Vihjeet

Huippuravit Malmössä – lue tallitipsit Gocciadoron hevosista

Anu Leppänen
Virginia Grif starttaa Gocciadoron hevosista ensimmäisenä Jägersrossa. Anu Niskanen (vas.) ei usko italialaisjuhliin kasiradalta.

Alessandro Gocciadorolla on tänään Jägersrossa kahdeksan hevosta tulessa. ”Acciaio, Ultimaluna Grif, Vaprio”, Gocciadoron suomalainen luottohoitaja Anu Niskanen listaa parhaat voittosaumat.

”Meidän hevoset sairasteli alkukesästä, niillä oli kurkunpääntulehduksia. Kun kelitkin on vaihdelleet paljon, niiden on ollut vaikea päästä huippukuntoon, mutta nyt näyttää taas paremmalta”, Anu Niskanen iloitsee.

Lähtö 2: 8 Virginia Grif

”Hevoselle kuuluu pelkkää hyvää, mutta kasirata, kova lähtö ja Double Exposure ykkösradalla. Se tuskin on ainakaan lyötävissä ellei laukkaa.”

Lähtö 5, Toto75-1: 6 Zidane Grif

”Zidane Grif on tosi hyvä hevonen, mutta laukat on herkässä. Italiassa se on juossut tosi kovia hevosia vastaan ja siksi voitot puuttuvat taulun laukattomistakin starteista, mutta jos ori menee ravia ja juoksu onnistuu, ruotsalainen vastus ei pelota. Hevonen tulee Italiasta suoraan Malmöön, enkä ole itse ajanut sillä.”

Lähtö 7, Toto75-3: 4 Arden Wise As ja 5 Acciaio

”Molemmat ovat erittäin lupaavia hevosia, mutta Acciaio on tässä vaiheessa näistä kahdesta edellä. Sillä kokeillaan ajaa todennäköisesti nyt ilman kenkiä.”

Lähtö 8, Toto75-4: 5 Zelig Bi

”Myös Zelig Bi on erittäin lahjakas hevonen, mutta laukkailee vaan omia aikojaan. Väsymystään se ei ole laukannut, se on vaan heittänyt yhtä äkkiä lössiksi. Ravilla odotukset ovat korkealla.”

Lähtö 9, Toto75-5: 2 Ultimaluna Grif ja 3 Vaprio

”Minun pitää uskoa näistä kahdesta enemmän omaan passiini Ultimaluna Grifiin, mutta myös Vaprio on tosi riski ja hyvä hevonen. Ihan 100-prosenttinen se ei ole vielä ollut. Se tuli Ruotsiin 2 viikkoa sitten. Ultimaluna Gridillä ajetaan ensi kertaa ilman kaikkia kenkiä. Italiassa se on voittanut joskus ilman etukenkiä, mutten osaa sanoa, miten iso vaikutus kaikkien kenkien riisumisella sille on.”

Lähtö 12: 12 Zaire Wise As

”Zaire Wise As oli viime startissaan Norjassa kipeä ja siksi vähän vaisu. Sunnuntain hiitillä se oli joka tapauksessa taas hyvä. Tämän startin jälkeen se lähtee takaisin Italiaan.”

Jägersron ravit alkavat Suomen  aikaa kello 18, ja päälähtö Hugo Åbergs Memorial starttaa kello 22.06. Toto75-peli pelataan lähtöihin 5-11, ja peli sulkeutuu 20.10.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lähdekorvella "synkät myyntihousut jalassa" ja tiukkoja mielipiteitä

Gocciadoro saa ajaa perjantain Orsi Mangellissa ja valitti ajokiellostaan

Gocciadoro ulos Arctic Challenge -ohjastajakilpailusta

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video