa ulkoratoja kohti kärkeä.

Päätöskohteen Way To Go on uskomattomassa vireessä. Killerin pitkän matkan voitto johtavan rinnalta oli oiva osoitus ruunan iskukyvystä. Turussa Kristian Lellan suojatti oli täysin pitelemätön keulapaikalta.

Lightningsky kilpailee harvakseltaan, mutta kirikykyinen ruuna kuuluu kupongille, jos suosikkia varmistelee. Tauolta palaava Mark More ja pitkästä aikaa huippupaikalta liikkeelle pääsevä Vikens Energy saavat vielä paikan systeemistä.

Toto65-vihjeet

Lähtö 1: 6 Grainfield Aiden (4,1)

Lähtö 2: 2 Xenia Comery, 3 Argenteuil (8,7)

Lähtö 3: kaikki hevoset

Lähtö 4: 7 True Colors, 6 Leemark`s Icy, 4 Sahara Magaria (3,2)

Lähtö 5: 8 I.P.Vapari (1,5)

Lähtö 6: 5 Way To Go, 6 Lightningsky, 2 Vikens Energy, 1 Mark More (4,3)

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto65
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Suomenhevosten TalviCup-karsinnat pääosassa

Ravivihje: My name is Bond, Bond Eagle

Ravivihjeet: Tuuskanen kohtaa sopivan vastuksen

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle