Vihjeet

Toto64-vihjeet: Osumat palkitaan Vermossa hyvin

Antti Savolainen
Christa Packalenin valmentama Mark More on sijoittunut kaikissa tämän vuoden kilpailuissaan kahden parhaan joukkoon. Vermon Salamakypärä-lähdössä kyytiin asettuu Packalenilla työskentelevä Niki Finnström eikä vakio-ohjastaja Hannu Torvinen (kuvassa).

Pääradan keskiviikkokierrokset sujuivat heinäkuussa niin, että vain kerran koko jakosumma palautui pelaajille. Kahdesti lunastamaan pääsi ainostaan täysosumalla. Jakamatta jäi yhteensä yli 220000 euron potti, joka lisätään elokuun ensimmäisenä keskiviikkona ylimmän voittoluokan jakosummaan.

Lähdöistä erottuu useampi vaihtoehto pelien tukipilariksi. Niistä toisen kohteen Driverlane saattaa kerätä tarpeettoman paljon peliä, minkä vuoksi vihjeeseen otetaan mukaan myös parhaat haastajat.

Driverlane on voittanut Harri Koivusen valmennukseen siirryttyään molemmat kilpailunsa vahvoilla esityksillä, mutta otteissa on voinut nähdä myös merkkejä haavoittuvuudesta. Muutama vastustaja pystyy tarjoamaan kunnon haasteen, ja jos suosikilla ei ole paras päivänsä tai sillä on hiemankin epäonnea, rivin arvoon voi tulla mukavasti nostetta.

Koivusen tallin toinen selvä suosikki Cavalier taitaa olla pysäyttämätön päätöskohteen kolmella kierroksella, mikäli menee koko matkan ravia.

Sillä on ollut kuitenkin pientä epävarmuutta etenkin lähtösuoralla, eikä laukkaan ole tällä kertaa ehkä varaa.

Vihje on rakennettu Mark Moren ja Girl's Wishin varaan. Kumpikin pystyy juoksun onnistuessa lyömään vastustajansa.

Christa Packalenin valmentama Mark More on suorittanut tasaisen varmasti. Se on sijoittunut kaikissa tämän vuoden kilpailuissaan kahden parhaan joukkoon, vaikka tuurit eivät ole aina olleet sen puolella.

Mark More hävisi kuukausi sitten Wall Street Comerylle, joka pääsi ensimmäisessä kaarteessa sisäradan jonoon ja sieltä kierrosta myöhemmin kätevästi vapaille. Mark More kiersi pääosin toista rataa ilman vetoapua eikä jaksanut loppuhetkillä vastata.

Girl's Wish on aloittanut Tom Erikssonin käsissä täydellisesti.

Viisivuotias tamma voitti kaksi viikkoa sitten johtopaikalta vakuuttavasti ja teki 2100 metrin tasoitusajossa kovan ajan 15,4. Puoli kierrosta pidempi matka tuskin tuottaa ongelmia, kunhan Hannu Torvisen ajokki välttää paikan toisen radan vetojuhtana.

Kovimmat sarjat vaativat tällä kertaa enemmän merkkejä. Varsinkin kolmoskohteen maili tuntuu avoimelta tapaukselta, kun kiihdytysvaihe saattaa tuottaa yllättävän juoksunkulun. Kisassa ei varmaankaan jarrutella, ja myös taaempaa on mahdollista nousta voittokamppailuun.Lähtö 1: 6 Mark More (5, 3)

Lähtö 2: 9 Driverlane, 12 Truedream A.F., 10 Santo Grial, 6 Athletic Boss (2, 7)

Lähtö 3: 2 Sunbeam, 8 Gisela Luxi, 4 April Sisu, 6 Past Or Flash, 1 M.T. Lara Croft, 3 Selene Lune (11, 7)

Lähtö 4: 5 Girl's Wish (2, 1)

Lähtö 5: 4 William Birdland, 3 William Pine, 9 Big Man Ev, 8 Run For Royalty, 2 Zigge Silvio (1, 5)

Lähtö 6: 11 Cavalier, 10 Fullhand Comery, 4 Moves Like Jagger (8, 12)

1 x 4 x 6 x 1 x 5 x 3 = 360 riviä = 36 euroa

Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT Ravinetin 64-varmalla riittää lahjoja ikäluokkakisoihin asti

Tuttu varma 64-pelin päätöskohteeseen - Mika Taittoselta hyvät vinkit

Iikka Nurmosella monta avainhevosta 64-lähdöissä

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video