Vihjeet

Hannu Korpi 64-vihjeessä: "Reipasta varmaan lähdetään liikkeelle ja ajellaan eteenpäin, ei mitään prepareita"

Miika Lähdeniemi
Hannu Korpi pitää Suomen lippua korkealla Ruotsissa vielä kuunvaihteeseen saakka.

Viime kuussa Hannu Korvelle siirtynyt Guilty Pleasure oli hyvä jo toissa lauantaina Vermossa, ja Lahdesta tuli torstaina sitten voitto koko matkan johdon jälkeen. Esa Holpainen ajoi 4-vuotiasta ruunaa, joka hankki juoksullaan paikan Jokimaa Tekee Tähtiä -kilpailun finaaliin ensi lauantaiksi.

Sitä ennen Guilty Pleasure starttaa valmentajansa ajamana vielä keskiviikkona Vermossa.
"Se on kilpahevoseksi ostettu, niin lasketaan nyt kilpaa", Hannu Korpi toteaa tiiviistä starttirytmistä.

"Se sai kovaa treeniä silloin, kun se tuli, eikä se ollut millänsäkään Lahden startista. Annetaan olla sen nyt helpommalla keskiviikkoon asti ja ajetaan Vermossa kunnon hiitti lauantaita varten. Reipasta varmaan lähdetään liikkeelle ja ajellaan eteenpäin, ei mitään prepareita."

Hannu Korpi arvioi Guilty Pleasuren mahdollisuudet hyviksi. Sisäradalta vauhdikkaasti avaava tallikaveri Langen's Airborne voi osaltaan helpottaa tehtävää. Korpi kaavailee juoksun menevän niin, että Langen's Airborne nappaa ensin johtopaikan ja luovuttaa sen sitten Guilty Pleasurelle.

Viime viikolla suotuisien vaiheiden jälkeen varmaan voittoon kirinyt Joseph Boko nousee kierroksen aloittavassa 3-vuotislähdössä selväksi suosikiksi, mutta vihjeeseen otetaan mukaan myös saman ruotsalaissiittolan toinen kasvatti Janis Joplin Boko.
"Sillä on ajettu aika paljon kilpaa, ja se saa hengähtää tämän startin jälkeen", Hannu Korpi kertoo.

"Sillä on ajettu nyt reippaammin, ja voi olla, että otetaan kaikki kengät pois ja kokeillaan kaikki tai ei mitään -taktiikalla. Tämä on avoin 3-vuotislähtö, mutta aika kirjava on se porukka. Katsotaan sitten, ajetaanko keulasta vai selästä, mutta ehkä keulasta. Ihan toiveikkaana lähden."

Varmaksi kelpaa päätöskohteessa kovimpia vastustajia paremmista asemista matkaan pääsevä Better Boss. Iikka Nurmosen käsissä kaiken aikaa otteitaan parantanut ruuna pääsee hyvin todennäköisesti etenemään kärkipaikalle, josta sen tappio tulisi tällä kertaa yllätyksenä. Viimeksi näin kävi, kun Tammer-ajossa rohkea taktiikka ei purrut Atupemiä vastaan. Rinnalta ohi vyörynyt Atupem on maamme terävintä lämminverikärkeä, eikä tässä lähdössä ole vastassa lähellekään saman tason hevosia.

Kylmäveristen kohde on täysi kuudentoista hevosen tasoitusajo, jossa potentiaalisia menestyjiä löytyy kaikista kolmesta volttikarsinasta. Pelissä kannatus kallistuu niukasti paalun parhaiden kontille.Lähtö 1: 3 Joseph Boko, 2 Janis Joplin Boko (5, 7)
Lähtö 2: 7 Guilty Pleasure, 4 Masterstroke Aria, 2 Amour Amiko (10, 12)
Lähtö 3: 10 Celebrity Lane, 9 Pascha Tilly (5, 3)
Lähtö 4: 3 Pärttyl, 1 Lennon Rapina, 13 Merran Jyske, 11 Viliviima, 16 Siporin Santtu, 7 Jilian Lax (9, 10)
Lähtö 5: 1 Loveya Fashion, 3 Midsummer Love (11, 9)
Lähtö 6: 4 Better Boss (11, 10)

2 x 3 x 2 x 6 x 2 x 1 = 144 riviä = 14,40 euroa

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hannu Korven jaakobinpaini päättyi – ”Pitkään tätä tuli mietittyä”

Runsaudenpulaa varmoista Solvallan 75-finaalikierrokselle

Hannu Korpi jatkaa vielä Ruotsissa – ”Katotaan miten täällä käy”

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video