Vihjeet

Mascate Match on Antti Teivaisen käsissä 75-varma

Ville Toivonen
Mascate Match ja Antti Teivainen ovat tuttuja toisilleen jo entuudestaan. Teivainen ajoi tammalla koelähdön 5.9.2018

Kotimaan ravurien tienestitilaston ylivoimainen ykkönen Mascate Match on Turun Toto75-kisojen johtotähti. Helsingin IFK:n Raviliiga-varsa on kerännyt tänä vuonna jo yli 325 000 euron ansiot, ja lauantaina on ulottuvilla 3-vuotiaiden tammojen Kasvattajakruunun finaalista 30 000 euroa lisää. Pekka Korven tallin timantin ”Massin” ravaamista rahoista lahjoitetaan vähintään puolet hyväntekeväisyyteen.

Lisävivahteen lauantain starttiin antaa se, että ohjat ottaa vakaisiin käsiinsä Antti Teivainen. Valtakuntamme kaikkien aikojen toiseksi voitokkain kuski tekee sykähdyttävää paluuta sairauslomansa jälkeen.

Oriiden ja ruunien Kasvattajakruunu on avoimempi tapaus. Täpäräksi suosikiksi kohoaa Kriterium-sankari Raskolnikov Frido, joka juuttui välierässä johtavan taakse voittovoimissaan pussiin.

Korven talli saattaa niittää menestystä myös poikahevosten Kasvattajakruunussa, sillä suomalaisen elinkeinoelämän suurmiehen Ilkka Herlinin omistama Qvidja's Aapo teki välierässä alku-uransa parhaan suorituksen. Ruuna kiihtyy kipakasti, ja Qvidja's Aapo voi päästä sisäradalta asemiaan puolustavasta BWT Echosta alkurynnistyksessä edelle.

Vihjerivin toinen tukipilari on Salamakypärät-finaalissa kilpasarjan johtajan Niki Finnströmin kyytiinsä saava Nelson Hilly. Kykenevä ruuna vietti viime vuonna hiljaiseloa, mutta on tehnyt tällä kaudella jykevän comebackin. Nelson Hilly näytti viimeksi muskeleitaan, ja ruuna runnoi johtavan kupeelta vakuuttavaan voittoon. Nyt keulapaikka lie varman ulottuvilla.

”Nelson Hilly on esiintynyt tauon jälkeen positiivisesti. Uskon kunnon olevan edelleen nousussa, eikä takapakkeja ole viime kisan jälkeen tullut. Ruuna on helppo ajaa, kuskin ei tarvitse kuin päästää menemään. Pehmeä rata olisi hevoselle mieleen, kun taas kova alusta olisi vastaan”, valaisee valmentaja Petri Mäkinen.Lähtö 1: 7,5,1 (2,4)

Lähtö 2: 2 Nelson Hilly (1,7)

Lähtö 3: 6,11 (2,7)

Lähtö 4: 4,1,3,10,9 (8,7)

Lähtö 5: 5,3,1,6,9,4,11,8 (12,2)

Lähtö 6: 2,8,1,5,9,12,4 (3,10)

Lähtö 7: 2 Mascate Match (4,1)

1680 riviä x 0,05 euroa = 84 euroaToto75, lähtö 2: Keulassa ja sen läheisyydessä viihtyvä Inaccessible on takarivistä vaaran vyöhykkeellä.Toto75, lähtö 7: Mahtava Mascate Match marssinee keulasta kilpasiskoiltaan karkuun.Toto75, lähtö 3: Uljas Suomalainen oli Kuopiossa oiva kakkonen. Kovaa kiihtyvä ori voi päästä pakiltakin etenemään keulaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mascate Matchin aloitusstartti selvillä – ”Tuntuu terveeltä ja pirteältä”

Ravuri juoksee syöpään sairastuneiden lasten tukityöhön – yksi Sylvan historian merkittävimmistä lahjoituksista

Mascate Match saa uusia tehtäviä – toimii HIFK:n ja Kalpan SM-liigamatsin suojelijana

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video