Vihjeet

Ravivihje: Toto86-peli tarjoaa normaaliakin isompia haasteita

Xpress-pelin rataparina toimii Solvalla ja Jägersro. Peliaika päättyy kello 21.30.
Kuva: Ville Toivonen
Joakim Lövgrenin tallista tulee Toto86-kierroksen suurin suosikki. Kolmannen kohteen Piemonte on ansaitusti suuri suosikki ja myös Ravinetin vihjesysteemin varma.

Kierros tarjoaa tällä kertaa todella suuria haasteita, sillä varmat ovat kortilla ja yllätysmerkkejä olisi tarjolla vaikka kuinka paljon, mutta osuvuuttakin kaivataan. Näin ollen varmaksi valikoitui kolmannen kohteen pelipankki Piemonte, vaikka sisäradan paikka ei olekaan optimaalinen ruunalle. Hieman korkeahkosta peliosuudesta huolimatta ruuna on hyvä tukipilari, sillä muissa kohteissa on otettu kantaa reippaasti. 

Vihjesysteemissä pelataan kokonaan ohi kahdesta ykkössuosikista. Vihjesysteemi rakennetaan tällä kertaa ainoastaan yhden varman varaan. 

Päivän varma

Piemonte (T86-3) debytoi toissa startissa Joakim Lövgrenin tallista selvänä suosikkina V75-lähdössä. Tuolloin hevonen käynnistyi hitaasti auton takaa vajoten takajoukkoihin. Valjakko yritti kiriä taustalta lopussa, mutta tuo yritys vesittyi lopussa tulleeseen laukkaan. Viimeksi hevonen kulki ravia ja myös tulosta syntyi. Alun sisärataa pitkin juossut valjakko kohosi toisen radan veturiksi noin 1500 metriä ennen maalia. Siitä ruuna runttasi keulaan päätöspuolikkaalla ja pakeni täysin omille teilleen.

Viisivuotiaaksi kääntynyt Piemonte esitteli hurjaa kapasiteettiaan ja vastaavanlaisena ruuna on liki voittoa, mikäli se vain välttää pussituksen sisäradalta. Juostava matka ei tuota ongelmia ja hevonen osaa tehdä tarvittaessa töitäkin, aivan kuten viimeksi nähtiin. 

Päivän potinräjäyttäjät

Go For Manny (T86-4) ei ole kapasiteetiltaan lähdön paras hevonen, mutta monella vastustajalla on ilmassa kysymysmerkkejä, joka avaa pelin yllätyksille. Suosikki Ruger juoksee uransa ensimmäisen autolähdön ja hevosella on merkittävä laukkariski. Eikä suosikkikaan vaikuta miltään ylikylän hevoselta, vaikkakin ori voitti toissa kerralla laukan jälkeen. 

Go For Manny ei ole vakuuttanut suuremmin uransa alkutaipaleella, mutta viimeksi nähtiin jo hieman pirteämpi esitys nätin reissun päätteeksi. Ruuna tuli aivan Hobartin tuntumassa maaliin, joka kerää yli neljä kertaa enemmän peliä, vaikka se starttaa ikävämmältä lähtöpaikalta ja omaa myös laukkariskinkin. Go For Manny saanee hyvältä paikalta mukavan juoksun, jonka jälkeen uran avausvoittokaan ei ole utopiaa.

Cassius Ima (T86-8) ei vakuuttanut lainkaan pitkän tauon jälkeen, mutta ehkä juuri siitä syystä ruuna on jäänyt turhan unohdetuksi Toto86-pelissä. Vaikka taulusta voisi äkkiseltään päätellä, että kengät eivät välttämättä sopisi Cassius Imalle, siitä ei ollut kuitenkaan kyse. Hevonen on näyttänyt kykyjään kengillä ihan V75-tasollakin ja on pärjännyt hyvin talvella.

Startti alla nähtäneen parempaa Cassius Imaa ja poisjäännit helpottavat tehtävää kummasti. Vain neljä prosenttia luotetun ruunan peliosuus kasvanee En Candy Tillin poisjäännin myötä, mutta hevonen tulee siitä huolimatta jäämään aliarvostetuksi peleissä.

Vihjesysteemi

7,1,9 (10,11)
5,7,1 (2,6)
1 Piemonte (2,3)
4,1,2,10,5,6 (7,11)
12,11,10,9,7,8,1,13 (5,6)
3,12 (10,7)
1,9,3,4 (5,10)
13,7 (9,11)

6912 riviä - 207,36 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto86
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Suomalaishevosella pottijahtiin Toto86-pelissä

Ravivihje: Maistuvilla yllättäjillä vaikean Toto86-kierroksen lunastusluukulle?

Ravivihje: Kahden varman taktiikalla Xpressiin - Toto86-pelissä on jackpot-rahaa yli 700 000 euroa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle