Vihjeet

Ravivihje: Maistuvilla yllättäjillä vaikean Toto86-kierroksen lunastusluukulle?

Keskiviikon Toto86-kierroksen rataparina toimii Solvalla ja Åby. Peliaika päättyy kello 21.30.
Ville Toivonen
Kevin Oscarsson ohjastaa kolmannen kohteen yllätyshaku Hickory Jaamia.

Kierros on haastavuustasoltaan toki vaikea jo pelkästään kahdeksan kohdelähdön ansiosta, mutta myös lähdöt itsessään tarjoavat haasteita, sillä varmavaihtoehtoja ei ole liiaksi. Maistuvia yllätyshakuja on tarjolla yllin kyllin, mutta pienellä todennäköisyydellä voittavat yllättäjät palkitsevat harvoin, toisaalta taas osuessaan ne palkitsevat todella isosti. Tänään on siis ison potin tuntua Toto86-pelissä, mikäli vain onnistuu rivin saamaan kiinni. 

Vihjesysteemi rakennetaan tällä kertaa ainoastaan yhden varman varaan.

Päivän varma

Broadway Sun (T86-1) on Toto86-kierroksen todennäköisin voittaja ja sopivasti pelattuna loistava tukipilari heti alkuun. Viisivuotiaaksi kääntynyt ori palasi Färjestadissa todella pitkältä tauolta, eikä hevosta oltu laitettu tuohon starttiin vielä parhaimmilleen. Hevonen teki siitä huolimatta kelpo esityksen kierrettyään toisesta parista ulkoa johtavan rinnalle reilu kierros ennen maalia. 

Siitä suosikki sai otteen keulahevosesta ja näytti murskaavan ykköseksi, mutta vielä tuossa startissa päätössatanen painoi jaloissa ja hevonen putosi neljänneksi. Ennen taukoaan ori veti Åbyn voittojuoksussa tasaisen reipasta keulapaikalla ja oli lopussa suvereeni hyvällä voittoajalla. Startti alla nähtäneen vieläkin parempi esitys ja hyvältä paikalta hevosella on loistosauma johtaa alusta loppuun. 

Päivän potinräjäyttäjät

Annie Flame (T86-2) on jäänyt liian vähäiselle huomiolle. Toissa kerralla Rommessa hevonen tuli rintaman takana pussissa maaliin V75-lähdössä. Viimeksi hevonen aloitti kolmannessa sisällä nousten toiselle ilman selkää viimeisellä takasuoralla. Siitä valjakko purjehti eleettömään voittoon todella helpolla tyylillä. Vain viisi prosenttia luotettu tamma on alennusmyynnissä.

Hickory Jaam (T86-3) on ainoa varmistusmerkki suosikille. Sekavalla taululla kilpaileva ruuna ei ole ihan nolo hevonen sarjoihinsa, vaikka taulun ainoa voitto tulikin todella sopivasta tehtävästä. Tuolloin hevonen voitti keulasta helposti, vaikka jäikin painamaan naruille. Tuo ongelma on riivannut hevosta monesti muutenkin vapaalta radalta juostessa. Viimeksi ruunan juoksu epäonnistui sen jäätyä väsyvän taakse menettäen asemat. Tällä kertaa hyvän selkäjuoksun saava viisivuotias on loppukirissä vaarallinen.

Tresexton (T86-7) on epäonnistunut kahdessa viime startissa, muttei hevosen kunto ole kadonnut mihinkään. Halmstadissa hevosen juoksu epäonnistui, kun alussa taustalle vajonnut valjakko yritti kolmannen radan kautta parannella asemia 1600 metriä ennen maalia, mutta joutuikin aivan parijonon hännille. Sieltä ruuna teki hyvän lopetuksen kovatasoisessa V75-lähdössä. 

Viimeksi hevonen starttasi ikävältä lähtöpaikalta jääden takajoukkoihin. Sieltä hevonen sortui laukalle kesken kiriin lähdön noin 900 metriä ennen maalia. Neljä prosenttia luotettu ruuna on loppukirissä vaarallinen eikä juostava matkakaan tuota ongelmia. 

Vihjesysteemi

1 Broadway Sun (9,3)
4,12,5,6 (7,9)
9,10 (1,5)
1,4 (9,6)
9,1,7,8,4,5 (3,6)
4,7,3,8 (2,5)
9,2,5 (6,3)
2,5,6,1,9,3,8 (11,10)

8064 riviä - 241,92 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto86
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Suomalaishevosella pottijahtiin Toto86-pelissä

Ravivihje: Toto86-peli tarjoaa normaaliakin isompia haasteita

Ravivihje: Kahden varman taktiikalla Xpressiin - Toto86-pelissä on jackpot-rahaa yli 700 000 euroa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle