Vihjeet

Solvalla ja Bergsåker päättävät illan isoon pottiin?

T86 ratkeaa tänään Solvallan ja Bergsåkerin kesken.

Kierros on, kuten tavallista, melkoinen pähkinä. Asiaa ei helpota, että Tukholmaan on luvattu illaksi tihkusadetta - Sundsvalliin vähän reippaampaakin pisarointia.

Illan tähtiä on nelivuotiaiden tammojen Ruotsin kovin nimi Conrads Rödluva, joka oli suvereeni kolmevuotiaana ja tälläkin kaudella aina kahden joukossa ikäluokan suurissa tapauksissa. Se on ilmiselvä illan pankki, mutta loput lähdöt tuottavatkin sitten jo enemmän ryppyjä otsalle. Se starttaa tammojen Solvalla GP:n karsinnassa. Oriiden ja ruunien versiossa Solvalla GP:n karsinnassa on myös kovia nimiä esillä iltavalaistuksessa.

Anu LeppänenConrads Rödluvan (T86-2) ohella tarvitaan toinen pankki. Se löytyy päätöskohteesta eli Solvalla GP:stä sekin, tässä tapauksessa oriiden ja ruunien versiosta. Jorma Kontion ohjastama Cab Lane on ollut todella voitokas urallaan, mutta epäonnistunut suuren rahan paikoissa. Nyt on pari epäonnistumista alla. Derbyn karsinnassa pari kuukautta sitten se oli kipeä. Viimeksi vire näytti jo parammalta UET:n karsinnassa, mutta silti tuli laukka ensimäiseen kaarteeseen nollanolla-vauhdissa Graceful Swampia vastaan. Nyt tuskin tulee keulasta kiistaa, ja Cab Lane on lähellä johtaa koko matkan, kun pahin vastustaja Missle Hill on arvottu takariviin. Tässä olisi vielä siis saumaa tilin tekoon - samoin syksyn Breeders Crownissa.

Porukkasysteemi:

4, 10 (6,1)

3 Conrads Rödluva (2,10)

3, 4, 6 (1,2)

2, 6, 8, 9, 10 (5,11)

9, 1, 10, 11, 12 (2,5)

4, 9, 1, 10, 2 (6,12)

5, 6, 15, 9, 7 (13,3)

2 Cab Lane (10,5)

3750 riviä - 187,50 euroa.

Anu LeppänenIllan suurista suosikeista, pankkiehdokkaista Tangen Haap (T86-3) ja Eder Bob (T86-5) tuntuvat yliarvostetuilta. Ensinmainittu kiri viimeksi kovaa laukatakseen loppusuoralla. Nyt kysymysmerkkinä on, laitetaanko kengät jalkaan, jotta ori menisi ravia, vai riisutaanko kengät taas, jolloin on vauhtia mutta ehkä epävarmuuttakin? Suo siellä - vetelä täällä.

Eder Bob taas on ollut pitkään mainio ja sai vihdoin onnistumisen Skellefteån T75:ssä. Ori tarvitsee kuitenkin yleensä nätin juoksun, kun taas tämän suuruusluokan suosikkien kuuluisi kategorisesti olla sellaisia, joilla pystyy tekemään rohkeita ratkaisuja tai vaikka ajamaan johtavan rinnalla, jos tarve vaatii.

Eder Bobin lähdössä Suomesta tuttu Giampaolo Poof näytti viimeksi tosi pirteältä ja voi nyt nappireissulla yllättää. Samoin takamatkalta esimerkiksi Overtimeosåfin ja Sugarmakesmecrazy eivät ole luokaltaan näin paljon Eder Bobia huonompia hevosia, kuin peliosuuksista (alustavasti suosikki 62%-haastajat 2) voisi päätellä.

Kierroksen jättiyllätyksiä haetaan Ediegolla tai täysin unhoon jääneellä Heartbeatilla (T86-6). Ediego on vireensä näyttänyt viime starteissa ja Heartbeat voi parantaa paljonkin viime startista - sitä edelsi tauko. Kumpikin on näyttänyt myös viihtyvänsä mainiosti keskimatkaa pitemmissä juoksuissa.

Porukkasysteemi:

4, 10 (6,1)

3 Conrads Rödluva (2,10)

3, 4 (6,1)

2, 6, 10 (8,9)

9, 1, 10 (11,12)

4, 9, 10, 2 (1,6)

5, 6, 7 (15,9)

2 Cab Lane (10,5)

432 riviä - 21,60 euroa.

Anu LeppänenCab Lanea kelpaa koittaa myös päivän duossa (Xpress, lähdöt seitsemän ja kahdeksan). Avauskohde on avoin kisa, ja siinä kannattaa laittaa yllätysmerkkejä, esimerkiksi Dame Dream, joka avaa lujaa, ja kyvykäs Global Well Off, lapulle.

Kohde 1: 5, 6, 15, 9, 7, 13, 3

Kohde 2: 2 Cab Lane

Seitsemän yhdistelmää, minimipanoksella yhteensä 7 euroa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Bollnäsissä jackpot ja Månprinsenin aloitus

Päivän ravit: Åbyn jackpot suomalaisvärein päättää illan

Ruotsin 86-potin jahtiin suomalaiseväin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video