Mäki-Tulokkaan ”päällikkö” palaa sairastauolta Kavioliigaan - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Mäki-Tulokkaan ”päällikkö” palaa sairastauolta Kavioliigaan

Kuva: Elina Paavola
Mika Forss on menestynyt ennenkin Chief Orlandolla lähtöradalta yksi.

Chief Orlando on Tapio Mäki-Tulokkaan tallin ainoa edustaja Jokimaan kierroksella. Lappeenrannan taipumiseen löytyi selkeä syy.

”Ei hevonen ollut Lappeessa lainkaan oma itsensä ja se tutkittiin kilpailun jälkeen. Limaa oli keuhkoissa ja se sai lääkekuurin. Nyt on luvassa parempaa, mutta Lexus Dream on vaarallinen vastustaja. Ykkösradalta keulapaikkaa yritetään ilman muuta puolustaa”, jutteli valmentaja Mäki-Tulokas.

”Pari starttia on tarkoitus tälle syksylle vielä ajaa. Jokimaan kisan jälkeen ajetaan vielä Kavioliigan finaali marraskuussa. Sen jälkeen vetäydytään treenitauolle ja palataan ennen Seinäjoen suurkilpailua radoille. Kevään isoihin kilpailuihin tähdätään”, kertoi Tapio Mäki-Tulokas.

Jokimaa Tekee Tähtiä-kilpailu on noussut hevosväen keskuudessa suureen suosioon. Lähtö on tänäkin vuonna laadukas ja täynnä tulevaisuuden huippunimiä. Timo Nurmoksen valmentama El Gumpert oli karsintojen vakuuttavin voittaja, mutta hieman haparoiva tyyli, erityisesti lämmityksessä, antaa aiheen varmistuksille. Kivarin Raindance, Flexible Journey, Callela Einstein sekä kengittä juokseva ja vetolapuin varusteltu Santo Grial kannattaa huomioida mikäli suosikkia varmistelee.

Lauantain suurin ykköspalkinto on 21 000 euroa ja sen kuittaa SHKL Hevosenomistajapokaalin voittaja. Kaksivuotiaiden kilpailussa Reino Palomäen kaksikko An-Dorra ja An-Aiolos olivat vakuuttavia omissa karsintalähdöissään. Nutcracker sai kehut ohjastajaltaan heti uransa ensimmäisestä kilpailusta ja saa paikan kupongilta.Lähtö 1: 10,4 (3,1)
Lähtö 2: 3,2,4 (1,11)
Lähtö 3: 4 Vie De Dream (10,2)
Lähtö 4: 5,2,4,3,9,11 (6,10)
Lähtö 5: 2,4,11,5,6 (3,1)
Lähtö 6: 1,10 (6,7)
Lähtö 7: 12,10,9 (8,3)

1080 riviä x 0,05e = 54eToto75-3: 1 4 Vie De Dream. Elämänsä kunnossa kilpaileva ruuna lopetti Joensuussa 11-vauhtia ja lennähti viimeksi maalisuoralla omille teilleen. Keulasta lähellä voittoa.Toto75-4: 6 Selene Lune. Hitaahkosti käynnistyvä tamma jää alussa tukaliin asemiin.


Toto75-4: 5 Ambrogio. Seinäjoella kiriväylät aukesivat liian myöhään. Lähtee lujaa ja saa asemat kärjen tuntumasta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Sobel Conwayn ja Next Directionin duelli Festivaali-ajossa

Härmässä luvassa Niemisen juhannusjuhlat

Kavioliiga keskeytyy – ”Katseet on käännettävä eteenpäin”

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video